Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید رسولی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران و  در حاشیه بازدید خدمات شبکه ریلی حمل کالا در بندر امام خمینی(ره) اظهارداشت: امروز به همراه معاونین و تعدادی از مدیران راه آهن  به بندر امام خمینی آمده ایم تا از نزدیک روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی که از این منطقه وارد کشور می شود را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این بازدید همچنین به موانعی اشاره شد که گاه موجب مشکلاتی در زمینه حمل و نقل کالا شده و رفع آنها نیاز به بررسی های میدانی داشت.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه امروز در این بازدید شاهد شکوفایی و اقدامات ارزشمندی در سازمان بنادر و گمرک  بودیم، افزود: در این بین صاحبان کالا و  بخش غیردولتی در ارتباط با تخلیه بار بندر که بخشی از آن  توسط شبکه ریلی صورت می‌گیرد، پیشنهادهایی داشتند که از جمله آن حذف حق دسترسی به شبکه ریلی در محدوده این بندر بود.

وی تصریح کرد: این موضوع می تواند باعث ایجاد انگیزه برای  صاحبان کالا باشد تا  بار خود را  از طریق شبکه ریلی جابه‌جا کنند که این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت و  از امروز اعمال می شود.

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت توسعه خطوط ریلی داخل بندر، گفت: تا کنون اقدامات خوبی انجام شده و قرار است با همکاری که بین سازمان بنادر و راه آهن صورت می گیرد، مساعدت‌ها برای ادامه کار انجام شود.

خوزستان در بخش جابجایی بار هیچ کمبود ظرفیتی ندارد

رسولی با اشاره به اینکه  استان خوزستان یکی از استان های خاص و استثنایی  در حوزه ریلی است، اظهارداشت: این ویژگی استان به دلیل وجود دو اداره کل راه آهن است و علاوه بر این توسعه خطوط ریلی در خوزستان به صورت ۲خطه با عملکرد خوبی همراه است و می توان گفت تقریبا برای انجام جابجایی بار در محدوده استان هیچ کمبود ظرفیتی نداریم.

 وی تاکید کرد: تلاش می شود با اقدامات و برنامهریزی ها میزان حمل ریلی از بندر به داخل کشور و بالعکس افزایش پیدا کند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی نیز در پاسخ به این سوال که آیا در زمینه کمبود سالن مسافری ویژه ایستگاه بندر امام اقدامی صورت می گیرد، گفت: البته در حوزه جابه‌جایی مسافر در مسیر جنوب نیاز است که تاکید کنم طی ماههای اخیر یک قطار چهار ستاره و  یک قطار پنج ستاره شروع به فعالیت کرده اند که این کمترین خدمتی است که راه آهن توانسته به مردم این منطقه ارائه دهد.

وی افزود: اما در خصوص کمبود سالن مسافری در ایستگاه بندر امام در این بازدید همه معاونین راه آهن حضور دارند  لذا اگر این مسئله قابل حل باشد در همین سفر مورد بررسی قرار می گیرد و امروز درباره آن تصمیم گیری خواهیم کرد.

بر اساس این گزارش، راه آهن جنوب دارای سه محور اهواز - اندیمشک (تا ایستگاه هفت تپه)، اهواز - بندر امام خمینی (ره) – ماهشهر و اهواز - خرمشهر – شلمچه است که در مجموع دارای ۱۸ ایستگاه است که طول خطوط اصلی و فرعی به ترتیب ۳۹۳ و ۱۸۰ کیلومتر است.

۹۹۳۱/۶۰۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر بندرامام خمینی ایرنا وزارت راه و شهرسازی راه و شهرسازی اندیمشک خوزستان اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۳۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • ۴۰۰۰ زائر از کردستان به حرم امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند
  • ارتش ایران حمله به کدام بندر اسرائیل را تمرین کرد؟ پاسخ رسانه عربی
  • ارتش ایران هدف قرار دادن کدام بندر اسرائیل را تمرین کرد؟ پاسخ رسانه عربی
  • تردد روان در محور بندر امام(ره)_آبادان
  • گزارش دیدنی تلویزیون کره از جنگ ایران و اسرائیل
  • باز بودن محور بندر امام خمینی به آبادان
  • سقوط دکل‌های برق در شادگان بر اثر طوفان
  • بارش باران سیل آسا و آبگرفتگی معابر در بندر امام خمینی(ره) + فیلم
  • چرا برای صاحبان بار انتخاب ریل به جای جاده جذابیتی ندارد؟