Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، خبرگزاری آلمان در گزارشی نوشت: فرصت زیادی تا زمان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باقی نمانده است. این در حالی است که پرسش‌های اصلی همچنان بی‌پاسخ مانده‌اند. نخست‌وزیر جدید انگلیس خواستار تجدید مذاکره با اتحادیه اروپا بر سر برگزیت شده است.    

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس نامه‌ای برای «دونالد توسک» رئیس شورای اتحادیه اروپا ارسال کرده و بر خواست خود مبنی بر تجدید مذاکرات بین اتحادیه اروپا و انگلیس بر سر خروج این کشور از این اتحادیه تاکید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا مذاکرات دوباره بر سر برگزیت را الزامی نمی‌بینند.

روز ۳۱ اکتبر، موعد خروج انگلیس از اتحادیه اروپا فرا می‌رسد. بوریس جانسون، نخست‌وزیر جدید انگلیس اعلام کرده است که این کشور در موعد تعیین شده، اتحادیه اروپا را ترک خواهد کرد.

جانسون تاکید کرده است که عدم کسب توافق با اتحادیه اروپا نیز مانعی برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نخواهد بود. موضوعی که مخالفان بسیاری حتی در خود انگلیس دارد. پافشاری جانسون برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در موعد تعیین شده در شرایطی صورت می‌‌گیرد که برای بسیاری از پرسش‌های اصلی، پاسخی وجود ندارد.

دو پرسش محوری

مهم‌ترین پرسش ناظر بر چالش برگزیت مربوط به مرز بین اتحادیه اروپا و انگلیس است. موضوعی محوری که از آن به عنوان «بک‌استاپ» یاد می‌شود. این همان پرسشی است که سرانجام باعث شکست «ترزا می» نخست وزیر پیشین انگلیس و کناره‌گیری او شد.

موضوع "بک‌استاپ" بر سر تعیین مرز است. در صورت عدم کسب توافق دو امکان بیشتر برای کشیدن این خط مرزی وجود ندارد. یا باید این مرز از میان خاک ایرلند بگذرد و ایرلند شمالی را از جمهوری ایرلند جدا کند، یا باید بین ایرلند شمالی و انگلیس کشیده شود.

اتحادیه اروپا و ساکنان دو ایرلند مخالف آن هستند که این مرز بین دو ایرلند شمالی و جنوبی کشیده شود. انگلیس نیز مخالف آن است که مرز بین ایرلند شمالی و مابقی انگلیس کشیده شود.

تا روز ۳۱ اکتبر کمی بیش از دو ماه فرصت باقی است و انگلیس هنوز پاسخ روشنی برای این معضل بزرگ ندارد.

پرسش دوم، ناظر به حق اقامت آن دسته از شهروندان اتحادیه اروپا می‌شود که در خاک انگلیس سکونت دارند. آیا این شهروندان می‌باید خاک انگلیس را ترک کنند؟

 

تهدید بوریس جانسون

بوریس جانسون تهدید کرده است که هرگاه اتحادیه اروپا تن به مذاکره مجدد بر سر مسائل مورد اختلاف ندهد، انگلیس بدهی‌ها و الز‌ام‌های مالی خود به اتحادیه اروپا را پرداخت نخواهد کرد.

نخست‌وزیر انگلیس در عین حال گفته است که در صورت عدم کسب توافق بین بریتانیا و اتحادیه اروپا، آن دسته از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا که اخیرا به انگلیس آمد‌ه‌اند، باید خاک این کشور را ترک کنند. به این ترتیب، سایر شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا که سا‌ل‌ها در انگلیس سکونت داشته‌اند، می‌توانند در این کشور بمانند.

این در حالی است که به باور تحلیلگران تفاوت قائل شدن بین او دو دسته از شهروندان کشورهای اروپایی ساکن انگلیس از منظر حقوقی مشکلات اجرایی خواهد داشت.

سخنگوی دولت انگلیس گفته است که موازین و مقررات جدیدی برای سفر شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا به انگلیس تصویب خواهد شد. سکونت خارجیان در انگلیس از این پس همچون مدل استرالیا بر اساس سیستم امتیازدهی خواهد بود.

در انگلیس الزام ثبت ساکنان وجود ندارد. بر اساس ارزیابی‌ها بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار شهروند کشورهای عضو اتحادیه اروپا در انگلیس سکونت دارند که از آن بین تنها یک میلیون نفر رسما اقامت خود را ثبت کرده‌اند. بر اساس اظهارات وزیر کشور انگلیس تغییر آشکاری تا پایان سال ۲۰۲۰ در این وضعیت روی نخواهد داد. همین موضوع نیز بر پیچیدگی معضل اقامت در انگلیس خواهد افزود.

نخست‌وزیر انگلیس در عین حال تاکید کرده است که این کشور به‌رغم محدود بودن فرصت موجود، آمادگی برداشتن گام‌های سریع را دارد. بوریس جانسون در ارتباط با برگزیت ظرف روزهای آینده برای دیدار با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه، عازم برلین و پاریس خواهد شد.

دونالد توسک، رئیس شورای اتحادیه اروپا ضمن تایید خبر دریافت نامه بوریس جانسون، از ابراز نظر پیرامون این نامه خودداری کرده است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر انگلیس برگزیت بوریس جانسون قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند

بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، به دلیل اینکه کارت شناسایی خود را به همراه نداشت، از رای دادن در انتخابات محلی این کشور باز ماند.

به گزارش یورونیوز، رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که بوریس جانسون روز پنجشنبه برای رای دادن به یکی از حوزه‌های اخذ رای در جنوب آکسفوردشایر مراجعه کرده، اما او الزام داشتن کارت شناسایی عکس دار را رعایت نکرده و به همین دلیل مسئولان انتخابات آن حوزه به نخست وزیر پیشین بریتانیا گفته‌اند که نمی‌توانند بدون اثبات هویت به او اجازه دهند که رای خود را به صندوق بیندازد.

اسکای نیوز البته گزارش داد که بوریس جانسون که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ نخست وزیر بریتانیا بوده بعدا توانسته رای خود را به صندوق بیندازد و به نماینده حزب محافظه کار رای دهد.

بوریس جانسون در سال ۲۰۲۲ قانون انتخابات را ارائه کرد که بر اساس آن رای دادن تنها با داشتن کارت شناسایی عکس‌دار امکان‌پذیر است. این قانون سال گذشته در انتخابات محلی اجرا شده بود، اما این پنجشنبه نخستین باری بود که تعداد زیادی از رای‌دهندگان در سراسر انگلستان و ولز مجبور شدند برای رای دادن، کارت شناسایی عکس‌دار مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی خود را به مسئولان انتخابات ارائه کنند.

بنا به آمار کمیسیون انتخابات بریتانیا، حدود ۱۴ هزار نفر به دلیل این قانون نتوانستند در انتخابات محلی پارسال رای دهند.

به گفته رسانه‌های محلی، در مجموع ۲۲ نوع کارت شناسایی برای رای دادن از جمله گذرنامه و گواهینامه رانندگی، از سوی این کمیسیون اعلام شده است.

افراد واجد شرایط، همچنین می‌توانند برای دریافت کارت «گواهی حق رای» نیز درخواست دهند و در روز انتخابات آن را به‌جای کارت شناسایی به‌همراه داشته باشند.

کمیسیون انتخابات بریتانیا می‌گوید اکثریت قریب به اتفاق مردم توانستند پیش نیاز‌های لازم برای مشارکت در انتخابات را برآورده کنند هرچند به گفته این نهاد برخی از کسانی که قصد رای دادن داشتند، به دلیل نداشتن کارت شناسایی عکس‌دار تصمیم خود برای مشارکت در انتخابات را تغییر دادند.

این نهاد دولتی همچنین اضافه کرده که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گروه‌هایی مانند افراد معلول و بیکار کار دشوارتری برای ارائه کارت‌های شناسایی عکس‌دار داشته‌اند.

مارک هارپر، وزیر حمل و نقل بریتانیا در واکنش با مساله الزام ارائه کارت شناسایی عکس‌دار گفت: «در کنار میلیون‌ها نفری که توانستند رای بدهند، قطعا مشکلاتی برای گروه اندکی از افراد پیش آمده است.»

دیگر خبرها

  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناک
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس