Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@23:34:19 GMT

آیا پایان ترامپیسم نزدیک است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۲۴۶۰

آیا پایان ترامپیسم نزدیک است؟

آنتونی اسکاراموچی، مشاور رسانه‌ای سابق ترامپ روز گذشته در سخنانی غیرمنتظره اعلام کرد که ‏احتمال دارد ترامپ در ماه مارس‌سال آینده میلادی از شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری انصراف ‏دهد تا متحمل شکست حقارت بار نشود.

به گزارش مشرق، اسکاراموچی گفت: «ترامپ در ماه مارس‌سال آینده میلادی از شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری انصراف می‌دهد و از این ‏رقابت بیرون می‌رود، چون نتیجه آن مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خب این مارس ۲۰۲۰ خواهد بود. او احتمالا تا مارس ‏‏۲۰۲۰ کنار برود. کاملا مشخص خواهد شد که پیروزی برای او غیرممکن است‎.» ‎این مقام سابق کاخ ‏سفید افزود: «خود ارزشمندی و عزت نفس او به اندازه یک کبوتر کوچک است. او یک کبوتر بسیار ‏کوچک است. بعد شما فکر می‌کنید که او به آمار نظرسنجی‌ها نگاه می‌اندازد و می‌گوید می‌تواند این ‏تحقیر را مدیریت کند؟»

اسکاراموچی که پیشتر از حامیان اصلی ترامپ بود گفت: «خب این بازی تاج و تخت است. ما به آریا ‏استارک نیاز داریم. ما باید این شخص را از دور بیرون کنیم، چون او پادشاه شب است. به محض نابودی ‏پادشاه شب، تمام زامبی‌ها کنار جاده می‌افتند، خب؟ ما جادوگر خبیث غرب را داشتیم، اما او جادوگر ‏خبیث بال غربی است. ما او را دلسرد خواهیم کرد. ذوب شدن او شروع خواهد شد‎. بال غربی کاخ سفید یا ‏ساختمان دفتر اجرایی، دفاتر رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا را در خود جای داده است. بال غربی در ‏برگیرنده دفتر بیضی، اتاق کابینه، اتاق وضع و اتاق روزولت است‎.»

بیشتر بخوانید: واکنش دانمارک به پیشنهاد ترامپ برای خرید گرینلند تحریم‌های نفتی ترامپ، روس‌ها را ۱ میلیارد دلار ثروتمندتر کرد

اما به نظر می‌رسد که قضیه جدی‌تر از سخنان اسکاراموچی باشد. ترامپ مشکل بزرگتری دارد و آن ‏احتمال وقوع رکود بزرگ اقتصادی در آمریکا است که این روزها نشانه‌هایش کاملا هویدا است و ‏بسیاری از کارشناسان اقتصادی درباره‌اش هشدار می‌دهند.

رکود اقتصادی در نخستین گام رشد اقتصادی ‏آمریکا را پایین می‌آورد و ترامپ بدون رشد پیوسته اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی، برگ برنده ‏اصلی خود را برای جذب آرای رأی‌دهندگان چرخشی از دست می‌دهد‎. یک اقتصاد متزلزل برای هر رئیس ‏جمهوری مانعی هولناک محسوب می‌شود و روسای جمهوری اندکی توانسته‌اند پس از کاهش رشد اقتصادی ‏در دوره نخست ریاست‌جمهوری خود، به دور بعدی راه پیدا کنند.

خطر سیاسی رکود اقتصادی برای ‏ترامپ بسیار بزرگتر از خطر نامحبوب بودنش است‎. ‎بنا بر نتایج نظرسنجی شرکت «ریل کلیر پالیتیکس»، ‏تن‌ها ۴۳‌درصد از رأی‌دهندگان آمریکایی ریاست‌جمهوری ترامپ را تأیید می‌کنند و ۵۳.۵‌درصد از آنان ‏مخالف ریاست‌جمهوری او هستند‎. ‎ترامپ، اما در زمینه مدیریت اقتصادی آمار بهتری دریافت کرده است. ‏طبق نظرسنجی شرکت «اکانمیست-یوگاو»، ۵۳‌درصد از رأی دهندگان مدیریت اقتصادی ترامپ را تأیید ‏و ۴۱‌درصد با آن مخالفت کرده‌اند‎.»

وجهه اقتصادی مثبت ترامپ احتمالا مربوط به بازار سهام، تسریع رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری ‏بوده، اما با چرخش نامطلوب چرخ اقتصاد آمریکا، ممکن است ترامپ نتواند روی موفقیت اقتصادی ‏خود حساب کند‎. ‎سقوط بازار مالی پس از کاهش کوتاه مدت سود سهام وزارت خزانه‌داری نشانگر رکود ‏اقتصادی ظرف ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده است. نزاع تجاری ترامپ با چین و اروپا نیز پیامدهای سنگینی برای ‏اقتصاد جهانی داشته است‎. ‎‏ از سوی دیگر رشد قیمت طلا در بازارهای آمریکا و رسیدن قیمت آن به سقف ‏قیمت نشان می‌دهد دوره رکود در پیش است. ‏

روز گذشته نیز خبری درباره کسری تراز تجاری آمریکا در تجارت با اتحادیه اروپا منتشر شد که نشان ‏می دهد آمریکا ٨٥‌میلیارد دلار کسری تراز تجاری دارد. یکی از شعارهای ترامپ برطرف کردن کسری ‏تراز تجاری آمریکا با چین و اتحادیه اروپا بود. درخصوص چین ترامپ هیچ دستاوردی به دست ‏نیاورده و تنها جنگ تجاری با این کشور را شدت بخشیده و برخی از صنایع آمریکایی در این جنگ ‏تجاری متضرر شده‌اند.

روزنامه واشینگتن پست نیز نوشته است ترامپ ممکن است در انتخابات پیش رو ‏شکست سختی را متحمل شود. نخست به این دلیل که ترامپ به هیچ‌کسی اعتماد ندارد و همین مسأله ‏موجب شده است افراد قابل زیادی اطراف او نباشند که به او کمک کنند. رویه ترامپ در توهین و تحقیر ‏افرادش و همچنین رفتار غیرقابل پیش‌بینی او موجب شده است حتی جمهوریخواهان نیز چندان تمایلی به ‏حمایت از او نداشته باشند. او در عرصه سیاست خارجی نیز دستاورد نداشته و تنها بر تنش‌ها ‏افزوده است.

تنها دستاورد ترامپ در عرصه اقتصادی داخلی و افزایش تولید شغل و پویایی بازار بورس ‏است که این دستاورد هم احتمالا با وقوع رکود اقتصادی از دست خواهد رفت؛ بنابراین ترامپ در ‏انتخابات ٢٠٢٠ عملا دستاوردی ندارد تا بخواهد آن‌ها را مبنا قرار داده و رأی جمع کند. ‏

منبع: شهروند

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی دونالد ترامپ ترامپ آمریکا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین روزهای استقلالی بودن | خداحافظی نزدیک است

همشهری آنلاین- چیزی به پایان لیگ بیست‌وسوم باقی نمانده و استقلال و پرسپولیس فقط ۵۴۰دقیقه دیگر در این فصل بازی خواهند کرد. بعد از این مدت احتمالا تعداد زیادی از یازیکنان حال حاضر از این تیم‌ها جدا می‌شوند. استقلالی‌هایی که احتمال رفتن‌شان خیلی بیشتر از سایرین است در این مطلب معرفی شده‌اند.

رافائل سیلوا


بعد از یک دوره جدایی در پنجره زمستانی امسال به استقلال برگشت تا در نیم‌فصل دوم همراه آبی‌ها باشد اما عملکردش به شکلی بوده که جواد نکونام حالا او را کاملا نیمکت‌نشین کرده است. سیلوا هفته‌های زیادی است که از روز نیمکت شاهد درخشش مدافعان ایرانی در ترکیب استقلال است و بعید به نظر می‌رسد که طی مدت باقیمانده از فصل بتواند یک بار دیگر جایی در برنامه‌های نکونام پیدا کند.

آرمان رمضانی
حتی در ابتدای این فصل نیز کادر فنی استقلال او را در لیست مازاد قرار داده بود و قرار بود باشگاه را ترک کند. اما در ادامه نظر مربیان برگشت و آرمان یک فصل دیگر هم در استقلال ماندنی شد. او هر سال در پایان فصل به لیست مازاد اضافه می‌شود اما ظاهرا راه فرار از این لیست را خوب بلد است.

میلاد فخرالدینی
سن و سالش آنقدر بالا هست که بعد از استقلالی شدن در بازار زمستانی، خودش را در اوج ببیند و دیگر هوس بالاتر رفتن به سرش نزند. میلاد فخرالدینی که یک بار هم در جوانی پیراهن استقلال را پوشیده بود این بار و در سن ۳۴سالگی فقط برای پر کردن خلا یک مدافع راست ذخیره راهی استقلال شده است.

جعفر سلمانی
سلمانی سال گذشته بازیکن موردعلاقه ریکاردو ساپینتو در سمت چپ استقلال بود و ابوالفضل جلالی که به تازگی عنوان برترین گل‌ساز فصل را به خودش اختصاص داده پشت خط او قرار می‌گیرفت. او حالا باید از میان‌نیمکت‌نشینی در استقلال و یا بازی در یک تیم کوچک‌تر یکی را انتخاب کند.

کد خبر 848538 برچسب‌ها ویژه ورزشی لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • نتانیاهو به پایان نزدیک می‌شود
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • آخرین روزهای استقلالی بودن | خداحافظی نزدیک است
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین