Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، فرانک قدسی اظهار داشت: ۵۷۴ سازمان مردم نهاد فعال در کردستان تشکیل شده که از این تعداد ۲۳۷ مورد مجوز فعالیت از فرمانداری و استانداری کردستان و مابقی از سوی اداره بهزیستی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروی انتظامی را کسب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق سیاست وزارت کشور سازمان‌های مردم نهاد از طریق استانداری حمایت می‌شوند و این نهادهای مردمی توانسته‌اند برای مشارکت‌های اجتماعی، ظرفیت سازی کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد چهار وظیفه اصلی را اجرا می‌کنند، ادامه داد: حمایت از دستگاه‌های دولتی برای اجرای مطلوب برنامه‌ها، افزایش مشارکت‌های اجتماعی، واسطه میان دولت و ملت و بحث نظارتی سازمان‌های مردم نهاد از جمله این رسالت‌ها است.

قدسی با اشاره به بحث نظارتی سازمان‌های مردم نهاد، یادآور شد: این بخش اخیرا با توجه به تنوع و تعدد وظایفی که در سازمان‌های دولتی وجود دارد، نظارت توسط قشری از مردم بر برنامه‌ها و اهداف دولت اضافه شده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه سازمان‌های مردم نهاد مردمی هستند و برای مردم کار می‌کنند برنامه‌هایشان چون مردمی‌تر است قابلیت اجرایی بیشتری دارد بنابراین می‌توانند خیلی از اهداف را جامه عمل بپوشانند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: اقدامات خوبی توسط سازمان‌های مردم نهاد تاکنون شکل گرفته که مهمترین نماد این مشارکت در قالب دفاتر تسهیلگری نمایان است.

قدسی با اشاره به اینکه در ۱۴ محله حاشیه نشین استان کردستان ۹ دفتر تسهیلگری خدمات رسانی می‌کنند، اظهار داشت: این دفاتر در پنج محور اصلی محلات مورد نظر را تحت پوشش خود دارند.

وی با بیان اینکه در هفته مشارکت‌های اجتماعی اقدامات خوبی با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد صورت گرفته است، افزود: اقداماتی از قبیل برگزاری جلسات دوره‌های آموزشی، بازدید و افتتاح پروژه‌ها، دستاوردهایی که توسط سازمان‌های مردم نهاد صورت گرفته است و برپایی نخستین نمایشگاه مشارکت‌های اجتماعی در مدت زمان یاد شده از جمله این فعالیت‌ها است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با اشاره به اهمیت برنامه‌های آموزشی توسط این اداره کل، ادامه داد: برای اولین بار مجوز هشت ساعت آموزش دوره ضمن خدمت را برای کارشناسان و کارمندان دستگاه‌های ذیربط که با سازمان‌های مردم نهاد در ارتباط هستند کسب کرده‌ایم که این کارشناسان بتوانند آگاهانه و آماده با فعالین مدنی تعامل داشته و همکاری کنند.

قدسی یادآور شد: جدا از کارمندان برای مدیران عامل هم به وسیله اساتید مجرب دانشگاه دوره‌های آموزشی در خصوص مشارکت و برای مردم محلات نیز آموزش های توانمند سازی طراحی کرده‌ایم و در نظر داریم مرکز مطالعه و آموزش و پژوهش برای سازمان های مردم نهاد ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه به همت استاندار کردستان و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برای اولین بار مجوز خرید سه باب خانه را در محلات حاشیه‌ نشین نایسر، حسن آباد و کانی کوزله اخذ کرده‌ایم، بیان کرد: این واحدها جهت احداث خانه محلات خریداری شده که مردم این محله سرا و خانه‌ای داشته باشند که به صورت مدون و منظم فعالیت‌های اجتماعی را به صورت خودجوش پیگیری کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان از جذب حدود ۹ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی استان خبر داد و گفت: اولویت ما در جذب این اعتبار اختصاص بخشی از آن به حاشیه شهر بوده که خوشبختانه توانسته‌ایم توسط بخشی از این اعتبار ۱۱۸ مدرسه حاشیه را هوشمندسازی کنیم.

قدسی اظهار داشت: معتقدیم که این اقدامات مطلوب، اما کافی نیست و تا سازمان‌های مردم نهاد یاریگر اجرای برنامه های دولت نباشند قطعا کارها زمین می‌ماند و تحقق میسر نمی‌شود به همین خاطر همه دغدغه ما، افزایش مشارکت آگاهانه مردم در راستای توسعه پایدار و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

کد خبر 4697225

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کردستان مشارکت مردمی سازمان های مردم نهاد قزوین بوشهر روز خبرنگار شیراز شهرکرد گرگان ایلام خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان عید غدیر خم سانحه تصادف یاسوج اشتغال مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه

 معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل کردستان در مراسم افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان قروه اظهار کرد: کاهش مراجعه به دستگاه قضائی، تسریع در رسیدگی به پرونده و صرفه جویی در وقت و هزینه، افزایش کارآمدی نظام قضائی کشور با افزایش نسبی سرعت، دقت و کیفیت و استفاده شهروندان از فرصت‌های برابر با رفع موانع اداری از اهداف توسعه دفاتر خدمات الکترونیک قضائی است.

علی رشیدی افزود: تکریم ارباب رجوع باید از اولویت‌های کاری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باشد و بر همکاری هر چه بیشتر دادگستری‌ها با دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تأکید کرد.

 این دفتر به آدرس شهرستان قروه، خیابان شریعتی، بعد از سه راه طالقانی، جنب فروشگاه افق کوروش به شهروندان قروه خدمات قضایی ارایه می‌کند.

درحال حاضر چهل و سه دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان کردستان وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • شهید «جلال اعتماد» نماد ایستادگی است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر و مجری، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری