Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، قطار نمایشگاه‌های ملی صنایع دستی کشور در حال ورود به ایستگاه سی و دوم است و بار دیگر شور و شوقی را در بدنه عرصه صنایع دستی کشور ایجاد کرده است؛ اما به راستی نمایشگاه ملی صنایع دستی با گذر از چه مسیری به ایستگاه سی و دوم رسیده است؟

نمایشگاه ملی صنایع دستی پیش از فرا رسیدن سال ۱۳۹۲ همزمان با برگزاری نمایشگاه گردشگری برگزار می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه همواره با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کرد که البته به نظر می‌رسد برای رشد و ارتقایش لازم بود. به عنوان نمونه در جریان برگزاری سی‌امین نمایشگاه ملی صنایع دستی متوجه شدیم که برخی از غرفه‌های شرکت کننده در نمایشگاه با اجناس وارداتی و تقلبی فعالیت می‌کنند.

یکی از بازرسان نمایشگاه ملی صنایع دستی نیز همان زمان به ما گفت: برخی غرفه‌ها در سی امین نمایشگاه ملی صنایع دستی بخش کوچکی از غرفه هایشان را به نمایش صنایع دستی وارداتی اختصاص داده اند.

پویا محمودیان نیز در همین خصوص گفته بود: غرفه‌هایی که محصولات وارداتی را در غرفه نمایشگاهی خود عرضه می‌کنند، جمع آوری می‌شوند. زیرا نمایشگاه ملی صنایع دستی فقط مکان به نمایش گذاشتن صنایع دستی ایرانی است.

از نحوه برگزاری سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی نیز نقد‌هایی شد؛ برخی از هنرمندان صنایع دستی که در این دوره نمایشگاه ملی صنایع دستی حضور داشتند از نحوه اطلاع‌رسانی این دوره نمایشگاه رضایت کافی را نداشتند.

برخی از آن‌ها هم معتقد بودند میزان استقبال از نمایشگاه صنایع دستی نسبت به سال‌های گذشته کم‌تر بود و به نظر می‌رسد که شرایط اقتصادی مردم باعث شده که آن‌ها بیشتر به فکر تهیه نیاز‌های اساسی خود باشند و کمتر به تهیه صنایع دستی فکر کنند.

به گفته این هنرمندان اگر مسئولان بتوانند هزینه غرفه را از روی دوش صنعتگران بردارند، خیلی خوب می‌شود.  برداشتنن بار هزینه غرفه‌ها از روی دوش صنعتگران در آستانه سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی همچنان جزو مطالبات هنرمندان صنایع دستی است. البته برخی از افرادی که روی مباحث مرتبط با صنایع دستی اشراف دارند، معتقدند که برگزاری نمایشگاه رایگان در هیچ جای دنیا معنا ندارد و برگزاری چنین نمایشگاهی به نفع صنعتگران نیست.

یکی دیگر از دغدغه‌های هنرمندان صنایع دستی کشور در آستانه برگزاری سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی، موقعیت جغرافیایی احتمالی است که به غرفه‌های کوچک اختصاص داده‌اند.

کفیری، مدیرکل دفتر صادرات معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در قالب یک مصاحبه اعلام کرد که برای نخستین بار فضای غرفه‌های خودساز بالغ بر سه هزار متر مربع در سالن ۸ و ۹ با حضور فعالان صنایع دستی، برنامه ریزی و جانمایی می‌شود.

این سخنان این شائبه را در میان هنرمندان صنایع دستی ایجاد کرده است که حمایت از شرکت‌های بزرگ هدف برگزاری سی و دومین نمایشگاه ملی صنایع دستی است.

البته کفیری در همین مصاحبه گفته است که امسال بنیاد برکت از حضور استان‌های کم برخوردار و سیل زده در نمایشگاه ملی صنایع دستی حمایت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع دستی میراث فرهنگی نمایشگاه های هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۴۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی در قم

نمایشگاه خوشنویسی "مشق همدلی" با حضور اکبر زارعی مدیركل امور اتباع و مهاجرين خارجی استانداری قم و جمعی از اساتید و هنرمندان افغانستانی و ایرانی استان قم در نگارستان اشراق افتتاح شد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قم گفت: افزایش برگزاری رویدادهای هنری با هدف بیان اشتراکات فرهنگی ملت های مسلمان در سال ۱۴۰۳/ هنر، زبان بی بدیل در انتقال فرهنگ و هنر بین جوامع اسلامی است 

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قم علی اکبر زارعی با حضور در نگارستان اشراق قم نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی که با حضور جمعی از اساتید و هنرمندان افغانستانی و ایرانی استان قم برگزار گردید را افتتاح کرد.

زارعی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی کرامت مهاجرین در سال ۱۴۰۲ گفت:  برنامه ریزی برگزاری جشنواره های فیلم کوتاه و داستان نویسی کودکان و نوجوانان ویژه مهاجرین استان قم در سال ۱۴۰۳ صورت گرفته است.

وی با اشاره همدلی بین اقوام و ملت های اسلامی مقیم در جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد زبان هنر خصوصا خوشنویسی منشأ ظهور و بروز اشتراکات فرهنگی ملل است.
زارعی با اشاره به وجود ظرفیت های ارزشمند هنری بین مهاجرین گفت اداره کل امور اتباع استان حامی هنرمندان و نخبگان فرهنگی مهاجر در سطح استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • آغاز تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه کتاب
  • بازگشایی نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی در قم
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و عکس جاذبه‌های شیراز در سئول
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو