Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-01@03:13:30 GMT

اول باید اقتصاد درست شود بعد صنعت

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۴۰۶۰

خرداد؛ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه خودروسازان خیلی گران کار کردند و بهره‌ور نبودند و زیان‌ده بودند قطعا صحیح است اما در بحث دقیق هزینه‌ها، تحقیق تفحص مجلس دنبال آن است که مشخص کند نحوه هزینه‌کردشان چگونه بوده است.
«محمدرضا منصوری»، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری برنا در خصوص هزینه‌های هنگفتی که برای طراحی و تولید خودروهای داخلی صرف شده است، گفت: اینکه خودروسازان خیلی گران کار کردند و بهره‌ور نبودند و زیان‌ده بودند قطعا صحیح است اما در بحث دقیق هزینه‌ها، تحقیق تفحص مجلس دنبال آن است مشخص کند نحوه هزینه‌کردشان چگونه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص نظارت‌ها بعد از احراز شدن تخلفات خودروسازان اظهار کرد: شرکت‌های خودردوسازی‌ ما زیان‌ده هستند و خیلی گران اداره شدند، این بر همه مردم مشخص است. بعد از تفحص مجلس، سازمان بازرسی و تعزیرات هم می‌توانند وظایف خود را انجام دهند. در کل عملکرد خودروسازی‌ها در طول 40  ساله پس از انقلاب مناسب نبوده است.
منصوری در خصوص بازداشت مدیرعامل ایران خودرو گفت: دستگاه قضایی وقتی خودش ورود پیدا کرده فکر می‌کنم تا چیزی مشخص نشده صحبتی نشود بهتر است؛ زیرا دستگاه قضایی‌ کار خودش را انجام می‌دهد و گزارش خود را اعلام می کند. قطعا از سوی دستگاه قضایی عملکرد خودروسازی‌ها بررسی می‌شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گران اداره شدن خودروسازی‌ها را در افزایش قیمت خودروها موثر دانست و تاکید کرد: دقیقا افزایش قیمت‌ها به خاطر حیف و میل‌ها و گران اداره شدن بوده که به عنوان یک بازار انحصاری می‌توانست خیلی سودده و بهره‌بر باشد اما می‌بینیم که زیان‌ده هستند.
وی ارزان شدن خودرو را قریب‌الوقوع قلمداد کرد و گفت: قطعا تقاضای کاذب در بازار کم می‌شود چون دلال‌ها وقتی می‌بینند سود زیادی نمی‌بینند حضورشان کمتر می‌شود.
منصوری مشکل اصلی کشور ما را اقتصاد دانست و بیان کرد: اول باید اقتصاد درست شود بعد صنعت. اقتصادی که 4 درصد سود بانکی می‌دهد و تورم دارد و دلارش را ثابت نگه می‌دارد، هر اقتصادی در دنیا باشد ورشکست می‌شود. 24 درصد سود سالیانه و 50 درصد تورم و نرخ دلار ثابت یعنی ورشکستگی اقتصادی برای هر کشوری.
خبرنگار: مهناز براتی
اقتصاد  انقلاب  خودروسازان  صنعت  عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس برچسب ها: محمدرضا منصوری ، خودردوسازی‌

منبع: خرداد

کلیدواژه: محمدرضا منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لجبازی درست نیست
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لحبازی درست نیست
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است