Web Analytics Made Easy - Statcounter

الزام توصیه‌ای و نه عملی دولت برای استفاده از کارت سوخت شخصی، عدم تفاوت در استفاده از کارت شخصی و کارت جایگاهدار و در دسترس بودن راحت کارت سوخت جایگاهدار در کنار هر نازل سوخت، دلایل عدم موفقیت در الزامی کردن کارت سوخت شخصی از زبان مردم است. ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۸ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از بامداد روز 22 مردادماه (7 روز پیش) با اجرای مصوبه دولت و در راستای هماهنگی‌های قبلی صورت‌گرفته بین سران قوا، به‌منظور رصد و مدیریت کامل عرضه سوخت در کشور، استفاده از کارت سوخت شخصی به‌هنگام سوخت‌گیری در جایگاه‌های عرضه بنزین الزامی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد که با وجود الزامی شدن استفاده از کارت سوخت شخصی، هم‌اکنون 5 تا 6 درصد از مردم در سراسر کشور، از کارت سوخت شخصی استفاده می‌کنند.

دلایل عدم استفاده از کارت سوخت شخصی را از 120 نفر در 10 نقطه کلانشهر تهران پرسیدیم، که نتایج این نظرسنجی در قالب جدول و نمودار زیر ارائه می شود.

 

همانطور که در جدول و نمودار بالا مشخص است، از این جامعه آماری 120 نفره در 10 نقطه تهران (مرکز، جنوب، غرب، شرق و شمال شرق پایتخت) نظر 30 درصد مردم در گزینه "عدم تفاوت در استفاده از کارت سوخت شخصی و کارت جایگاهدار"، نظر حدود 49 درصد مردم در گزینه "در دسترس بودن آسان کارت جایگاهدار بر روی هر نازل و سرعت در سوخت گیری" و نظر حدود 21 درصد مردم در گزینه "الزام کارت شخصی، توصیه دولت بوده، هر زمان عملا الزام آور شد کارت شخصی استفاده می کنیم" قابل ارائه بود.

پیگیری‌های تسنیم از مجموعه وزارت نفت حاکی از این است که با اتمام فرآیند رسیدن باقی‌مانده کارت سوخت‌های المثنی صادرشده به دست متقاضیان، محدودیت‌هایی در استفاده از کارت سوخت جایگاه‌داران اعمال خواهد شد.

کارت سوخت شخصی الزامی شد/ اعمال محدودیت‌های بنزینی در آینده

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT6 واژه های کاربردی مرتبط شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی قیمت بنزین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی قیمت بنزین شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی قیمت بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده

احمد علیرضابیگی اظهار داشت: دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند.

به گزارش اقتصاد ۱۰۰، وی افزود: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی‌تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ بعید می‌دانم که دولتی‌ها مدعی باشند که وضعیت سفره‌های مردم بهتر شده است! در واقع آن‌ها از یک سری شاخص‌های مربوط به رشد صحبت می‌کنند، اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می‌شود متفاوت است.

علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی‌تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آن‌ها از یک سری شاخص‌های مربوط به رشد صحبت می‌کنند، اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می‌شود متفاوت است.

وی افزود: دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد، اما در زندگی مردم، درآمد‌ها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

علیرضابیگی اظهار داشت: دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت‌های اقلام اساسی به طور جدی احساس می‌شود و برخی از اقلام حتی از سفره‌های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی‌تواند این رقم را به همه استان‌های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد، اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی در نظر می‌گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می‌گیرند؛ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می‌گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می‌شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می‌کند.

دیگر خبرها

  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • خودرو شخصی جواد خیابانی چیست؟
  • تفال به حافظ پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ گر من از سرزنش مدعیان اندیشم...
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • فریاد شیران: واگذاری استقلال و پرسپولیس یک موفقیت برای دولت است