Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان گفت: دانشگاه علمی کاربردی استان مهرماه امسال در ۱۰۰ رشته کاردانی و کارشناسی دانشجو پذیریش می‌شود. ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۸ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، تیمور جوادی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک عید غدیر خم، وظیفه اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی را در دو بخش «تربیت نیروهای ماهر مهارتی» و «ارتقاء سطح علمی کارکنان» برای دستگاه‌های اجرایی دولت عنوان کرد و اظهار داشت: در این دانشگاه نیروهای  تکنیسن مهارتی متناسب با نیاز جامعه تربیت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی معضل اصلی جامعه کنونی را بیکاری بیان کرد و افزود: توسعه و جایگزینی فرهنگ مهارت‌گرایی به‌جای‌ مدر‌ک‌گرایی از دیگر اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده و اکثر رشته‌های تحصیلی در این راستا دنبال می‌شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان از گذراندن 2 واحد عملی کارورزی 240 ساعته توسط دانشجویان در محل کار خبر داد و تصریح کرد: این کار سبب توسعه فرهنگ مهارت‌گرایی در جامعه می‌شود.

وی یادآور شد: بر اساس ماده 65 قانون برنامه ششم توسعه بند ب، دولت موظف است به‌منظور افزایش سهم آموزش‌های مهارتی در نظام آموزشی کشور با رویکرد اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان در طول اجرای قانون از طریق برنامه و اصلاح ساختار نظام اداری دانشگاه‌ها نسبت به افزایش منابع و سهم دانشگاه اقدام کند.

جوادی بیان کرد: قرار بر این است که پس از پایان برنامه ششم توسعه، تعداد دانشجویان مهارتی که هم‌اکنون حدود 15 درصد است به 30 درصد افزایش پیدا کند.

وی «افزایش کیفیت تحصیل و توسعه آموزش‌های مهارتی در همه زمینه‌ها» را از اولویت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان و اظهار کرد: همچنین تعریف رشته‌های جدید با استفاده از ظرفیت‌های موجود استان به توسعه پایدار کردستان کمک می‌کند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان با ذکر اینکه «طرح پالایش مدرسان» در راستای کیفی‌سازی آموزش‌ها در این دانشگاه اجرا شد و توضیح داد: از دوسال گذشته جذب مدرس متوقف شده و تنها در قالب فراخوان‌های رسمی و بررسی تایید صلاحیت نسبت به بکارگیری آنان اقدام می‌شود.

وی به خروجی اجرای طرح پالایش اساتید اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدا دو هزار و 229 مدرس در سطح استان وجود داشت که از این تعداد 1456 نفر فعال و مابقی غیرفعال بودند که طی فراخوانی از یکهزار و 100 نفر مصاحبه انجام و در نهایت هم‌اکنون صلاحیت علمی 735 نفر مدرس مورد تأیید قرار گرفت.

دانشکده تحصیلات تکمیلی پیام نور کرمانشاه مهر ماه دانشجو می‌پذیردبازگشت بیش از 130 دانشجوی ایرانی از 100 دانشگاه برتردانشجویان دانشگاه پیام‌نور آذربایجان شرقی ‌40 درصد کاهش یافت

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان از طراحی و برگزاری آزمون‌های متمرکز برای 20 عنوان درس در سال جدید تحصیلی خبر داد و خاطرنشان کرد: این اقدام سبب ارتقای سطح آموزش‌ها و در راستای کیفی‌سازی آموزش صورت می‌گیرد.

وی از ایجاد خوشه‌های شغلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: برای هر مراکز رشته شغل‌هایی تعریف شده و در استان کردستان نیز همزمان با سراسر کشور از ترم مهرماه سال‌جاری نسبت به پذیرش رشته‌ها اقدام می‌شود.

افزایش 10 درصدی شهریه‌ دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان

جوادی از افزایش 10 درصدی شهریه‌ دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و افزود: شهریه هر ترم حدود یک‌میلیون تومان است که در هر ترم 500 هزار تومان وام دانشجویی به دانشجویان داده می‌شود.

وی اظهار کرد: همچنین به دانشجویان غیرشاغل دانشگاه جامع علمی کاربردی کارت رفاهی به مبلغ 100 تا 150 هزار تومان بابت غذا به آنان داده می‌شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه کردستان از ایجاد کمپ کارآفرینی خبر داد و گفت: در این طرح از صفر تا 100 فوت و فن یک شغل به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

وی از تأسیس 4 مرکز نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان خبر داد و افزود: مرکز نوآوری سنگ‌های ساختمانی قروه، مرکز نوآوری اتوماسیون اداری جهاددانشگاهی،‌ مرکز نوآوری گیاهان دارویی مریوان و مرکز نوآوری حلوا سوهانی بیجار از جمله مراکز نوآوری در سطح استان کردستان است.

جوادی از پذیرش دانشجو در مهرماه سال‌جاری در دانشگاه علمی کاربردی استان خبر داد و توضیح داد: در مجموع در 100 رشته مقطع کاردانی و کارشناسی متناسب با نیاز جامعه دانشجو پذیرش می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان تعداد رشته محل‌های مقطع کاردانی را 61 رشته محل و در کارشناسی 39 رشته محل اعلام کرد و گفت: سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی رساندن نسبت دانشجویان کاردانی به 60 درصد و دانشجویان کارشناسی به 40 درصد است.

انتهای پیام/ح

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده

رئیس دانشگاه تهران در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق از پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با معاون پژوهش و تحول علمی وزیر علوم عراق که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: مشترکات فرهنگی، اجتماعی و عقیدتی بین مردم ایران و عراق موجب شده است که ما فارغ از مرز‌های جغرافیایی ایران و عراق، این دو کشور را به عنوان یک امت مشترک و ملت واحد تلقی کنیم و پیشرفت‌های عراق را پیشرفت‌های خود می‌دانیم. سیاست جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری علمی با کشور‌های همسایه بویژه کشور عراق است و کشور دوست و برادر عراق را اولویت اول دانشگاه تهران در توسعه تعاملات علمی و دانشگاهی می‌دانیم.

مقیمی از ترسیم نقشه راه تعاملات علمی بین‌المللی در دوره جاری مدیریتی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: در این نقشه راه، اولویت اصلی ما به کشور‌های منطقه اختصاص پیدا کرده است. همچنین ساختاری را برای ایجاد شعبه‌های دانشگاه تهران در خارج از مرز‌های جغرافیایی ترسیم کرده و سه خوشه اصلی شعب شامل شعبه‌های مربوط به حوزه کشور‌های خاورمیانه و آفریقا، خوشه کشور‌های حوزه اوراسیا و خوشه شبه قاره هند را به تصویب هیأت امنای دانشگاه تهران رسانده‌ایم.

وی از افتتاح شعبه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در آفریقای جنوبی همزمان با سفر آتی رئیس‌جمهور کشورمان به این کشور خبر داد و گفت: شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان راه‌اندازی شده و پذیرش دانشجو در این شعبه آغاز شده است و شروع به کار این شعبه دانشگاه تهران را به زودی شاهد خواهیم بود. در دوبی نیز شعبه دانشگاه تهران در حال شکل‌گیری است و بر اساس مذاکرات با مقامات هندوستان، به زودی شعبه دانشگاه تهران در دهلی نو تأسیس خواهد شد.

رئیس دانشگاه تهران با اعلام اینکه اولین اقدام دانشگاه تهران در 2.5 سال اخیر تلاش برای ایجاد شعبه دانشگاه در کشور دوست و برادر عراق بوده است، به همکاری‌ها و مراودات گسترده دانشگاه تهران با دانشگاه‌های عراق و امضا و مبادله تفاهم‌نامه‌هایی با این دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: با وجود همه این تعاملات، هدفگذاری اصلی دانشگاه تهران در عراق ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه در شهر نجف اشرف و گسترش شعب در دیگر شهر‌های عراق است. رویکردمان در خصوص شعبه عراق با شعب سایر کشور‌ها کاملاً متفاوت است و هدفمان این است که رشته‌های مورد نیاز دولت و مردم عزیز عراق در این شعبه راه‌اندازی شوند.

رئیس اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران، با اشاره به اینکه دانشگاه‌های برتر ایران منتظر هستند تا بر اساس نتیجه راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نسبت به گسترش فعالیت‌های خود در عراق جدی‌تر عمل کنند، سرعت‌بخشی برای صدور مجوز‌های لازم در خصوص راه‌اندازی این شعبه دانشگاهی را مورد تاکید قرار داد و گفت: راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق فصل جدیدی در روابط علمی و دانشگاهی دو کشور ایجاد می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای حقوقی به منظور تأمین فضای فیزیکی و برخی دیگر از خدمات مورد نیاز برای شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، با یک سرمایه‌گذار عراقی منعقد کرده‌ایم که بر این اساس ساختمان مناسبی نیز برای شعبه عراق اختصاص پیدا کرده و استاندارد‌های مدنظر وزارت علوم عراق در آن اعمال می‌شود.

مؤسس و رئیس کرسی کارآفرینی یونسکو در آسیا و اقیانوسیه، از آمادگی این کرسی و دانشگاه تهران به منظور توسعه فعالیت‌ها در حوزه‌های کارآفرینی، مهارت‌ورزی دانشجویان، اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های دانشگاه تهران با دانشگاه‌های کشور عراق و استقرار شعبه شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در عراق با محوریت شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف خبر داد و از معاون وزیر علوم عراق خواست تا تعدادی از اساتید برجسته و تراز اول دانشگاه‌های عراق را برای عضویت هیأت علمی وابسته دانشگاه تهران در شعبه نجف اشرف معرفی نماید تا پس از بررسی پرونده علمی آنها، در دستور کار هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشگاه تهران قرار گیرد.

الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور یحیی بوذری‌نژاد مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق، عبدالرضا سیف رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و حمید زارع رئیس دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر بیش از 600 دانشجو از کشور عراق در حال تحصیل در دانشگاه تهران هستند که بیش از 80 درصد آن‌ها در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، تمرکز دانشگاه تهران در توسعه روابط با عراق را ناظر بر راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف دانست و افزود: بر اساس رشته‌هایی که در شعبه عراق راه‌اندازی می‌شوند و با توجه به اینکه اساتید در این شعبه به دو زبان عربی و انگلیسی تدریس خواهند کرد، در حال شناسایی و انتخاب اساتید دانشگاه تهران برای تدریس در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف هستیم.

یحیی بوذری‌نژاد، مسئول راه‌اندازی شعبه دانشگاه تهران در عراق نیز از رشته‌های گروه‌های مدیریت، حقوق نفت و گاز، زیست‌شناسی، بیوتکنولوژی، مهندسی کامپیوتر، علوم سیاسی و ... به عنوان رشته‌های اولویت‌دار برای راه‌اندازی در شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف نام برد و با ابراز امیدواری نسبت به انجام اولین دوره پذیرش دانشجو در این شعبه برای سال تحصیلی آینده، بیان داشت: در این شعبه علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت استادان دانشگاه تهران، از همکاری استادان تراز اول دانشگاه‌های عراق نیز استفاده خواهیم کرد.

لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق نیز با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تهران، از معاونت پژوهش و تحول علمی وزارت علوم عراق به عنوان یک نهاد راهبردی و به مثابه ستون فقرات این وزارتخانه با ماموریت‌هایی نظیر مسئولیت تمام امور مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های عراق، رتبه‌بندی مجلات علمی عراقی، رصد وضعیت دانشگاه‌های عراق در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، رصد مقالات و آثار علمی دانشگاه‌های عراق، بررسی توافق‌نامه‌های بین دانشگاه‌های عراق با دانشگاه‌های دیگر کشورها، بازنگری و بروز رسانی سرفصل‌های دروس دانشگاهی و ... نام برد.

معاون وزیر علوم عراق همچنین با استقبال از تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف، بیان داشت: پرونده ایجاد این شعبه را پس از مطالعه دقیق، به بخش مربوطه در وزارت علوم عراق ارجاع داده‌ایم. تأسیس شعبه دانشگاه تهران در نجف اشرف یک اولویت برای ما محسوب می‌شود و شخص وزیر علوم عراق کاملاً در جریان تأسیس این شعبه قرار دارد؛ بنابراین با تسریع در بررسی پرونده، امیدواریم به زودی شاهد نهایی شدن تأسیس این شعبه دانشگاهی در عراق باشیم.

سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در بخش دیگر این نشست، با اشاره به حضور دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها دانشگاه‌های ایرانی حاضر در میان 10 دانشگاه برتر خاورمیانه بر اساس آخرین رتبه‌بندی بین‌المللی سایمگو، خاطرنشان کرد: دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران تفاهمی دارند که فعالیت‌های بین‌المللی مشترکی را رقم زنند.

وی از برگزاری جشن یک هزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت آموزش عالی در جهان در خرداد ماه از سوی دانشگاه تهران خبر داد و بیان داشت: هر چند 90 سال از قدمت ساختمان‌ها و مکان فعلی دانشگاه تهران وجود دارد می‌گذرد، اما سیر تکامل دانشگاه تهران بیانگر این است که قدمت دانشگاه تهران بسیار فراتر از 90 سال است. یونسکو در سال 2017 میلادی دانشگاه جندی شاپور را با قدمت 1750 سال به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در ایران معرفی کرده است و شورای عالی انقلاب فرهنگی در فروردین ماه 1403 مصوب کرد که دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت آموزش عالی در ایران است.

رئیس ستاد بزرگداشت 1757 سال سنت دانشگاهی ایران با دعوت از هیأت عراقی و رؤسای دانشگاه‌های برتر عراق برای حضور در آئین افتتاح این بزرگداشت که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس‌جمهور کشورمان، مأموریت ویژه‌ای را برای فعالیت‌های ارتقای نقش دانشگاه در تمدن‌سازی برعهده دانشگاه تهران قرار داده است، افزود: دانشگاه تهران در طول سال‌های فعالیت خود 700 تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های معتبر دنیا منعقد کرده است و 8 خرداد ماه 1403 مراسم باشکوهی با حضور رؤسای دانشگاه‌های مهم دنیا و شخصیت‌های بین‌المللی در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران دارای نزدیک به 50 هزار دانشجو، 2200 عضو هیأت علمی دائم و 4 هزار عضو هیأت علمی پاره وقت است، گفت: اکثر اساتید دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند و بیش از 100 عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های کشور‌های اروپایی در حال گذراندن فرصت مطالعاتی یا تدریس فصلی در دانشگاه‌های معتبرآمریکا و کانادا هستند؛ بنابراین دانشگاه تهران بخاطر قدمت و پایداری خود و با اتکا به اعضای هیأت علمی توانمند توانسته است در دنیا بدرخشد و دانشگاه‌های غربی نیازمند ظرفیت‌های علمی و توان اساتید ما هستند.

در پایان این دیدار، هدایایی به رسم یادبود از سوی رئیس دانشگاه تهران به لبنا خمیس مهدی معاون پژوهش و تحول علمی عراق و هیأت همراه ایشان متشکل از مدیران کل و رؤسای ادارات این معاونت تقدیم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود