Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد دولت آمریکا بعد از ناکامی واشنگتن در ادامه توقیف ابرنفتکش حامل نفت ایران مدعی شد که آمریکا حرکت آن را رصد می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران، بعد از ناکامی واشنگتن در ادامه توقیف ابرنفتکش «آدریان‌دریا» سه‌شنبه گفت که آمریکا حرکت این نفتکش و سایر نفتکش‌های ایران را رصد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوک با اشاره به برگزاری یک نشست ضد ایرانی در «ورشو»، پایتخت لهستان گفت که نتیجه برگزاری این نشست، تشکیل هفت کارگروه بوده که به زودی در سطح دستیاران وزیر خارجه دیدار خواهند کرد. او گفت: این کارگروه‌ها، «امنیت سایبری، حقوق بشر، امنیت دریانوردی و هوانوردی، امنیت انرژی، اشاعه موشکی، مسائل انسانی و پناهندگان و مبارزه با تروریسم را پوشش خواهند داد.

وی با بیان اینکه توافق هسته‌ای برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت نتوانسته‌اند برنامه موشکی ایران را مهار کنند، از رفع تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل متحد علیه ایران طبق این قطعنامه ابراز نگرانی کرد؛ و خواستار اقدام برای جلوگیری از آن شد.

مقام آمریکایی گفت: «قطعنامه ۲۲۳۱ می‌گوید که سال آینده-اکتبر ۲۰۲۱- تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران که از سال ۲۰۰۶-۲۰۰۷ برقرار بوده، سال آینده منقضی خواهد شد. این فقط بخشی از توافق هسته‌ای ایران است.»

وی اضافه کرد: «بنابراین، ما فاصله چندانی با رفع تحریم‌های تسلیحاتی و رفع تحریم از شخصیت‌های [ایرانی]نداریم. مهم است جامعه بین‌المللی درک کند که توافق هسته‌ای ایران از سال آینده رو به انقضا می‌رود.»

هوک یادآوری کرد که طبق مفاد برجام سال ۲۰۲۳، یعنی هشت سال بعد از حصول این توافق، ممنوعیت آزمایش‌های موشکی ایران نیز رفع خواهد شد. وی تأکید کرد: «ما معتقدیم شورای امنیت سازمان ملل برای اطمینان از ادامه تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران نقش مهمی دارد که باید ایفا کند.»

این مقام آمریکایی در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا آمریکا می‌تواند از بند موسوم به «مکانیسم ماشه» برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران استفاده کند یا خیر، اذعان کرد که واشنگتن قادر به استفاده از این بند نخواهد بود.

پیش از این، کارشناسان گفته‌اند آمریکا بعد از خروج از برجام به جهت آنکه جزئی از این توافق هسته‌ای نیست نمی‌تواند برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران به بند مکانیسم ماشه در برجام استناد کند.

او در پاسخ به سوال این خبرنگار گفت: «در خصوص مکانیسم بازگشت خودکار تحریم‌ها (مکانیسم ماشه) باید بگویم ما دیگر داخل آن توافق (برجام) نیستیم. طرف‌هایی که هنوز داخل توافق هستند باید تصمیم خودشان را بگیرند که می‌خواهند از مکانیسم حل اختلاف استفاده کنند یا خیر.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نفتکش ایرانی نفت ایران تحریم نفتی برایان هوک دشمنی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند

به گزارش همشهری آنلاین وزارت خزانه‌داری آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ۴ شخص و ۲ نهاد را در ارتباط با ایران در لیست تحریم‌های خود قرار داده است. این تحریم‌ها به بهانه دخیل بودن این اشخاص و نهادها در حملات سایبری به سازمان‌های دولتی ایالات متحده اعمال شده است.

کد خبر 846802 برچسب‌ها خبر ویژه ایران و آمریکا

دیگر خبرها

  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • جزئیات توافق مهم امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • توافق الاعرجی با احمدیان درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق + جزئیات