Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه یک درصد مدارس لاکچری باعث هجمه به خدمات ۹۹ درصد مدارس غیردولتی می‌شوند، گفت: مدارس غیردولتی گامی در جهت تحقق عدالت آموزشی هستند! ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۱ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید جواد حسینی در جلسه شورای سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت مرکزی بر مدارس و مراکز غیردولتی اظهار‌ کرد: راهبرد ما در خصوص مدارس و مراکز غیر‌دولتی چهار مقوله حمایت، هدایت، کفایت و نظارت است و این راهبرد از سند تحول گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدارس غیردولتی را گامی در جهت تحقق عدالت آموزشی دانست و افزود: وجود این مدارس بار سنگین تعلیم‌وتربیت را کاهش می‌دهد و ما می‌توانیم بر خدمت‌رسانی به دانش‌آموزان، مدارس، مناطق و استان‌های لازم التوجه متمرکز شویم!

یک درصد مدارس لاکچری باعث هجمه به خدمات 99 درصد مدارس غیردولتی

حسینی تصریح کرد: علی‌رغم اشتغال و امیدی که این مدارس ایجاد می‌کنند اما متاسفانه کمتر از یک درصد این مدارس به مدارس لاکچری شهرت پیدا کرده‌اند و باعث شدند تا 99 درصد مدارس غیردولتی خدمتگزار نیز مورد هجمه قرار گیرند.

وی ادامه داد: تاسیس مدارس غیردولتی توسط مدیران بازنشسته بسیار به جا و شایسته است زیرا تجارب ارزنده 30 ساله مدیران در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان بسیار موثر است لذا باید ممنون مدیران خیّر باشیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش بر هدایت مدارس غیردولتی خاطرنشان کرد: مدیر و معلم باید توانایی لازم را جهت هدایت این گونه مدارس داشته باشند بنابراین آموزش نیروی انسانی این مدارس ضروری است چنانکه تاکنون 24 هزار معلم در دوره‌های آموزشی مشارکت کردند و آموزش 70 هزار معلم مدارس غیرانتفاعی در دستور کار است.

نادیده گرفتن برنامه درسی توسط مدارس غیردولتی قابل قبول نیست

وی بر عزم جدی در نظارت بر مدارس غیردولتی تاکید و عنوان‌کرد: قابل قبول نیست مدرسه‌ای برنامه درس ملی را نادیده بگیرد یا اینکه برنامه‌ای خارج از اصول نظام تعلیم و تربیت در مدرسه داشته باشد بنابراین هر برنامه‌ای که در مدرسه اجرا می شود باید مورد تایید آموزش و پرورش باشد و این خط قرمز است.

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه باید ظرفیت محدود نظارت‌ها را بر یک درصد مدارس متخلف متمرکز کنیم، اظهار کرد: رسانه‌ها کوچکترین خطای معلم را برجسته می‌کنند اما ایثار و از خود گذشتگی آنان کمتر در رسانه‌ها انعکاس می‌یابد لذا رسانه ها از معلم چهره‌ای می‌سازند که همواره دنبال حقوق و حق‌التدریس است.

مدارسی که بدون مجوز به اسم حوزه علمیه یا سایر نهادها فعالیت می‌کنند

وی ادامه داد: هیچ فعالیت رسمی تعلیم و تربیت خارج از اصول نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران پذیرفته نیست و به شدت با آن برخورد خواهیم کرد، بسیاری از مدارس به اسم مدارس حوزه علمیه یا سایر نهادها فعالیت می‌کنند اما فاقد مجوز لازم هستند.

حسینی افزود: باید کاری کنیم که مجوز تاسیس بدهیم نه حکم توقیف لذا وقتی صدور احکام توقیف از صدور مجوز بیشتر می‌شود به معنای آن است که دقت لازم در صدور مجوزها صورت نمی‌گیرد بنابراین آمایش سرزمینی برای صدور مجوز ضروری است.

وی توسعه دولت الکترونیک را برای ارائه خدمات و نظارت دقیق‌تر ضروری برشمرد و تصریح‌ کرد: افزایش غیر متعارف مدارس غیردولتی، عدم انطباق آموزش‌ها با اصول نظام تعلیم و تربیت و تمام ساحتی نبودن تعلیم و تربیت در این گونه مدارس، سه عامل نگرانی ما در این نوع مدارس است که باید به آن توجه کنیم بنابراین همه معاونت‌ها از جمله معاونت پرورشی باید در جریان فعالیت این نوع مدارس باشد.

خانواده‌ها شکایات از مدارس غیردولتی را به 4317 اعلام کنندکدام کارمند دولت توانایی پرداخت شهریه 25 میلیونی مدارس غیردولتی را دارد؟76 درصد دانش‌آموزان "مدارس غیردولتی" فرزندان کارمندان دولت هستند!معلمان پاسخ می‌دهند| چرا مدارس دولتی از جمع برترین‌های کنکور جا ماندند؟

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس غیر دولتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس غیر دولتی سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس غیر دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۰۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از حوزه برگزاری آزمون سراسری گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه الزهرا (س) گفت: سازمان سنجش آموزش کشور تلاش می‌کند عدالت آموزشی و شایسته‌گزینی را در برگزاری آزمون‌های سراسری محقق کند و در این راستا تمهیدات لازم در سراسر کشور برای برگزاری آزمون امن و بانشاط اندیشیده شده است.
محمدعلی زلفی‌گل درباره تفاوت آزمون سراسری امسال با سال گذشته، گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال دو نوبت آزمون سراسری برگزار می‌شود و امسال با توجه به ماه مبارک رمضان و شرایط خاص دیگر، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در تیرماه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: برگزاری دو نوبت آزمون سراسری از نگرانی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌کاهد و در صورت تمایل داوطلبان نتیجه چهار نوبت آزمون سراسری در دو سال اخیر برای آنها محاسبه می‌شود و داوطلبان می‌توانند پس از تراز نمرات، بر اساس بهترین نتیجه کسب شده در یکی از نوبت‌های آزمون سراسری انتخاب رشته کنند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نیز در جریان این بازدید از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در نیمه اول مردادماه و به صورت کارنامه خبر داد و گفت: چند روز پس از اعلام نتایج اولیه، فرایند انتخاب رشته آغاز خواهد شد و نمرات آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ (کنکور) در صورت شرکت داوطلبان همچنان برای انتخاب رشته در سال جاری معتبر است؛ بنابراین در مقطعی که باید انتخاب رشته انجام شود، به انتخاب خود داوطلب و اگر داوطلب انتخاب نکرد به انتخاب سازمان سنجش چهار نمره برای داوطلبان قابل استفاده است و در صورت گروه‌های آزمایشی یکسان در چهار نوبت آزمون، بهترین نمره کنکور در نمره کل آنها اعمال و برای انتخاب رشته داوطلب لحاظ می‌شود، ضمن اینکه نمرات خام نوبت اول آزمون در خرداد ماه منتشر خواهد شد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: البته نتایج هر درس در هر دوره برای داوطلبان در سطح کشور تراز می‌شود تا حق داوطلبان ضایع نشود؛ چرا که طبیعی است سؤالات و شرایط برگزاری آزمون سراسری در هر نوبت با نوبت بعدی متفاوت است و سازمان سنجش آموزش کشور با انجام این کار عدالت آموزشی در انتخاب رشته را لحاظ می‌کند.
عبدالرسول پورعباس با اشاره به تغییرات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ گفت: مطابق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص «سیاست‌ها و ضوابط کیفیت‌بخشی دانشگاه فرهنگیان» و «نظام‌نامه سنجش و پذیرش دانشجوی متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش»، آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم با دفترچه اختصاصی سؤالات جداگانه برگزار می‌شود؛ یعنی داوطلبان علاقه‌مند به پذیرش در این دوره‌ها پس از پاسخگویی به سؤالات آزمون اختصاصی در گروه آزمایشی انتخابی خود، بلافاصله باید به دفترچه سؤالات ویژه دانشگاه فرهنگیان که شامل سؤالات مواد آزمونی: هوش و استعداد معلمی با «ضریب ۳» و تعلیم و تربیت اسلامی با «ضریب ۲» است نیز پاسخ دهند.
 وی افزود: انتخاب رشته داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در اردیبهشت ماه و به صورت مجزا انجام خواهد شد و فرایند معرفی داوطلبان برای مرحله ارزیابی شایستگی معلمی و انجام این مرحله به نحوی انجام می‌شود که نتیجه نهایی پذیرش آنها تا نیمه اول مرداد ماه اعلام شود.
رئیس سازمان سنجش آموزش خاطرنشان کرد: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز در سلامت کامل برگزار شد. عوامل اجرایی و حفاظتی برای آرامش و امنیت داوطلبان آزمون سراسری و حفظ صیانت این آزمون ملی تمام تلاششان را کردند و به عنوان آخرین اقدام، برای اینکه خیال داوطلبان از بروز هرگونه تقلب و شبهه راحت باشد، علاوه بر نسل اول و دوم دستگاه‌های آشکار ساز نسل سوم این دستگاه‌ها در آزمون سال جاری در ۴۱۲ شهرستان و ۱۹۹۳ حوزه به کار گرفته شده است.
گفتنی است وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور امروز ضمن بازدید از جایگاه ویژه خانواده‌های داوطلبان، با آنان به گفتگو نشستند و والدین داوطلبان نیز از اقدام دانشگاه الزهرا برای ایجاد جایگاهی برای استراحت والدین داوطلبان در زمان برگزاری آزمون تقدیر و تشکر کردند.

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است