Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@21:21:38 GMT

مقصد ستاره‌های فوتبال ایران کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۹۵۱۱

رقابت‌های لیگ نوزدهم فوتبال ایران درحالی از پنج شنبه این هفته با دیدار پرسپولیس و پارس جنوبی جم آغاز می‌شود که هنوز برخی بازیکنان تیم‌های خود را مشخص نکرده اند و وضعیت مبهمی دارند. از ۵ بازیکن سابق استقلال و ... می‌توان به عنوان نفرات مهم نقل و انتقالات یاد کرد که هنوز در فاصله کمتر از سه روز مانده به آغاز فصل جدید تیمی را برای حضور در آن انتخاب و معرفی نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار ورزشی_ امید ابراهیمی، امید نورافکن، کاوه رضایی و روزبه چشمی بازیکنان فوق هستمد که در قطر و بلژیک حضور دارند، اما موقعیت‌های خوبی در تیم‌های خود ندارند و به احتمال زیاد باید در تیم‌های دیگری بازی کنند.

امید ابراهیمی

هافبک تیم ملی فوتبال ایران پس از درخشش در تیم ملی و استقلال راهی الاهلی قطر شد، اما جدایی او از این تیم است و احتمال دارد به لیگ ایران بازگردد، هرچند گفته می‌شود پیشنهاد خوب دیگری از لیگ قطر دارد.

البته در ابتدا گفته شد که استقلال درصدد جذب این بازیکن است که تکذیب شد و باید دید امید فوتبال ایران در فصل جدید پیراهن چه تیمی را برتن خواهد کرد.

کاوه رضایی

کاوه رضایی یکی از لژیونر‌های فوتبال کشورمان در بلژیک است که او هم در کلوب بروژ وضعیت خوبی ندارد و به نظر می‌رسد جدایی اش از تیم بلژیکی تا حدودی قطعی باشد که با این اتفاق، امکان بازگشتش به لیگ ایران وجود دارد. آخرین تیم ایرانی که رضایی در آن بازی کرد، استقلال بود که هواداران این تیم هم خاطرات شیرینی از یک فصل حضور او در تیم شان دارند.

امید نورافکن

امید نورافکن، کاپیتان تیم ملی فوتبال امید ایران دیگر لژیونر ایرانی حاضر در بلژیک است که پس از نیم فصل حضور در استقلال به تیم شارلوا بازگشت و شنیده می‌شود توافقات لازم برای حضور در سپاهان انجام شده تا او در لیگ نوزدهم زردپوش شود. نورافکن محصول آکادمی استقلال است، اما صحبتی از بازگشت نورافکن به جمع آبی پوشان نیست و به همین دلیل گفته می‌شود او راهی سپاهان خواهد شد.

روزبه چشمی

 

روزبه چشمی، بازیکن سابق استقلال است که پس از پایان لیگ از استقلال جدا شد. مدیر برنامه‌های او در ابتدا بیان کرد که چشمی به قطر می‌رود و حتی گفته می‌شد او از انگلیس و ... پیشنهاد دارد، اما به نظر می‌رسد او در لیگ نوزدهم نیز در ایران است و تا چند روز دیگر تیم جدیدش مشخص می‌شود.

لازم به ذکر است، این چهار بازیکن می‌توانند آخرین بمب‌های نقل و انتقالاتی فصل جدید فوتبال ایران باشند که در روز‌های آتی تکلیف شان مشخص خواهد شد و باید دید به کدام تیم می‌روند. کاوه رضایی که احتمالا راهی شارلوا می‌شود و اگر این اتفاق رخ نداد به لیگ ایران می‌آید.

درباره امید ابراهیمی هم هنوز چیزی مشخص نیست و او درحال بررسی پیشنهادهایش است. نورافکن نیز راهی سپاهان می‌شود و چشمی نیز به احتمال زیاد در ایران خواهد ماند. اگر این چهار بازیکن تکلیف شان با تیم‌های خارجی مشخص شود و بازگشت شان به فوتبال ایران قطعی شود، به نظر می‌رسد تیم‌هایی مثل سپاهان، پدیده و تراکتورسازی بیشترین شانس را برای به خدمت گرفتن آن‌ها دارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پرسپولیس نقل و انتقالات پارس جنوبی جم لیگ نوزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۹۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) قبرستان ممنوعه تهران، کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟

«قبرستان ممنوعه تهران» یکی از قبرستان‌های قدیمی و ناشناخته شهر تهران است. در این قبرستان افراد نامی و مشهور بسیاری دفن شده‌اند. چهره‌های علمی، سیاسی و خارجی‌هایی که در ایران مشغول فعالیت بودند و در دوران سکونتشان در تهران جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، قبرستان ممنوعه تهران، که با نام قبرستان دولاب نیز شناخته می‌شود، یک‌گورستان قدیمی مربوط به مسیحیان است. در واقع این قبرستان باغی بزرگ در اتوبان شهید محلاتی، بین خیابان‌های شهید رضایی و مستفیذ است که در میان اهالی به نام قبرستان «دولاب» شناخته می‌شود. این گورستان محل دفن مسیحیان کشور‌های فرانسه، ایتالیا، روسیه و لهستان است که در سال‌های دور در ایران زندگی می‌کردند و در این کشور نیز از دنیا رفته‌اند. تعدادی از این افراد سرباز و بخشی دیگر افراد غیرنظامی بوده‌اند که در بین آن‌ها اشخاص مشهور نیز دیده می‌شود.

افرادی که در این قبرستان به خاک سپرده شده‌اند، ملیت‌های مختلفی دارند. ملیت هر فرد با یک پرچم بر روی قبر مشخص شده است. بر روی سنگ قبر‌ها نیز علائمی، چون صلیب یا تصویری از یک بانوی غمگین دیده می‌شود. افرادی که در این قبرستان آرمیده‌اند، سربازان گمنام روسیه و لهستانی‌هایی هستند که در جنگ جهانی دوم در راه برگشت به وطن جانشان را از دست داده‌اند. تعدادی از قبر‌ها نیز مربوط به کنت‌های فرانسوی، شاهزاده‌های گرجی و پزشکان دربار قاجار و پهلوی است. افراد مشهوری مانند «اوانس اوگانیانس» اولین کارگردان سینمای ایران و موسس اولین مدرسه بازیگری در ایران، «شاهین سرکیسیان» موسس تئاتر مدرن در ایران، «کنت دو مونت فرت» اولین رئیس پلیس ایران، «ولادیسلاو هورودکی» معمار اهل لهستان، «ولادیمیر گاردایستکی» معمار ایستگاه راه‌آهن تهران، «آلفرد ژان بانیست لومر» موسیقی‌دان نظامی فرانسوی مربوط به دوران ناصرالدین‌شاه قاجار که نخستین سرود ملی ایران را ساخت، «دکتر کلوکه» پزشک فرانسوی محمدشاه قاجار و «دکتر تولوزان» پزشک مخصوص ناصرالدین شاه که از جمله اقدامات او در ایران می‌توان به بهداشت عمومی و تشکیل مجلس حفظ‌الصحه اشاره کرد.

اولین قبر متعلق به پزشک مخصوص دربار

این محدوده در گذشته‌های دور زمین کشاورزی بود که بعد‌ها تبدیل به قبرستان شد. اولین فردی که در این منطقه به خاک سپرده شد، دکتر «کلوکه» پزشک اختصاصی محمدشاه و ناصرالدین‌شاه قاجار بود. «کلوکه» در سال۱۸۵۵ در این خاک دفن شد. بعد‌ها دکتر تولوزان، یکی از پزشکان فرانسوی دربار قاجار، زمین‌های این منطقه را خرید و آن را به گورستان مسیحیان مقیم تهران تبدیل کرد. بخش‌های مختلف این گورستان توسط سفارت‌های فرانسه، ایتالیا و لهستان خریداری شد و اکنون آن‌ها این محل را مدیریت می‌کنند.

قبرستان دولاب بیش از ۷۵ هزار مترمربع مساحت دارد و دارای ۵ بخش مختلف است. هرکدام از این بخش‌ها ورودی جداگانه‌ای دارند. در میان قبرستان نیز یک خیابان وجود دارد که این ۵ بخش را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می‌کند. سه بخش کاتولیک، ارتدوکس و ارامنه گریگوری در قسمت شرقی و دو بخش ارامنه کاتولیک و آشوری‌های کلدانی در قسمت غربی قبرستان دولاب قرار دارد. بزرگ‌ترین بخش قبرستان دولاب مربوط به ارامنه است که حدود ۴۴ هزار مترمربع را در برمی‌گیرد. اغلب افرادی که در این بخش مدفون شده‌اند، ارامنه ایرانی هستند که در بین آن‌ها افراد نامی و سرشناسی، چون شاهین سرکیسیان، آرام گارونه، اسرائیل ساهاکیان، زورا ساگینیان، مارکار قارابگیان، نیکلای لاوری و نیکوکاران درمانگاه خیریه آودیسیان دیده می‌شوند. قدیمی‌ترین سنگ قبر این بخش مربوط به سال ۱۳۷۵ است. پس از آن تدفین در این قبرستان از طرف شهرداری تهران ممنوع اعلام شد.

ترسناک‌ترین بخش قبرستان

مسیحیان ارتدوکس در بخش ارتدوکس‌های قبرستان دولاب دفن شده‌اند که از مشهورترین آن‌ها می‌توان به نیکولای مارکف معمار و آنتوان سوروگین عکاس اشاره کرد. این افراد هر دو روسی بوده‌اند و اصالت گرجی داشتند. در قسمت ورودی این بخش یک آرامگاه دیده می‌شود که با معماری گرجی و به شکل کلیسا ساخته شده است. این آرامگاه به مینادورا خوشتاریا، همسر آکاکی خوشتاریا تعلق دارد. آکاکی خوشتاریا تاجر گرجی است که امتیاز استخراج نفت شمال ایران را از دربار قاجار دریافت کرده و در این منطقه مشغول فعالیت بود. همچنین قسمت دیگری از قبرستان دولاب، که با عنوان ترسناک‌ترین بخش شناخته می‌شود، مربوط به ۲۶ مهندس ایتالیایی است. مهندسین معدنی که در سال‌های ۱۹۳۶ تا ۱۹۴۳ در ایران کار می‌کردند و همین‌جا جان خود را از دست دادند. قبر‌های این افراد در زیرزمین و لای دیوار‌ها قرار دارد و سنگ قبر آن‌ها نیز به صورت ایستاده دوتادور این دیوار‌های نصب شده است.

در واقع برای ورود به این بخش باید از میان مردگانی ایستاده عبور کنید که کمی ترسناک است. از سوی دیگر حدود ۱۴هزار و ۲۰۰ مترمربع از قبرستان متعلق به کاتولیک‌هاست. در این بخش قبر افراد مشهوری، چون دکتر کلوکه، دکتر جمشید اعلم و ولادیمیر گاردایستکی دیده می‌شود. اکنون قبرستان ممنوعه توسط سفارت‌خانه‌های مربوطه مانند روسیه، لهستان، فرانسه و شورای خلیفه‌گری ارامنه مدیریت می‌شود. یک خانواده در این قبرستان زندگی می‌کنند که نگهبانی از قبرستان را بر عهده دارند.

دیگر خبرها

  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • اولین حرف های آتیلا حجازی درباره استقلال | من خارج از کشور بودم اما ...|‌ با این شرایط قهرمانی آسیا صد درصد شدنی است
  • سه لژیونر جدید والیبال ایران، مقصد: کره جنوبی!
  • فریم به فریم با درگیری فیزیکی کاپیتان پرسپولیس و ستاره سپاهان (عکس)
  • (عکس) قبرستان ممنوعه تهران، کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟
  • سوال روز: آینده علی خطیر در کجا رقم می‌خورد
  • اواین تصویر از بازگشت فرزند اسطوره محبوب فوتبال ایران به استقلال
  • جنجال دوباره ستاره استقلالی سپاهان علیه پرسپولیس
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)