Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری عصر امروز ‌در آیین افتتاح مرکز بین‌المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در آمل، با اشاره به اینکه مازندران سهم بزرگ و مهمی در تأمین محصولات کشاورزی و امنیت غذایی کشور دارد، اظهار داشت: به‌رغم انواع محدودیت‌ها نظیر کمبود آب، تولید محصولات کشاورزی سال به سال افزایش یافته و با تکیه بر توانمندی و ظرفیت داخلی، طرح آمریکا برای فروپاشی و نابودی اقتصاد ایران ناکام ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه دولت تلاش کرده است تا ذخایر مناسبی برای کالاهای اساسی ایجاد شود، افزود: اگرچه در مواقع لزوم کالاهای اساسی مورد نیاز از طریق واردات تأمین شده، اما با وجود همه محدودیت‌های مالی، اراده‌ای جدی برای حمایت از کشاورزان داخلی در کشور وجود دارد.

وی با ابراز اینکه تولید متوسط سالیانه 2 میلیون تن برنج در سه استان شمالی کشور رقم بسیار مهمی در اقتصاد و تجارت محسوب می‌شود، تصریح کرد: باید برای استفاده بهینه از این حجم فعالیت و تولید اقتصادی و به‌ویژه برای انتفاع بیشتر کشاورزان از چرخه تولید تا مصرف این محصول استراتژیک برنامه‌ریزی جامعی انجام شود.

‌جهانگیری راجع به دیدار امروز دولتمردان با مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: ایشان در این دیدار دیدگاه جدیدی را مطرح کردند و فرمودند که در شرایطی که در یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار هستیم، تولیدکننده حکم رزمنده خط مقدم این جنگ را دارد و همه باید برای حمایت از این رزمندگان پای کار بیایند.

معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد: این دیدگاه مقام معظم رهبری باید تبدیل به یک دیدگاه عمومی شود و همه از تولیدکنندگان به‌عنوان رزمندگان جبهه جنگ اقتصادی حمایت کنند.

‌جهانگیری گفت: تولیدکنندگان و کشاورزان خود نیز باید با خلاقیت و ارائه ایده‌های جدید و کاربردی به تسهیل شرایط کسب و کارشان کمک کنند و به‌دنبال راهکارهایی برای کوتاه کردن دست واسطه‌ها از نظام توزیع کالا باشند.

وی با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی نیروی انسانی در استان مازندران، ابراز امیدواری کرد کشاورزان و فعالان اقتصادی مازندران با ارائه و اجرای طرحی جامع و کارآمد، به الگویی برای دیگر استان‌ها نیز تبدیل شوند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین درباره لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت نیز اظهار داشت: قرار نیست برنج‌های وارداتی در فصل برداشت برنج در بازار توزیع شوند، بلکه این واردات به‌عنوان پشتوانه‌ای برای ایجاد آرامش در بازار و اطمینان خاطر مردم نسبت به عدم ایجاد تلاطم در بازار برنج است.

‌جهانگیری همچنین با اشاره به آمار ارائه‌شده درباره صادرات برنج ایرانی تصریح کرد: صادرات و واردات هیچ محصولی ممنوع نیست و دولت صرفاً با توجه به مصالح عمومی، با افزایش و کاهش تعرفه و وضع عوارض این موضوع را کنترل می‌کند و اگر برنج ایرانی بازار خوبی در خارج دارد، باید با اصول حفظ اعتماد مشتری در این زمینه اقدام کرد.

64231

کد خبر 1291921

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برنج واردات برنج اسحاق جهانگیری باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا لیگ برتر نوزدهم محمدجواد ظریف باشگاه استقلال دولت دوازدهم روسیه بازیگران سینما و تلویزیون ایران سرگرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۵۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت دلار که با شروع سال جاری روند صعودی به خود گرفته بود و متناسب با حوادث بین‌المللی از ۷۰ هزار تومان هم عبور کرد، اما طی روزهای اخیر روند کاهشی به خود گرفته و هم‌اکنون و به ۶۳ هزار و ۲۰۰ تومان رسید؛ البته ناگفته نماند با توجه به ثبات و آرامشی که در بازار دلار غیررسمی حاکم است، خریداری نیست.

همچنین پاسخ نظامی کشورمان در مقابل رژیم صهیونیستی موجب موجب بازگشت آرامش و ثبات به بازار ارز شد و طبق مشاهدات میدانی از بازار غیررسمی نشان می‌دهد که خرید و فروش نیز در بازار انجام نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، با وجود آرامش و عدم وجود خریدار در بازار موجب تداوم روند نزولی قیمت‌ها شده تا جایی که دلار به کانال ۶۳ هزار تومان حتی نرخ پایین‌تر بازگشت خواهد داشت.

بنابراین بسیاری از کارشناسان بازارهای مالی معتقد هستند که طبق سنوات گذشته بعد از اردیبهشت‌ماه افت تقاضای ارزی در بازار رخ خواهد داد؛ بنابراین شاهد ایجاد یک ثبات در بازار و کاهش قیمت دلار در کانال ۵۰ هزار تومانی خواهیم بود.

کد خبر 6087613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • نتایج عیارسنجی مصنوعات طلا در سطح بازار اعلام می شود
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم