Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده با حضور استاندار کرمان برگزار و موضوعات مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ محمدجواد فدایی امروز(30 مرداد) در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده در استانداری کرمان گفت: با توجه به اینکه در یک قسمت رتبه مهم و در قسمتی نمره مهم است؛ صرف نظر از اینکه سال گذشته استان کرمان، در میزان رضایتمندی از دستگاه های اجرایی دارای رتبه 22 در بین استان های دیگر است ولی رتبه و نمره افتضاحی ندارد زیرا ما سنجش این میزان رضایتمندی را نمی دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

استاندار کرمان در ادامه افزود: باید برنامه ای تنظیم کنیم تا رتبه استان در هر قسمتی را بالا ببریم و مهم این است که ما به عنوان مدیران و مسئولان، برنامه و راهکارمان برای بالا بردن رتبه استان چیست؟ و مسلماً اصلاح سیستم اداری یعنی همین ترقی های موجود است.

 

وی به طور مشخص سوال کرد: مشکل ما در فضای مجازی نبودن محتوا یا استفاده نکردن از محتوا است؟ یعنی الان مشکل محتوا در فضای مجازی داریم؟ ما باتولید محتوا مخالف نیستیم؛ دانشگاه و کارگروه های دیگر کمک کنند، خیلی جاها در تشخیص محتوا دچار اشتباه می شویم و شخصاً می گویم ما محتوی در زمینه مهارت ها و اخلاقی به اندازه که به طور نسبی کمک می کند در فضای مجازی داریم فقط باید بررسی شود که چرا از آن استفاده نمی شود.

 

 

استاندار کرمان در جمع بندی جلسه گفت: گزارشی که معاونت سیاسی امنیتی استانداری از وضعیت استان دادند که این گزارش باید مبنای کارها قرار گیرد و به مرور کار شود که حداقل در یک ماه جلسات تشکیل تا برنامه اجرایی انجام گیرد.

 

وی در خصوص کودکان کار مطرح کرد: قرار شد بر اساس مصوبات قبلی ادامه یابد و هر کجا که دستگاه هایی براساس آیین نامه باید کمک کند، کمک نکرد سازمان بهزیستی این دستور را ارئه کند تا پیگیری شود.

 

فدایی ادامه داد: در مورد سگ های بلا صاحب در سطح شهر، کار مطالعاتی به لحاظ جمع آوری اطلاعات لازم است.

 

زهرا موسی پور،  به ادغام سه کارگروه مهم اشاره کرد و گفت: این جلسه بعد از ادغام سه کارگروه مهم، برای اولین بار تشکیل می شود که مقرر شد تعدادی گروه کاری داشته باشیم.

 

مدیرکل امور اجتماعی، فرهنگی استانداری کرمان ادامه داد: با توجه به اینکه این سه کارگروه باید با هم باشند بنابراین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، کارگروه اجتماعی، فرهنگی و کارگروه زنان و خانواده به ریاست معاونت سیاسی امنیتی استانداری است.

 

وی افزود: یکی از مشکلات شهر کرمان سگ های بلا صاحب در خیابان ها است که بیش از 40 درصد حیوان گزیدگی مربوط به شهر کرمان بوده و حجم سگ های ولگرد فوق العاده زیاد است که متأسفانه شهرداری و فرمانداری همه توان را گذاشته اما مشکل را حل نکرد که باید ساماندهی و پیگیری شود.

 

فاطمه السادات حسینی هم در بحث بانوان و خانواده گفت: تدوین نقشه راه قرارگاه سما فضا و تولید محتوای الکترونیکی علمی و اخلاقی در راستای تحکیم خانواده را داریم که در خصوص توانمندسازی همه خانواده ها کاربرد دارد.

 

 

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان افزود: ما نقاط قوت و ضعف فضای مجازی را شناسایی می کنیم و برنامه ارائه می دهیم.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر عید غدیر خم غدیر بیرجند حجت الاسلام محسنی اژه ای جشنواره طنین مسجد سومین جشنواره طنین مسجد روزنامه جشنواره طنین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استانداری کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هم‌وطنان تمام محتوای نامناسب مسدود شد و سایر موارد برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیراخلاقی را به خود اختصاص داده است.

مجید با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هم‌وطنان از پلیس فتا برای پاک‌سازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده گفت: بخش اعظم گزارش‌های این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص این گونه جرایم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایت‌مدار ایرانی شده، در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هم‌وطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 750745

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم