Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی شهریاری ظهر دوشنبه در جلسه ستاد استانی احیای امر به معروف و نهی از منکر برای اثرگذاری امر به‌معروف و نهی از منکر در جامعه باید اصول اسلامی به درستی اجرا شود، گفت: این دو فریضه، پایه اصلی رعایت اصول اخلاقی در جامعه به‌شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از واجبات دینی بوده که باید به آن جامه عمل بپوشانیم ادامه داد: یکی از روش‌های مهم تربیتی تشویق مردم به امور خیر و ممانعت از کارهای نادرست بوده و امر به معروف و نهی از منکر نیز طلب و درخواست انجام امور خیر و ممانعت از انحرافات و فساد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهریاری در ادامه با اشاره به اینکه در اخلاق تربیت اسلامی مبنا بر روش‌های تربیتی است، گفت: متأسفانه ماه محرم تبدیل به جشنواره برای برخی افراد سودجو شده و در این مورد باید روحانیان به‌صورت جدی ورود کنند.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: در بحث امر به معروف و نهی از منکر از اول انقلاب بسیار سخن گفته‌ایم، اما نتیجه نداده‌اند و هرسال که جلوتر می‌رویم، عمل به واجبات و پیاده کردن اصول اسلامی در جامعه سخت‌تر می‌شود.

وی تصریح کرد: طی سال‌های گذشته گسترش بی‌حجابی را در جامعه می‌بینیم و همین گسترش فراگیر، تبلیغی برای بی‌حجابی بیشتر بوده و نشان می‌دهد که در عملکرد خود موفق نبوده‌ایم و در بحث امر به معروف و نهی از منکر نیز بسیار ضعیف عمل کرده‌ایم.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر فریضه‌های واجب الهی هستند که اصلی‌ترین هدف آنها طلب امور خیر و ممانعت از انحرافات است افزود: باید مطالعات مناسبی از جامعه هدف برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر انجام گیرد تا شاهد عملکرد مثبت آن باشیم.

کد خبر 4696876

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری آذربایجان غربی حجاب و عفاف قزوین روز خبرنگار بوشهر شیراز شهرکرد گرگان ایلام خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان یاسوج سانحه تصادف عید غدیر خم بیرجند مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در جمهوری اسلامی قانون است، همه پیروی کنند | دست اجانب دنبال برداشتن حجاب است

 رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب، گفت: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

ایرنا در خبری نوشت: حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی این دیوان اظهار داشت: اکنون بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مساله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی عنوان می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده و این مساله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مساله حجاب اشاره شده است.

وی یادآور شد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، اصولا ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است؛ اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می شود.

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مساله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب درحال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مساله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ بنابراین همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مساله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان خصوصا در مساله حجاب گفت: تامین امنیت اخلاقی جامعه ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی ها گرفته شود، باید با برنامه ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تاثیرگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • رواج بی حجابی در جامعه توطئه دشمنان است
  • متدینین در مسئله عفاف و حجاب، منطقی بحث کنید
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در جمهوری اسلامی قانون است، همه پیروی کنند | دست اجانب دنبال برداشتن حجاب است
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • احکام متناسب با جرم در پرونده‌های مرتبط با حجاب صادر شود
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • میرسلیم: هرکس در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود