Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی شریعتی مقدم رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مشهد گفت: در یک سال قبل رشد بازار زعفران ایران در کشور‌های دیگر به میزان افزایش تولید این محصول در خراسان رضوی و سایر نقاط کشور نبوده و در زمینه پر رونق کردن بازار زعفران ایرانی در جهان باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: از آنجا که زعفران محصولی دارای مزایای متعدد برای حوزه کشاورزی کشور است و مردم در روستا‌های این استان و برخی نقاط دیگر کشور از کشت و فروش زعفران ارتزاق می‌کنند و کشت این محصول با مناطق کم آب کشور سازگار است تولید این محصول همچنان روندی رو به رشد دارد.

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی مشهد گفت: با اینکه بنگاه‌های اقتصادی سرمایه گذاری خوبی در زمینه تجارت زعفران کرده اند و این محصول از تنوع کیفی و بسته بندی و ارزش افزوده بالا هم برخوردار بوده و بنگاه‌ها توانستند زیرساخت‌های لازم را در این زمینه فراهم کنند، اما هنوز در بازار‌های جهانی رشدی در عرضه برند زعفران ایرانی به دست نیامده است.

شریعتی با قدردانی از برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت متناسب با شعار "رونق تولید" در حوزه محصولاتی مانند زعفران، گفت: اقداماتی که این وزارتخانه انجام می‌دهد به منظور شعار سال است و به نظر می‌رسد با عملیاتی شدن وعده های وزیر صنعت و رئیس سازمان توسعه تجارت و قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی نقطه عطفی در تجارت محصول زعفران را شاهد باشیم.

او تصریح کرد: این حمایت اگر به صورت زنجیره در سایر بخش‌ها در قالب همکاری دو وزارتخانه علوم و جهاد کشاورزی در جهت جنبه‌های علمی و عملی توسعه کیفی و کمی محصولات زعفران محقق شود و تمرکز بیشتری در تحقیقات کاربردی روی خواص دارویی زعفران، افزایش مصرف غذایی زعفران و زنجیره ارزش این محصول انجام گیرد دستاورد‌های بیشتری را نصیب کشور از محل تجارت زعفران می‌کند.

رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی مشهد گفت: ضروری است بنیان محصول زعفران در یک برنامه پنج ساله مدون و مشخص تقویت و این محصول شناسنامه دار شود و زعفران کاران از حوزه تولید گرفته تا عرضه آموزش‌های لازم را در این زمینه فراگیرند.

شریعتی افزود: تولیدکننده زعفران در ایران سالانه در هر هکتار ۳۵ تا ۴۰ کیلوگرم زعفران کشت و تولید می‌کند، اما متوسط برداشت و آنچه حاصل می‌شود به میزان سالانه ۳.۶ کیلوگرم در هر هکتار است از سویی دیگر زعفران‌هایی که تولید می‌شود ۳۰ تا ۴۰ درصد اختلاف کیفیت دارند.

او ادامه داد: اگر اطلاعات و تحقیقات علمی در حوزه توسعه کمی و کیفی زعفران عملیاتی شود و به سمتی پیش رویم که زعفران به عنوان یک محصول شاخص ملی در بخش کشاورزی ایران به دنیا معرفی شود و همه، ایران را به نام زعفران بشناسند به طور قطع بخش خصوصی به عنوان پیشران توسعه این حرکت ارزشمند را در حوزه محصول زعفران عملیاتی می‌سازد.   انتهای پیام//ج.ر ضرورت شناسنامه دارشدن زعفران ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تجارت زعفران اخبار اقتصادی بازار جهانی زعفران زعفران ایران رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد