Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی کردستان از برگزاری ۵۸۶ کارگاه تخصصی آموزشی جهت بررسی مشکلات ویژه یادگیری دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان خبر داد. ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۵ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

خلیل رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با تأکید بر اهمیت شناسایی، تشخیص و اجرای مداخله‌های تخصصی آموزشی صحیح برای دانش‌آموزان دارای مشکلات ویژه یادگیری اظهار داشت: 24 مرکز مشکلات ویژه یادگیری باهدف کاهش مشکلات، تقویت و بهبود کیفیت آموزشی به دانش‌آموزان پایه‌های اول تا ششم دوره ابتدایی در سطح استان خدمات آموزشی و مشاوره‌ای ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارگاه‌های تخصصی آموزشی در حوزه مشکلات ویژه یادگیری در 16 شهرستان، ناحیه و منطقه استان برای اولیا، معلمان دوره پیش‌دبستانی، ابتدایی و مربیان دانش‌آموزان دارای مشکلات ویژه یادگیری برگزار شده است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان گفت: 410 نفر از معلمان دوره پیش‌دبستانی با شرکت در 16 کارگاه تخصصی ارزیابی، تشخیص و درمان و 900 نفر از معلمان دوره ابتدایی نیز با حضور در 136 دوره آموزشی با شیوه‌های نوین تدریس و راهکارهای مناسب رفع اختلالات یادگیری در دانش‌آموزان آشنایی پیدا کردند.

وی بیان کرد: 1700 نفر از اولیای دانش‌آموزان با شرکت در 88 کارگاه آموزشی ارتقای سطح دانش و اصلاح باورهای غلط و 120 نفر از مربیان مراکز با حضور در 346 گروه آموزشی و کارگاه علمی دانش‌افزایی، اطلاعات عمومی و تخصصی خود را ارتقاء دادند.

راز موفقیت دانش‌آموز با نیاز ویژه کردستانی در کنکور سراسری1021 دانش‌آموز با نیاز ویژه در کردستان شناسایی شددانش‌آموز با نیاز ویژه کردستانی در رقابت‌های شنای قهرمانی کشور طلایی شد

رنجبر بابیان اینکه از این مراکز 19 مورد دولتی و بقیه خصوصی میهستند، افزود: مراکز مشکلات ویژه یادگیری با بهره‌گیری از 120 نیروی متخصص و کارآمد به 1841 دانش‌آموز با نیاز ویژه در طول سال تحصیلی گذشته خدمات توان‌بخشی لازم را ارائه دادند.

وی اظهار کرد: سنین اول تا سوم دوره ابتدایی زمان طلایی برای شناسایی و درمان مشکلات یادگیری در این دانش آموزان است که 10 تا 20 درصد جمعیت دانش‌آموزی در مدارس ابتدایی را تشکیل می‌دهند.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان خاطرنشان کرد: روزانه 480 دانش‌آموز به مراکز مشکلات ویژه یادگیری مراجعه کرده و جهت آموزش هر دانش‌آموز 20 جلسه‌ تخصصی 45 دقیقه‌ای برای تقویت مهارت‌های خواندن، نوشتن و ریاضیات آنان در نظر گرفته می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R7848/P/S6,66/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بادرود گفت: از ابتدای سال تحصیلی، این دانش آموزان آموزه‌های دینی و اسلامی را فرا گرفتند و با رسیدن به سن تکلیف ملزم هستند واجبات را انجام دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


محمدرضا عملی افزود: این جشن با هدف مرور فعالیت‌های قرآنی و دینی و ثبت خاطره ماندگار برای آغاز بندگی دانش آموزان برگزار شد.
وی گفت: دکلمه خوانی، اجرای سرود همگانی و برنامه‌های شاد و مفرح از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی
  • مراقبین سلامت کردستان در دوره‌های توانمندسازی شرکت کردند
  • آمریکا شریک جرم صهیونیست‌ها است