Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-05@13:08:37 GMT

موضع کره شمالی درباره تحریم‌های ایران

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۳۱۱۶

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، پاک چول مین روز سه‌شنبه در دیدار علاءالدین بروجردی رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی توسعه مراودات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کره شمالی با جمهوری اسلامی ایران را از سیاست‌های اصولی این کشور دانست و اظهار داشت: پارلمان کره شمالی بر رفع موانع بر سر راه همکاری‌های مشترک و تسهیل مراودات فیمابین تأکید ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام کره ای تحریم‌های اعمال شده علیه دو کشور را سیاستی شکست خورده دانست و یادآور شد: کره شمالی و جمهوری اسلامی ایران در سال‌های تحریم‌های ظالمانه آمریکا موفقیت‌های فراوانی در بخش‌های صنعتی، کشاورزی، دفاعی و نظامی بدست آورده‌اند.

پاک چول مین با اشاره به سیاست کشورش بر افزایش توان دفاعی و قدرت بازدارندگی کره شمالی گفت:‌ کره شمالی همواره بدنبال برقراری صلح و ثبات در مناطق مختلف جهان بویژه در شبه جزیره کره است.

وی همچنین بر توسعه تبادلات اقتصادی، صنعتی، معدنی و گردشگری در راستای ارتقا سطح مناسبات فیمابین تأکید کرد.

سیاست ایران برقراری صلح و ثبات در منطقه از موضع قدرت است

علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با اشاره به روند رو به رشد مناسبات میان دو کشور گفت: توانمندی‌های فراوانی در ایران و کره شمالی وجود دارد که می‌توان در راستای گسترش مراودات سیاسی، اقتصادی و نظامی از آن بهره برد.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی از هرگونه اقدامی جهت ارتقای سطح مناسبات در عرصه‌های مختلف استقبال و حمایت می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، آمریکا را عامل بحران در مناطق مختلف جهان از جمله خاورمیانه و شبه جزیره کره دانست و خاطرنشان کرد: عدم تعهد به مقررات بین المللی و توافقات امضا شده مانند برجام از سوی آمریکا نشان‌دهنده غیرقابل اعتماد بودن آمریکا است.

بروجردی تأکید کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران برقراری صلح و ثبات در منطقه است و ما این صلح را از موضع قدرت اعمال خواهیم کرد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی افزایش همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور را راهی برای مبارزه با تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا علیه دو ملت ایران و کره شمالی دانست.

بروجردی ارائه تسهیلات به فعالان بخش خصوصی در بخش‌های صنعتی و معادن، تبادلات فرهنگی و علمی، لغو روادید تجار و فعالان اقتصادی و رفع موانع بانکی را فرصتی برای تقویت و تحکیم ارتباطات دوستانه فیمابین خواند و بر ضرورت رایزنی‌های مستمر میان مقامات عالیرتبه سیاسی و پارلمانی ایران و کره شمالی تأکید کرد.

طرفین در این دیدار یادداشت تفاهم همکاری پارلمانی میان مجلس شورای اسلامی و مجلس اعلا خلق کره را امضا کردند

در این یادداشت تفاهم همکاری، بر تبادل همکاری‌های پارلمانی میان گروه‌های دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور با هدف تقویت و تحکیم روابط دوستانه تأکید شد و طرفین توافق کردند با توصیه به دولت و وزرای مربوطه توسعه همکاری‌ها در بخش‌های آموزش، سلامت عمومی، سرمایه گذاری‌های علمی، فناوری، کشاورزی و انرژی را پیگیری کنند.

پاک چول مین معاون رئیس مجمع عالی خلق کره شمالی در جریان این سفر به تهران با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس دیدار و گفت و گو کرد.

 

تسنیم

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: موضع تحریم کره شمالی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۳۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • «قطع روابط» و «تحریم عملی» نقش مهمی در توقف جنایات رژیم صهیونیستی دارد
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران
  • رشد و پیشرفت ایران اسلامی در نتیجه شدیدترین تحریم‌ها حاصل شد
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند