Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@10:19:33 GMT

عید غدیر روز جشن قدرت سیاسی اسلام است

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۳۰۹۰

عید غدیر روز جشن قدرت سیاسی اسلام است

سلیمانی در جمع کارکنان اوقاف گیلان اعلام کرد: عید غدیر روز جشن قدرت سیاسی اسلام است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حجت‌الاسلام «سیدجواد سلیمانی» در مراسم گرامیداشت عید غدیر که امروز(دوشنبه،۲۸ مرداد) در نمازخانه اداره کل اوقاف گیلان برگزار شد، گفت: صحبت کردن از شخصیت بی بدیل حضرت علی(ع) کار سختی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه لنگرود در ادامه با بیان اینکه به فرهنگ غدیر نیاز داریم گفت: تجلیل و ترویج فرهنگ غدیر نیازمند یک بازخوانی و نهضت دوباره است.

 

وی با اشاره به عظمت روز غدیر گفت: روزی بالاتر از غدیر نیامده است.

 

حجت الاسلام سلیمانی عظمت اعمال روز غدیر را بیانگر عظمت این روز بزرگ دانست و گفت: در روایات آمده که کسی که روز عید غدیر را روزه بگیرد به اندازه عمر دنیا روزه گرفته است.

 

وی خاطرنشان ساخت: امام صادق(ع) درباره عظمت ثواب اطعام در روز غدیر فرموده‌اند، غذا دادن به یک نفر در این روز مانند غذا دادن به همه پیامبران و صدیقان است.

 

امام جمعه لنگرود در ادامه گفت: حضرت علی(ع) همواره به دنبال تحکیم حکومت اسلام بود.

 

 وی اذعان داشت: عید غدیر به جای اینکه روز غربت ولایت حضرت علی(ع) باشد بیشتر روز غربت ولایت پیامبر اکرم( ص) است.

 

حجت الاسلام سلیمانی یادآور شد: ولایت پیامبر اکرم( ص) زمین نمی ماند ولایت حضرت علی(ع) هم بر زمین نمی ماند.

 

 وی روز عید غدیر را روز جشن قدرت سیاسی اسلام خواند و اظهار داشت: غدیر نشان داد اسلام سیاسی است.

 

امام جمعه لنگرود گفت: غدیر روز جشن تطهیر قدرت است.

 

حجت الاسلام سلیمانی گفت: عظمت و آثار غدیر باعث شده تا دشمنان اسلام برای از بین بردن تفکر شیعی، نظام خصوصی بسازند و به جان مردم بیافتتد.

 

امام جمعه لنگرود با اشاره به پیام رهبر انقلاب به حج امسال که فرمودند، برائت از مشرکین برائت از جبهه‌ شرک و کفر مستکبران و در رأس آن آمریکا، به ‌معنی برائت از مظلوم‌کشی و جنگ‌افروزی است؛ به ‌معنی محکوم کردن کانون های تروریسم از قبیل داعش و بلک‌واتر آمریکایی است، گفت: گروهک خصوصی و تروریستی بلک واتر تنها در عراق 195 بار عملیات تروریستی مرتکب شده است.

 

 مدیحه سرایی سید کاظم موسوی، از مداحان برجسته رشت پایان بخش این مراسم معنوی بوده است.

پایان پیام/162

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر غدیر بیرجند عید غدیر خم روزنامه دهه ولایت و امامت اردبیل سومین جشنواره طنین مسجد مسجد خراسان جنوبي عید غدیر خم عید غدیر اوقاف گیلان غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا

دانشگاه‌های آمریکا یکی از مهم‌ترین عناصر قدرت نرم راهبردی آن به شمار می‌روند. نقش دانشجویان و اساتید تنها به کسب علم محدود نمی‌شود، بلکه بیشتر به شخصیت‌سازی و جوانه زدن تمایلاتی می‌رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند. این همان چیزی است که جرقه‌های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو یادداشت احمد القطامین، تحلیلگر سیاسی اردن است که در پایگاه خبری«راهبرد معاصر»منتشر شده است:

وقتی صحبت از نقش دانشگاه ها در زندگی اجتماعی هر کشوری می شود، از بستری تعاملی صحبت می شود که در آن دو عنصر علم و اندیشه با هم ارتباط تنگاتنگ دارند و در نتیجه لوکوموتیوی را تشکیل می دهند که جامعه را هدایت می کند و آن را در جنبه های مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.


وقتی از نقش دانشجویان و اساتیدشان در زندگی جوامع صحبت می‌کنیم، در واقع وارد دنیایی پیچیده و به هم پیوسته می‌شویم که تأثیر آن در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فکری گسترده است. دانشگاه‌ها فقط مراکز آموزش نیستند، بلکه قطب‌های حیاتی ای هستند که بر توسعه جوامع تأثیر می‌گذارند و اجتماع حول محور آن شکل می‌گیرد.

تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند


دانشجویان تنها افرادی نیستند که از اساتید خود دانش دریافت می کنند، بلکه آنها نیروی محرکه راهبردی برای تحول هستند که با دریافت آموزش و پروراندن مهارت ها، قادر به تجزیه و تحلیل موضوعات، ابداع راه حل ها و بکارگیری آنها در محیط می شوند.

می توان گفت، نقش دانشجویان و اساتید دانشگاه تنها به کسب علم محدود نمی شود، بلکه بیشتر به شخصیت سازی، تقویت ارزش ها و جوانه زدن تمایلاتی می رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند و به شکل گیری مواضع اخلاقی در زمینه موضوعات اساسی مطرح شده کمک می کند.


این در واقع همان چیزی است که جرقه های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است. تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند.


نخبگان سیاسی آمریکا که دوره های طولانی هژمونی صهیونیست ها بر مؤسسات آمریکایی به دنبال سرکوب اعتراضات بودند، اکنون شاهدند دانشگاه های آمریکا با نهایت قدرت به محلی برای مبارزه با صهیونیست ها تبدیل شده اند و نمی توانند جلوی این حالت غیرقابل کنترل را بگیرند. دانشگاه های آمریکا یکی پس از دیگری به جنبش اعتراضی می پیوندند و ماهیت و وحدت شعارهای مطرح شده به وسیله دانشجویان از تمام خطوط قرمز تعیین شده به وسیله طبقه سیاسی حاکم در آغاز جنبش مردمی فراتر رفته است.


این شعارها از درخواست آتش بس در غزه و تسهیل دسترسی به کمک های بشردوستانه به شعارهای صریح در محکومیت صهیونیسم و نژادپرستی و توقف جنایت ها و نسل کشی های رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. تظاهرات دانشگاهیان باعث افزایش ترس میان نخبگان سیاسی حاکم بر آمریکا شده است و با توسل به زور شروع به تهدید و ارعاب کرده اند.


 وقایع آمریکا ساعت به ساعت متشنج می شود. تیم‌های پلیس و سرویس‌های امنیتی به کمپ‌های معترضان در بسیاری از دانشگاه‌ها حمله کرده، به محوطه‌های دانشگاهی یورش برده و صدها دانشجو و استاد دانشگاه را به شیوه‌ای بسیار خشن و تحقیرآمیز دستگیر کرده اند.


در این مرحله نخستین حلقه‌های قدرت نرم دانشگاه‌ها شکسته شد و به نظر می‌آید آمریکا از نظر اخلاقی در برابر جهانیان در حال سقوط است. شاهد صحنه‌هایی هستیم که از صحنه های هجوم حامیان دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی عجیب و توهین‌آمیز نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم عزاداری امام جعفر صادق علیه السلام در لنگرود
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • عظمت آب ورودی به تنگه زرانگوش در ایلام
  • ارزش‌های دین اسلام و انقلاب را باید تبلیغ و تبیین کنیم
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • مولفه قدرت سپاه داشتن افراد بصیر است
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است