Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر خجسته در گفتگو با تسنیم، با بیان اینکه، بایستی در خصوص نحوه ترخیص 340 هزار تن ذرت برزیلی از سوی گمرک و سایر دستگاههای ذیربط شفاف سازی صورت گیرد، گفت: به شدت پیگیر هستیم تا مشخص شود، این ذرتها براساس چه مستنداتی از گمرک ترخیص و این ارزی که سرمایه دولت است و از کشور خارج شده به کجا رفته است.
نائب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در ابتدا تصور بر این بود که در سال 95 حدود 120 هزار تن وارد بندر امام خمینی شده و به علت عدم دریافت مجوز استاندارد گمرک از ترخیص ان جلوگیری کرده است، اما بعدا مشخص شد در ان سال مجموعا 500 هزار تن ذرت برزیلی وارد کشور شده که 340 هزار تن آن ترخیص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این نماینده مجلس، سیزده شرکت درقالب دوازده اظهارنامه ٤٩١هزار تن در سال نودوپنج ذرت وارد کردند که ما مستنداتی داریم این ذرت ها از بدو ورود آلوده بوده و فاقد گواهی بهداشتی کشور برزیل و مجوز سازمان استاندارد جهانی اس جی اس می‌باشند. ما در کمیسیون اصل نود پیگیر  این موضوع هستیم که  چه کسانی این ذرتها را وارد کردند.


خجسته تاکید کرد، هزینه امحاء ذرتهای موجود، رقم قابل توجهی است اما در حال حاضر در کنار پیگیری تعیین تکلیف وضعیت ذرتهای آلوده‌ای که بیش از 3 سال در انبارهای بندر امام خمینی دپو شده‌اند بایستی مشخص شود مابقی ذرتهای برزیلی با کدام مجوز از گمرک خارج شده است. به هر حال مسئولان، گمرک، استاندارد و سازمان دامپزشکی باید در این خصوص پاسخگو باشند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است

مهدی حاجی‌وند امروز در گرگان در جلسه بررسی تبیین تشریح روند و مراحل اجرایی برگزاری مجمع شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان گفت: برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، کافیست؛ یکی از وراث که سجام دارد، به همراه گواهی فوت، شناسنامه و کارت ملی متوفی و همه وراث و همچنین گواهی انحصار وراثت، به یکی از شعب بانک‌ها و یا کارگزاری‌های منتخب مراجعه کند.

وی ادامه داد: وراث هیچگونه مبلغی از این بایت در هیچ مرحله‌ای نباید پرداخت کنند.

حاجی‌وند افزود: سهم هریک از وراث به شماره شبایی که در شبکه موجود است، واریز می‌شود.

وی اضافه کرد: فعلاً اعطای سهام عدالت به جاماندگان و افراد جدید، مطرح نیست.

سرمایه ۱۵ هزار میلیارد تومانی گلستانی‌ها در سهام عدالت

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی گلستان نیز از سرمایه ۱۵ هزار میلیارد تومانی گلستانی‌ها در سهام عدالت خبر داد.

روح الله صلبی گفت: قرار است این سرمایه برای توسعه استان هزینه شود و سود آن به سهام داران برسد.

وی افزود: یک میلیون و ۳۸۶ هزار و ۵۰۰ نفر در استان سهام دار عدالت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد