Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@15:19:16 GMT

۸۰۰ هزار نسخه الکترونیکی از سوی بیمه سلامت صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۲۰۲۷

۸۰۰ هزار نسخه الکترونیکی از سوی بیمه سلامت صادر شد

به گزارش ایکنا، به نقل از وبدا؛ طاهر موهبتى، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، در حاشیه نشست هماهنگی و ارزیابی راهبرد‌ها و روش‌های اثربخش در خدمت الکترونیک سلامت که در استان گلستان برگزار شد، گفت: یکى از برنامه‌هاى سازمان بیمه سلامت این است که تا پایان امسال تعداد بیمارستان‌هایى که اسناد بسترى در آن‌ها به صورت الکترونیکى رسیدگى مى‌شود، به ۶۰۵ بیمارستان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی درباره اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع الکترونیکی نیز بیان کرد: تعامل سازمان‌هاى بیمه‌گر مى‌تواند در اجراى نظام ارجاع الکترونیکى و پزشکى خانواده به عنوان یکى از تکالیف برنامه‌هاى توسعه کشور بسیار مؤثر باشد. قدر مسلم حضور سازمان نظام پزشکى، انجمن‌هاى علمى پزشکى و پزشکان در این مسیر تأثیر زیادى دارد.
موهبتی ادامه داد: در زمینه اجرای نظام ارجاع الکترونیکی و پزشکی خانواده به جز زیرساخت‌های آی تی به تغییر رفتار و زیرساخت اجتماعی نیاز داریم. در این زمینه رسانه‌ها بسیار مؤثر هستند.   مدیرعامل سازمان بیمه سلامت افزود: براساس قانون، اجرای نظام ارجاع و پزشکی خانواده بر عهده وزارت بهداشت است، اما خریدار خدمات سلامت، سازمان‌های بیمه‌گر هستند. برای اجرای نظام ارجاع باید پرداخت‌ها مطلوب‌تر و به موقع‌تر باشد تا بخش خصوصی هم با این برنامه‌ها همراهی داشته باشند.
وی درباره نظم در پرداختی‌های سازمان بیمه سلامت اظهار کرد: در حال حاضر پرداختی سازمان بیمه سلامت به داروخانه‌ها به خردادماه ۹۸ رسیده و ۷۰ درصد مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز تا اردیبهشت‌ماه ۹۸ پرداخت شده است. از سال ۹۷ نیز به طور متوسط دو ماه و نیم بدهی به داروخانه‌ها و سه ماه بدهی به دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد.   موهبتی گفت: حدود چهار هزار میلیارد تومان بدهی از سال ۹۷ باقی مانده است و تلاش می‌کنیم با تخصیص‌هایی که دولت انجام می‌دهد، این بدهی‌ها را نیز پرداخت کنیم.
رییس هیئت مدیره سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در زمینه نظام ارجاع، پرداخت به روز سازمان‌های بیمه‌گر بسیار مهم است و امیدواریم با کمک دولت و مجلس گام‌های مؤثری برداریم.

وی درباره تعداد بیمه‌شدگان سازمان بیمه سلامت و هم‌پوشانی بیمه‌ای با سازمان تأمین اجتماعی نیز گفت: حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار هم‌پوشانی بیمه‌ای میان بیمه سلامت و تأمین اجتماعی وجود داشت که دو میلیون هم‌پوشانی حذف شد و در حال حاضر حدود دو میلیون و ۱۰۰ هزار هم‌پوشانی با تأمین اجتماعی به علت وجود بیمه روستاییان است و دفترچه روستاییان هر پنج سال یک بار تعویض می‌شود. در نتیجه سالانه حدود ۵۰۰ هزار رفع همپوشانی دیگر هم انجام می‌شود. البته مهمتر از رفع همپوشانی این است که همپوشانی جدید ایجاد نشود و این کار در حال حاضر در دفاتر پیشخوان انجام می‌شود.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کد خبر 6089317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها