Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- میزان تولید کنسانتره شرکت‌های بزرگ سنگ آهن حدود 3 درصد بیشتر از عملکرد مدت مشابه سال قبل است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، تولیدکنندگان بزرگ سنگ آهن کشور از ابتدای فروردین تا پایان تیر، 15 میلیون و 903 هزار و 165 تن کنسانتره سنگ آهن تولید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان تولید مدت مشابه سال گذشته، 15 میلیون و 452 هزار و 283 تن بود.
از این میزان، شرکت‌های «گل گهر» 5 میلیون و 504 هزار و 372 تن، «چادرملو» 3 میلیون و 393 هزار و 585 تن، «توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه» یک میلیون و 722 هزار و 58 تن، «سنگ آهن مرکزی» یک میلیون و 712 هزار و 581 تن، «گهر زمین» یک میلیون و 456 هزار و 963 تن، «اپال پارسیان سنگان» 982 هزار و 317 تن، «صنعتی و معدنی توسعه ملی» 682 هزار و 487 تن، «صبا نور» 277 هزار و 91 تن و «جلال آباد» 171 هزار و 711 تن کنسانتره سنگ آهن تولید کردند.
تولید بیش از 1.6 میلیون تن دانه بندی
بنا به این گزارش، 5 شرکت بزرگ معدنی در 4 ماهه نخست سال 98 حدود یک میلیون و 662 هزار و 957 تن سنگ آهن دانه بندی تولید کردند. این رقم نسبت به برنامه (یک میلیون و 551 هزار و 500 تن)، 7 درصد رشد نشان می‌دهد.
از این میزان، شرکت صبا نور «641 هزار و 265 تن»، فلات مرکزی «366 هزار و 965 تن»، سنگ آهن مرکزی «249 هزار و 150 تن»، سنگ آهن سنگان «237 هزار و 377 تن» و چادرملو 168 هزار و 200 تن تولید کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تولید کنسانتره سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۳۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • «نوچاد»، دریچه نوآوری در چادرملو
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌ها در استان یزد
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • اختتامیه نخستین رویداد چادرو ۱۲ اردیبهشت برگزار می شود