Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حبیب‌اله طاهرخانی در این باره گفت: ازآنجایی‌که بخش قابل توجهی از شهرهای جدید در اختیار سایت‌های مسکن مهر قرار دارد، پس یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های ما ساماندهی به این حوزه و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای رفاه حال هرچه بیشتر ساکنین آن است، چراکه در غیر این صورت در سال‌های آتی شاهد مشکلات بسیاری در این حوزه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با بیان اینکه شرکت عمران شهرهای جدید تصمیم دارد با جدیت فراوان برای ارتقای کیفیت زندگی در این بخش‌ها هزینه کند، گفت: خوشبختانه طی یک سال گذشته موفق به ساخت حدودا یکصد مدرسه در سایت‌‌های مسکن مهر شده و مراکز فرهنگی فاخری را نیز احداث کردیم تا امکان تحصیل و رشد از شهروندان این بخش گرفته نشود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مهم‌ترین مأموریت ما ایجاد فرصت برای نسل های آینده‌ای است که در سایت‌های مسکن مهر ساکن هستند گفت: در طول دو الی سه سال آینده باید تا جای ممکن برای ارتقای زیرساخت‌های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی در شهرهای جدید هزینه کرده و فرصت بروز خلاقیت برای کودکان و فرزندان را در این مناطق فراهم کنیم.

وی مشارکت با بخش خصوصی را اولویت اصلی در تکمیل خدمات روبنایی و اماده سازی پروژه‌های مسکن مهر اعلام کرد و گفت: پروژه‌های روبنایی افتتاح شده امروز نتیجه همین مشارکت با بخش خصوصی است که بدون استفاده از منابع بخش دولتی تا کنون اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

 طاهرخانی توسعه و گسترش زیرساخت‌های اجتماعی در شهرهای جدید را یکی از برنامه‌های مورد توجه شرکت در سال جاری دانست و افزود: توسعه اجتماعی شهرهای جدید و شکل‌گیری هویت و همبستگی اجتماعی در آن‌ها نیازمند زیرساخت‌های اجتماعی است تا شهروندان ضمن ملاقات همدیگر با تعاملاتی که برقرار می‌کنند زمینه شکل‌گیری هویت منسجم اجتماعی را فراهم کنند.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، همچنین بحث تعریف کارکرد شهرهای جدید نسبت به کلانشهر را موضوع مورد توجه دیگر در این حوزه برشمرد و افزود: بدون شک ارتباط شهرهای جدید با کلانشهرها نباید یک‌‌سویه و همواره از سمت شهر جدید به شهر مادر باشد چراکه در غیر این صورت شهر جدید به سکونتگاهی الحاقی تبدیل خواهد شد.

این مقام مسئول با تأکید براینکه باید نقش کارکردی هر شهر جدید که امکان بروز آن در کلانشهر مرکزی وجود ندارد مشخص و در شهر پرورش داده شود، گفت: قطعا در این مسیر فراهم کردن شرایط ارتباط دوسویه بین شهرهای جدید و کلانشهر امری ضروری محسوب می‌شود تا اهداف تعیین‌شده مبنی بر اسکان، اقتصاد و اجتماع پایدار در شهرهای مذکور محقق شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد / اردبیل پاک‌ترین هوا را دارد

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای هیچکدام از شهر در وضعیت ناسالم و آلوده قرار ندارد و تعداد ۲۲ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم برای عموم (قرمز) و ناسالم (نارنجی) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در کلانشهرهای اصفهان با شاخص ۶۵، کرج با شاخص ۶۷، تهران با شاخص ۷۰، شهرکرد با شاخص ۹۹، بیرجند با شاخص ۵۱، مشهد با شاخص ۵۳، اهواز با شاخص ۶۷، زنجان با شاخص ۸۸، سمنان با شاخص ۶۴، زاهدان با شاخص ۹۰، قزوین با شاخص ۵۷، قم با شاخص ۵۸، سنندج با شاخص ۷۹، یاسوج با شاخص ۵۸، کرمان با شاخص ۶۱ و اراک با شاخص ۶۲، وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته پنجم اردیبهشت، شهرهای اصفهان، کرج، بوشهر، تهران، بیرجند، مشهد، اهواز، زنجان، زاهدان، قم، سنندج، کرمان، کرمانشاه، اراک و همدان، وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

در همین راستا، شاخص کیفیت هوا امروز در کلانشهرهای تبریز با شاخص ۳۱، اردبیل با شاخص ۲۱، بوشهر با شاخص ۴۶، بجنورد با شاخص ۴۲، کرمانشاه با شاخص ۴۱ و همدان با شاخص ۴۶، در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، اما روز گذشته شهرهای تبریز، اردبیل، شهرکرد، بجنورد، سمنان، قزوین، یاسوج، بندرعباس و یزد با شاخص ۲۲، در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ارومیه، ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد، ثبت نشده است، در حالی که روز گذشته شهرهای ارومیه، ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد و ساری، بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، بسیار ناسالم (بنفش)، ناسالم (قرمز) و ناسالم (نارنجی) ثبت نشدند، تعداد ۱۶ شهر سالم (زرد)، شش شهر پاک (سبز) و شمار ۹ شهر بدون داده ثبت شده‌اند، به‌طوری که روز گذشته تعداد ۱۵ شهر سالم (زرد)، شمار ۹ شهر پاک (سبز) و هفت شهر بدون داده درج شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 747824

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد / اردبیل پاک‌ترین هوا را دارد
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟