Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، محمدرضا عارف در دیدارهای جداگانه  با فعالان سیاسی اصلاح‌طلب استان تهران و  مرکزی با تبریک دهه ولایت و قدردانی از مسئولیت پذیری مردم در مشارکت چشم گیر در انتخابات های گذشته و رای به گفتمان اصلاحات ،گفت: اگر بخواهیم مسیری که آغاز کردیم را ادامه دهیم هیچ راهی جز وحدت،انسجام و کوتاه آمدن از منافع فردی و گروهی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: معتقدم راهی که از سال 92 آغاز کردیم راه درستی بوده و مردم نیز همراهی خوبی در این مسیر با گفتمان اصلاحات داشتند و رای معناداری که به آقای روحانی دادند بر اساس حمایت جریان اصلاحات از ایشان بود.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با توصیه به فعالان اصلاح طلب مبنی بر سرگرم نشدن به حاشیه‌ها، تصریح کرد: اختلاف نظرها در یک جبهه سیاسی طبیعی است ولی باید مراقبت کرد گلایه ها باعث شکاف در خانواده اصلاحات نشود.

وی با بیان اینکه برخی هجمه ها در ظاهر به یک فرد خاص است ولی در نهایت گفتمان اصلاحات را نشانه گرفته است ،خاطرنشان کرد: ویژگی گفتمان اصلاحات سیالیت و درجا نزدن است به همین دلیل از صحنه تحولات سیاسی کشور هیچگاه نمی توانیم کنار بکشیم.مردم شاید از رفتار اصلاح طلبان گلایه داشته باشند اما عمیقا به گفتمان اصلاحات اعتقاد دارند.

رئیس فراکسیون امید با یاددآوری شرایط انتخابات خرداد 76 ،گفت:یک گفتمان سیاسی برای پیروزی در انتخابات حضور پیدا می کند اما اگر پیروز نشد نمی تواند عقب نشینی کند.

وی با بیان اینکه یک جریان سیاسی با توجه به شرایط تاکتیک های حضورش در انتخابات تغییر می کند،تصریح کرد:گفتمان اصلاحات گفتمان ناامیدی نیست و راهبرد ما در چارچوب این گفتمان حضور فعال در مناسبت های مختلف از جمله انتخابات است.شرایط فعلی با اوایل دهه 90 که جریان اصلاحات در محدودیت به سر می‌برد قابل مقایسه نیست.آیه یاس خواندن و منفعل بودن چاره کار نیست.

عارف با بیان اینکه بعد از تشکیل فراکسیون امید حملات علیه این فراکسیون آغاز شد اما مردم در انتخابات شوراها مجددا به گفتمان اصلاحات رای دادند ،تصریح کرد:جریان اصلاحات ظرفیت جبران اشتباه را دارد و اگر در گذشته بر اساس مصلحت اندیشی ها،محدودیت ها و پذیرش توصیه افراد کسانی در لیست های انتخاباتی قرار گرفتند که در موقعیت های حساس از پشت به ما خنجر زدند مطمئنا در انتخابات پیش رو به گونه دیگر عمل خواهیم کرد.

رئیس فراکسیون امید تاکید کرد:رمز موفقیت گفتمان اصلاحات انسجام و همبستگی است اما به نظر می رسد ماموریت عده‌ای محدود در داخل جریان اصلاحات  شکاف انداختن در داخل این جریان است و من از همه فعالان اصلاح‌طلب درخواست می کنم به خاطر حفظ گفتمان اصیل اصلاح‌طلبی از طرح مطالبی که باعث ایجاد دو دستگی در خانواده اصلاحات می شود پرهیز کنند.

وی با اشاره به برخی مطالبی که درباره شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان  مطرح می شود ،گفت:از طرفی می گویند شورای عالی اصلاح طلبان صرفا کارکرد انتخاباتی دارد اما در اظهارنظر دیگر می گویند چرا بر عملکرد نهادهای برآمده از این شورا همچون فراکسیون امید و شوراهای اسلامی شهر و روستا نظارت نمی کنند ؟آیا طرح اینگونه مطالب بدون اطلاع از ساز و کار شورای عالی اصلاح طلبان دستاوردی جز بر هم زدن وحدت و همبستگی جریان اصلاحات دارد؟

رئیس فراکسیون امید با اشاره به ویژگی صلح طلبی جریان اصلاحات ،گفت:جریان اصلاح طلب همیشه منادی صلح بوده و هر زمان این جریان در حاکمیت حضور داشته در عرصه بین الملل با دست برتر و اقتدار در مقابل ابرقدرتها مذاکره کرده است.ایده گفت‌وگوی تمدنها نیز از موضع اقتدار جمهوری اسلامی ایران مطرح شده بود. در داخل کشور هم اصلاح‌طلبان ایده گفت وگوی ملی را مطرح کردند که هم اکنون با دوستان و رقبای خود در حال گفت و مذاکره برای عبور از چالشهای کشور هستیم.

عارف  در پایان با تاکید بر اینکه عمیقا اعتقاد دارم راه نجات کشور حاکمیت گفتمان اصلاحات است،گفت:وظیفه اطلاح طلبان است که همه تلاش خود را در این زمینه بکار بندند و با استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت این جریان، حضور موثر و فراگیری در انتخابات پیش رو داشته باشند. 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر استان تهران اصلاح طلبان انتخابات خانواده شوراهای اسلامی شهر قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۶۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجلس دوازدهم از نگاه تحلیلگران مجلسی بدون اکثریت مطلق و متشکل از چند فراکسیون خواهد بود، اتفاقی که در نتیجه اختلاف بین اصولگرایان و خالی بودن میدان رقابت انتخابات از حضور اصلاح طلبان و اعتدالیون رخ داده است.

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید اصولگرایان از همین حالا با هم به اختلاف برخوردند.

او منتقد نحوه برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم است و می گوید؛«در نتیجه این انتخابات منتقدین وارد مجلس نشدند و دور از انتظار است که گروه‌های منتقد در مجلس دوازدهم تشکیل شوند.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه را می‌خوانید:

********

*آقای هروی! پیش بینی می شود مجلس آینده یک مجلس بدون اکثریت با فراکسیون های متعدد باشد، چند فراکسیونی شدن مجلس دوازدهم، چه مزایا و یا معایبی می‌تواند داشته باشد؟

یکی از پیش‌بینی‌هایی که برای مجلس دوزادهم می‌شود انجام داد این است که این مجلس مانند مجالس گذشته شاخصه‌های فراکسیونی روشنی نداشته باشد، علت هم این است که اکثر نمایندگان یک دست وارد مجلس شدند وامکان تفکیک سیاسی در بحث جبهه‌های مختلف و یا فراکسیون‌های مختلف وجود ندارد.

از طرفی به دلیل اینکه انتظارات مردم افزایش پیدا کرده، شکاف بین فراکسیون‌ها بیشتر شده، براساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط دوستان ما در مجلس شاهد این نکته هستیم که حتی فراکسیون مستقلین که در مجلس سابق هم فراکسیون اقلیت بود، در مجلس دوازدهم هم شاکله روشنی نداشته باشد و از همین ابتدا ملاحظات سیاسی در مورد هیئت رئیسه مجلس آغاز شده است.

در هیچ دوره ‎ای از مجلس تا این اندازه شاهد شدت و ضعف در بحث فراکسیون‌ها و تفکیک گروه‌های سیاسی در مجلس نبودیم، شاید این هم به دلیل همان یکدست شدنی است که متأسفانه در این دوره از مجلس شاهد هستیم.

در مجلس یازدهم فقط فراکسیون مستقلین از دولت انتقاد می‌کرد

در مجلس‌های گذشته شاهد این بودیم که فراکسیون‌های سیاسی متفاوتی با جمعیت نسبتاً متعادل وجود داشتند اما در مجلس یازدهم مشخص شد که غیر از فراکسیون مستقلین که حدود ۵۰ نفر عضو آن بودند، فراکسیون دیگری برای نقد وضعیت موجود و اقدامات دولت نقشی ایفا نکرد. لذا انتظار از مجلس دوازدهم این است فراکسیون نقاد که بتواند عملکرد دولت یا سایر قوا را به نقد بکشاند، نداشته باشیم و این جای تأسف دارد.

*یعنی مجدداً شاهد مجلس ناظر بر رفتار دولت نخواهیم بود...

مهندسی انتخابات عملاً به سمتی رفت که مجلس را به فضای مورد نظر دولت هدایت کرد. بنابراین به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم در بحث تصویب لوایح اصطکاکی با دولت نداشته باشد.

نفوذ تندروهای خارج از پارلمان بر تصمیمات درون پارلمانی؟

*شنیده می‌شود چهره‌های تندرو نظیر رائفی‌پور به منتخبین مجلس دوازدهم خط‌دهی می‌کنند، نفوذ تندروها را در مجلس دوازدهم چگونه ارزیابی می‌کنید؟

جریان رائفی‌پور نشان داد که مجلس از بیرون هدایت و مدیریت می‌شود و این آفت بزرگی بر دامن مجلس دوازدهم است که بخواهد این نقیصه را پوشش دهد. آنچه مسلم است این نکته است که شرایط مجلس دوازدهم به خصوص با حضور تندروها، احتمال اینکه گروه‌هایی خارج از مجلس هدایت برخی از مصوبات یا تحرکات داخلی مجلس را بدست بگیرند، بیشتر از گذشته شده است، به همین دلیل به نظر می‌رسد نقد دولت در مجلس دوازدهم به شدت کمتر از مجلس یازدهم می‌شود.

*آقای هروی! در چنین فضایی فکر می کنید مستقلین در مجلس توانایی چانه‌زنی در مباحث مختلف از جمله برای کسب کرسی‌های هیئت رئیسه را دارند؟

همه تلاش این است که فراکسیون مستقلین شکل بگیرد که بتواند به عنوان جبهه مقابل تندروها حضور داشته باشد و فعالیت کند و همه انتظارات از همین فراکسیون خواهد بود.

به عبارت دیگر انتظار ما از مجلس دوازدهم این است که بتواند خواسته‌ها و رضایت عمومی مردم را جلب کند اما بر شاکله چنین مجلسی این نور رستگاری را نمی‌توان مشاهده کرد.

چالش بین اصولگرایان بر سر کرسی ریاست مجلس

*گفته می‌شود ریاست قالیباف بر مجلس از بیرون نیز حمایت می‌شود، ارزیابی شما از وضعیت قالیباف در مجلس دوازدهم به چه صورت است؟

متأسفانه چالش‌ها بر سر انتخاب رئیس مجلس حتی پیش از انتخابات مجلس آغاز شده بود و این قضیه همچنان ادامه دارد، کما اینکه جلسات و نشست‌های اصولگرایان حاکی از این است که در اردوگاه اصولگرایان هم بر سر ریاست و نائب رئیسی مجلس چالش‌های جدی وجود دارد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899114

دیگر خبرها

  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • وزیر کشور: اساس طرح نور اصلاح با تذکر است / مأموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • اساس طرح نور اصلاح با تذکر است/ ماموران فراجا برای نحوه برخورد توجیه شده‌اند
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند