Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی امروز در مراسم کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه اجرای تأسیسات فاضلاب روستایی کشور در روستای کاویان فلاورجان با اشاره به تلاش مسئولان استانی در حوزه آب اظهار داشت: یکی از وظایف صنایع این است که مصرف آب خود را کاهش دهند و در مصوبه ۹ ماده‌ای شورای عالی آب این موضوع مطرح شده که صنایع در مدت ۵ سال باید برای جایگزینی پساب به جای استفاده از آب زاینده رود برنامه‌ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: در سال‌های اخیر برای استفاده از پساب در شهرستان‌های لنجان، مبارکه و فلاورجان کار‌های بزرگی انجام شده که در فلاورجان از سال ۱۳۹۷ پروژه فاضلاب ایمانشهر کلید خورد که در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد پیشرفت داشته است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: پروژه جمع آوری فاضلاب ۱۱ روستا در ادامه پروژه فاضلاب ایمانشهر اجرا می‌شود که بدون شک اجرای آن برای پیشگیری از بیماری‌ها بسیار مؤثر است چراکه زمین‌های منطقه، آب را به سرعت به آب‌های زیرزمینی هدایت می‌کند و بالاتر از این روستاها، چاه‌های فلمن برای تأمین آب وجود دارد که در صورت آلوده شدن توسط پساب، آب شرب آلوده می‌شود.

او با بیان اینکه اجرای پروژه فاضلاب ارزش افزوده خوبی برای خانه‌های روستایی دارد، گفت: اینگونه اقدامات، مانع از مهاجرت روستاییان می‌شود، رسیدگی به روستا‌های شهرستان فلاورجان سبب شده تا مهاجرت روستاییان متوقف شود.

موسوی لارگانی تصریح کرد: در گذشته هیچ بودجه‌ای در قالب پرداخت هزینه آلایندگی صنایع به روستا‌ها و شهر‌های شهرستان فلاورجان پرداخت نمی‌شد، اما در سال ۱۳۹۷، حدود ۷۶ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده و پرداخت هزینه آلایندگی صنایع به دهیاری‌ها و شهرداری‌های شهرستان تعلق گرفته است.

او عنوان کرد: همه شهر‌های این شهرستان به جز شهر زازران که مطالعات شبکه فاضلاب آن تکمیل نشده است، دارای ردیف بودجه فاضلاب هستند، پروژه‌های آبرسانی در ۲ روستا توسط بانک توسعه اسلامی و ۲ روستای دیگر از توابع شهرستان فلاورجان توسط شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در حال اجرا است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما در محاصره اقتصادی هستیم، یادآور شد: سال‌ها پیش جنگ اقتصادی دشمن علیه ملت ایران آغاز شده و با همراهی مردم و تلاش مدیران توانمند استان اصفهان مشکلات پشت سر گذاشته شده است.


انتهای پیام/م

  مراسم کلنگ‌زنی بزرگترین پروژه اجرای تأسیسات فاضلاب روستایی کشور در روستای کاویان فلاورجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • کلنگ‌زنی پروژه فاضلاب شهر قروه درگزین در سال‌جاری
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • اجرای طرح‌های ساماندهی حوزه آب و فاضلاب بصورت آزمایشی در روستاهای شهرستان ارومیه
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • ۴۸ محکوم متواری در فلاورجان دستگیر شدند
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند