Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان شرکت ویرجین گالاکتیک اعلام کرده اند ساخت فرودگاه فضایی با هدف آماده سازی گردشگران فضایی برای انجام سفر توریستی با هواپیمای فوق پیشرفته این شرکت را به پایان رسانده اند.  
این ساختمان پیشرفته که دارای امکانات مختلفی است، Gateway to Space نام دارد و به گفته مقام‌های ویرجین گالاکتیک ساخت آن اهمیت فراوانی برای آماده سازی مسافران برای سفربه لبه فضا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در ساختمان Gateway to Space گردشگران فضایی با نحوه سفر به لبه جو کره زمین، نحوه استفاده از امکانات و تجهیزات درون هواپیما، چگونگی کنترل تجهیزات و مواردی از این دست آشنا می‌شوند و کارشناسان نکته‌های مختلف در طول سفر را به آنها آموزش می‌دهند.  
برای انجام سفر به لبه فضا حتی به شکل گردشگری، نیاز به آماده سازی افراد و آشنا کردن آنها با چگونگی انجام مراحل است به همین دلیل شرکت ویرجین گالاکتیک برای آموزش گردشگران و آماده ساختن آنها از نظر روانی فرودگاه فضایی را راه اندازی کرده است.  
به گفته کارشناسان ویرجین گالاکتیک آزمایش هواپیمای فوق پیشرفته این شرکت که برای سفربه لبه فضا طراحی شده است در مراحل پایانی قرار دارد و امکان انجام اولین سفر گردشگری به لبه فضا اواخر سال میلادی جاری وجود دارد.  
ترمینال Gateway to Space برای پرواز‌های گردشگری در فرودگاه فضایی Spaceport America در منطقه Truth or Consequences در نیومکزیکو راه اندازی شده است.
آشیانه هواپیمای مخصوص پرواز به لبه جو در فرودگاه فضایی Spaceport America درکنار ترمینال Gateway to Space قرار دارد.
هواپیمای WhiteKnightTwo شرکت ویرجین گالاکتیک از سطح زمین به پرواز درمی آید و حامل فضاپیمای SpaceShipTwo است که می‌تواند ۶ گردشگر فضایی را به لبه فضا انتقال دهد؛ پس از رسیدن به ارتفاع ۱۵ هزار متری فضاپیما از هواپیمای حمل کننده خود جدا می‌شود و با استفاده از موتور‌های قدرتمندی که در آن تعبیه شده است گردشگران را به لبه فضا منتقل می‌کند. بیشتر بخوانید: جزیره لاپالما مقصد نهایی بزرگ‌ترین تلسکوپ فضایی جهان می‌شود گردشگران فضایی می‌تواند به مدت ۵ دقیقه سفر در فضا و وضعیت بی وزنی را تجربه کنند و سپس فضاپیما ارتفاع کم می کند و به آرامی  روی زمین مانند یک هواپیما فرود می‌آید.
قیمت پرواز با هواپیمای گردشگری SpaceShipTwo برای هر نفر ۲۵۰ هزار دلار است و به گفته مقام‌های ویرجین گالاکتیک تاکنون بیش از ۶۰۰ نفر از گوشه و کنار دنیا برای سفر با آن ثبت نام کرده اند.  
اولین بار پرواز آزمایشی SpaceShipTwo در دسامبر ۲۰۱۸ و جدیدترین آزمایش در فوریه سال میلادی جاری با موفقیت انجام شده است.
کارشناسان ویرجین گالاکتیک درنظر دارند در روز‌های آینده پرواز آزمایشی جدیدی انجام دهند تا تمامی امکانات و تجهیزات هواپیما را مورد بررسی و کنترل قرار دهند.
به گفته مقام‌های ویرجین گالاکتیک، آشیانه هواپیمای ساخته شده در این فرودگاه فضایی بسیار بزرگ است و قابلیت نگهداری و جای دهی هواپیما با طول بال‌های ۴۳ متر و نگهداری از ۵ فضاپیما را دارد.  
در اکتبر سال ۲۰۱۴ هواپیمای اولیه آزمایشی شرکت ویرجین گالاکتیک به نام VSS Enterprise در زمان پرواز دچار سقوط ناگهانی شد که بر اثر آن کمک خلبان هواپیما جان خود را از دست داد.
منبع:Space   انتهای پیام/   رونمایی از آشیانه فضاپیما و فرودگاه فضایی ویرجین گالاکتیک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۰۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • اولین تصاویر از سقوط هواپیمای فوکر ۵۰ در کومور
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد