Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «مولود چاووش اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه درباره بمباران کاروان نظامی ترکیه در ادلب توسط ارتش سوریه گفت: پس از این حمله با روسیه در این خصوص ارتباط گرفتیم و اگر لازم باشد با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه هم تماس تلفنی خواهیم گرفت.

به گزارش وبگاه خبری « اسپوتنیک»، چاووش اوغلو تاکید کرد: ما در همه سطوح به تماس و ارتباط خود با روسیه ادامه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه ترکیه گفت: ما به مذاکرات خود با روسیه برای دستیابی به آتش‌بس در ادلب ادامه می‌دهیم ... ادلب برای آینده سوریه و یک راه حل سیاسی مهم است؛ بنابراین  ما باید به آتش بس دست یابیم.
وی گفت: ما همه تلاش خود را برای تأمین امنیت پاسگاه‌های ترکیه در ادلب انجام خواهیم داد، اما آنکارا هرگز پست دیدبانی نهم در شمال شرق سوریه را که کاروان نظامی ترکیه قبل اینکه هدف بمباران هوایی سوریه قرار گیرد به سمت آنجا در حرکت بود، جابجا نمی‌کند.

اوغلو همچنین گفت که گفت‌وگوهای ترکیه با آمریکا درباره ایجاد منطقه امن در شمال سوریه ادامه خواهد داشت و اگر توافقی در این زمینه صورت نگیرد آنکارا طرح جایگزینی را در اختیار دارد.

در  همین حال وزارت امور خارجه سوریه رژیم ترکیه را به طور کامل مسئول عواقب  نقض آشکار حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه و مقررات حقوق بین الملل دانست.

دمشق مجددا تاکید کرد که این رفتار رژیم ترکیه در ادامه تعقیب بقایای تروریست‌ها در خان شیخون و دیگر مناطق توسط ارتش سوریه تاثیری نخواهد گذاشت.

وزارت دفاع ترکیه  روز دوشنبه ضمن تایید ارسال تجهیزات نظامی و کمک برای بخشی از منطقه ادلب تحت کنترل معارضان و تروریست‌ها، اعلام کرد کاروان این کشور توسط جنگنده‌های ارتش سوریه مورد حمله قرار گرفته است.

در این بیانیه ادعا شد: «حمله هوایی به کاروان [نظامی] که در مسیر پست دیدبانی نهم [ترکیه] در منطقه [کاهش تنش] ادلب بود باعث کشته شدن سه غیرنظامی و زخمی‌شدن دوازده نفر شد».

وزارت دفاع ترکیه حمله هوایی به کاروان کمک‌های نظامی خود به تروریست‌های سوری را محکوم کرده و آن را خلاف توافقات و مذاکرات با روسیه دانست. این در حالی است که کاروان نظامی مذکور که شامل تجهیزات نظامی سنگین می‌شد قرار بود به دست تروریست‌های گروه جبهة‌النصره در خان شیخون در جنوب استان برسد.

ظهر دیروز منابع سوری از جمله گروهک موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» نزدیک به معارضان از حمله هوایی به کاروان نظامی بزرگی متعلق به ترکیه در ریف ادلب خبر دادند. «مرکز مستندسازی سوریه» اما اعلام کرد این حملات هشدارآمیز بوده و جنگنده‌های سوری مناطق پیرامون این کاروان را هدف قرار دادند نه خودروهای آن.

این مرکز همچنین علی‌رغم ادعای ترکیه مبنی بر غیرنظامی بودن کشته‌ها، تاکید کرد هر سه نفر عضو گروهک تروریستی «فیلق الشام» بودند.

علی‌رغم ادعای ترکیه مبنی بر اینکه این کاروان برای تجهیز پست دیدبانی این کشور در منطقه کاهش تنش ادلب اعزام شده (در حالی که این پست دیدبانی مدت‌ها قبل ساخته شده و البته حجم این کاروان نیز برای کمک به این پست بسیار بزرگ بود)، اما مرکز مستندسازی سوریه می‌گوید کاروان مذکور بدون آنکه وارد جاده حلب دمشق شود، مستقیم مسیر شهرک سراقب را در پیش گرفت تا از آنجا به شهر خان شیخون برود که ارتش سوریه دیروز آن را محاصره کرد و موفق شد شب گذشته پس از پنج سال وارد آن شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، درگیری‌ها و حملات بین گروه‌های مخالف و نیروهای نظام سوریه ادامه دارد و فضای پرتنشی در شمال غرب سوریه حاکم است. ارتش ترکیه پس از اینکه هیئت «تحریر الشام» از پاسخگویی به درخواست این کشور برای ایجاد نقاط مرزی خودداری کرد، نیروهای کمکی به منطقه اعزام کرد.

منابع سوری گفتند: ارتش ترکیه نیروهای کمکی را به گذرگاه «الغزاویه» اعزام کرد که این گذرگاه، مناطق تحت کنترل هیئت «تحریر الشام» در ادلب را از حومه غربی آن جدا می‌کند. هم‌زمان یک کاروان نظامی متعلق به هیئت تحریرالشام شامل ده‌ها نیروی مسلح با سلاح‌های سنگین از حومه ادلب به سمت گذرگاه مذکور حرکت کرد.

این منابع سوری توضیح دادند که تقویت‌های متقابل پس از آن صورت گرفت که تحریر الشام درخواست طرف ترکیه را رد کرد؛ این درخواست به ایجاد نقاط مرزی تحت نظارت نیروهای «گارد مرزی» ارتش ملی تحت حمایت ترکیه در کنار نیروهای خود ترکیه با هدف محدود کردن عملیات قاچاق انسان به خاک این کشور ارتباط می‌یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه
  • رئیس حزب آینده ترکیه با هنیه دیدار و درباره جنگ غزه گفت وگو کرد
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • پدافند روسیه ۱۰ پهپاد اوکراینی و ۶ «اتاکمز»آمریکایی را سرنگون کرد
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه