Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، پروژه ساختمان جدید فدراسیون فوتبال از زمان حضور مهدی تاج در سمت ریاست این فدراسیون مطرح شد و بعد از اهدای یک قطعه زمین از سوی وزارت ورزش و جوانان به این فدراسیون که در کنار کمپ تیم های ملی قرار دارد، روند بررسی و ارائه پلت فرمی از این ساختمان به فدراسیون فوتبال انجام شد.

طبق پلت فرم ارائه شده که تصویری از آن را مشاهده می کنید، این ساختمان ۱۵ طبقه خواهد داشت که در مجموع ۲۱ هزار متر مربع متراژ می شود که طبقه نخست آن به موزه فدراسیون فوتبال ایران اختصاص می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شش طبقه از این ساختمان در زیر زمین و ۹ طبقه روی زمین ساخته می شود.

این‌ها اطلاعاتی بود که مهدی تاج در مراسم کلنگ زدنی این بنا به خبرنگاران و مسئولان حاضر در مراسم ارائه کرد. او گفت که احتمالا ظرف دو سال آینده این پروژه که موجب تجمیع ادارات و سازمان‌های فدراسیون فوتبال می‌شود، خاتمه خواهد یافت.

در نهایت بعد از بررسی های طولانی، با حضور شیخ سلمان در تهران، کلنگ این ساختمان زده شد و ماشین آلات سبک و سنگین در مقابل چشمان رئیس AFC  مشغول به کار شدند اما پس از حدود 10 ماه از آن زمان محل احداث این پروژه به منطقه‌ای متروکه تبدیل شده و آثاری از ساخت و ساز در آن دیده نمی‌شود.

به نظر می‌رسد به دلایل مختلفی از جمله رکود اقتصادی و بحران ارزی در ایران، پروژه احداث ساختمان فدراسیون فوتبال مطابق انتظارات پیش نرفته و چه بسا رو به عقب گام برداشته است.  

تنها اقدام فدراسیون فوتبال برای ساخت این بنا، خالی کردن یک تریلی ماسه و یک تریلی آجر در محل پروژه است که به نظر می‌رسد این مصالح ساختمانی نیز مربوط به تعمیرات مهمانسرای کمپ تیم‌های ملی باشد. دیگر اتفاق جالب طی این ماه‌ها، تخلیه نخاله‌های ساختمانی در محل این پروژه است که به طور کلی یک اقدام رو به عقب در جهت احداث این بنا است.

با توجه به روند کنونی به نظر می‌رسد زمان احداث و بهره‌برداری این پروژه تا مدت‌های مدیدی به طول انجامد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 6096969

دیگر خبرها

  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • مهار حریق در ساختمان ۴ طبقه شهرک پردیسان
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • نجات جان ۱۵ نفر در آتش‌سوزی مجتمع مسکونی در قم
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک