Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، فناوری امروز با توسعه وسایل الکترونیکی مختلف با سرعت بسیار بالایی در حال پیشرفت است. برخی از این ابزار‌ها خطرات وحشتناکی برای سلامتی ما دارند. برای مثال هندزفری یا هدفونی که رانندگان به هنگام رانندگی از آن استفاده می‌کنند این وسایل از لحاظ ماهیت، الکترونیکی هستند و یک سیگنال الکتریکی را به صدای متناوب تبدیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از موارد هم افرادی را مشاهده می‌کنیم که در همه جا با هدفون و هدفون قدم می‌زنند، آنها نه تنها به کاربر بلکه به اطرافیان هم آسیب می‌رسانند.
استفاده از هدفون برای مدت طولانی عوارض جانبی زیادی را به همراه دارد که کم نیستند و ما در اینجا به آن‌ها اشاره می‌کنیم. وز وز گوش این عارضه به دلیل قرار گرفتن در معرض سر و صدای بسیار بلند است و به صورت صدای زنگ، وز وز و صدای زوزه در گوش یا سر احساس می‌شود. آسیب به سلول‌های مو در حلزون که بخشی از گوش داخلی است، مسئول این بیماری است. سلول‌های مو امواج صوتی را به سیگنال‌های عصبی انتقال داده شده به مغز تبدیل می‌کنند. هنگامی که مغز سیگنال‌های عصبی را به درستی دریافت نمی‌کند، سیگنال‌های عصبی غیر طبیعی تولید می‌کند تا سیگنال مفقود شده توسط سلول‌های موی حلزونی را جبران کند. هایپراکوزیس یا بیش‌شنوایی این عارضه افزایش حساسیت به صدا‌های محیط طبیعی است. عفونت گوش اینکه افراد هدفون را به اشتراک بگذارند، غیرممکن نیست. استفاده روزانه از هدفون می‌تواند پیشرفت باکتری‌های مضر را افزایش دهد. اشتراک گذاری همین هدفون می‌تواند باعث انتقال میکروارگانیسم‌های شخص دیگر به گوش شما شود. بیشتر بخوانید:  همه آنچه باید درباره پارگی پرده گوش بدانید +روش‌های مراقبت و درمان از دست دادن شنوایی از دست دادن شنوایی یکی از مهمترین عوارض جانبی استفاده بیش از حد از هدفون است. هنگامی که از این وسایل استفاده می‌کنید، صدا به طور مستقیم به به پرده گوش شما می‌رسد. افرادی که به طور مداوم از آن‌ها استفاده می‌کنند در معرض خطر از دست دادن شنوایی و همچنین عوارض شنوایی قرار دارند. اگر هر روز حداقل ۱۵ دقیقه درجه صدای این وسایل را افزایش دهید، دچار مشکلات جدی شنوایی شوید. اثرات جانبی بر مغز هدفون معمولاً در دراز مدت امواج الکترومغناطیسی ایجاد می‌کند که برای مغز انسان خطرناک است. همچنین از آنجا که گوش داخلی با مغز ارتباط دارد هرگونه آسیب یا عفونت در گوش می‌تواند بر مغز هم تأثیر بگذارد. موسیقی با صدای بلند همان تاثیر بیماری ام.اس را بر روی اعصاب دارد و به غلاف میلین محافظ سلول‌های عصبی که حامل سیگنال‌هایی از گوش به مغز هستند آسیب می‌رساند و باعث ایجاد ناشنوایی جزئی یا کامل می‌شود. دردگوش کاربران مداوم هدفون، اغلب به دلیل درد گوش غیرقابل تحمل به پزشک مراجعه می‌کنند. استفاده بیش از حد از هدفون می‌تواند باعث بی حسی یا درد شدید گوش شما شود. ناهوشیاری از دست دادن ارتباط با دنیای واقعی بیرون ممکن است منجر به عواقب جدی مانند حوادث شود. ناتوانی‌های یادگیری این عارضه هم نتیجه کم شنوایی است. این عارضه در حالت مزمن در کلاس‌های درس بر عملکرد تحصیلی کودک در درک مطلب و حافظه تأثیر می‌گذارد. توصیه می‌شود از استفاده مداوم از هدفون‌های کوچک و شیک خودداری کنید. هدفون خود را به اشتراک نگذارید. در صورت داشتن اسفنج یا روکش محافظ لاستیکی آن‌ها را در هر ماه یک بار عوض کنید. از پخش موسیقی با صدای بلند خودداری کنید. از استفاده هر روز  خودداری کنید و گوش خود را استراحت دهید. هنگام مسافرت از آن‌ها استفاده نکنید. هدفون با کیفیت بالا را خریداری کنید، زیرا آن‌ها بیشتر سر و صدای محیط را مسدود می‌کنند، در نتیجه به کاربر این امکان را می‌دهد تا درجه صدا را کاهش داده و موسیقی را به راحتی بشنوید.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی کلینیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرات مقاومت در آن سوی آتلانتیک

دیپلمات پیشین کشورمان اعتراضات دانشجویان نسبت به جنایت‌های رژیم صهیونیستی را نشانه بسیار مهمی دانست که عنصر مقاومت در آن سوی آتلانتیک هم اثرات خود را به ثمر نشانده است.

به گزارش ایسنا، هشتمین ماه از آغاز عملیات طوفان الاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه می‌گذرد، موج حمایت از مردم غزه و محکوم کردن تجاوزات اسرائیل تقریبا در اکثر کشورها به راه افتاده و این رژیم را مستاصل کرده است. دامنه حمایت از فلسطین و اعتراضات دانشجویی که از دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد و علاوه بر آمریکا،‌ در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و فرانسه نیز شکل گرفته است. 

در حال حاضر تحولات بسیاری در خاورمیانه  و غرب آسیا شکل می‌گیرد که آینده آن‌ها نا معلوم است از تلاش‌هایی که بلینکن در جریان سفر به عربستان برای سازش با رژیم صهیونیستی انجام داد تا قطع روابط تجاری ترکیه با این رژیم، بخشی از این اتفاقات است که تا نتیجه جنگ غزه روشن نشود معلوم نیست این جریانات به کدام سمت و سو می‌رود.

«سید علی سقائیان» در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه و بعد از انجام عملیات وعده صادق؛ شاهد هستیم که میوه‌های عنصر مقاومت در منطقه در حال عرصه و عرضه است، نمونه‌ آن اتفاقی است که در شبه جزیره عربستان با تلاش‌های رژیم جنایت‌کار آمریکا در ارتباط سازش با رژیم صهیونیستی افتاد که موفق به تحقق اهداف‌ و خواسته‌شان نشدند، از سوی دیگر در پی فشارهای سیاسی زیادی که در منطقه شکل گرفت ترکیه نهایتا وارد عمل شد و ارتباط تجاری خود را با رژیم صهیونیستی قطع کرد. 

وی تصریح کرد: عملیات وعده صادق نقطه عطف و عنصر مقاومت در منطقه است و از این پس باید به دنبال کسب موقعیت‌های برتر باشیم و چنین اقداماتی با تدبیر صحیح و پیش‌بینی دقیق صورت گیرد. 

اعتراضات دانشجویی که تقریبا در اکثر دانشگاه‌های غرب شکل گرفته از آمریکا آغاز شد، آمریکا متحد نزدیک رژیم صهیونیستی است و دانشجویان به دلیل حمایت‌های سیاسی و مالی ایالات متحده از این رژیم در پی تداوم جنایت‌ها علیه مردم غزه، دست به اعتراض زدند، این اعتراضات واکنش تندی را از سوی نتانیاهو به دنبال داشت و او دانشجویان را «اوباش یهودستیز» خطاب کرد و مدعی شد که این دانشجویان دانشگاه‌های برتر را تصرف کرده و خواستار نابودی اسرائیل هستند. 

سقائیان دیپلمات پیشین کشورمان یادآور شد: تظاهرات دانشجویان آمریکایی در دانشگاه‌های مختلف که از دانشگاه کلمبیا آغاز شد، خود نشانه بسیار مهمی است که نشان می‌دهد عنصر مقاومت در آن سوی آتلانتیک هم اثرات خود را به ثمر نشانده است.

وی همچنین یادآور شد این اتفاقات از برکات خون شهدا به ویژه شهدای مقاومت است که این راه همچنان ادامه دارد و علی رغم تمام تلاش مذبوحانه رژیم صهیونیستی در ترور سردارانی چون سردار زاهدی و یارانش در بخش کنسولی سفارت ایران در سوریه، عنصر مقاومت سرلوحه تمام شعارها، گفتارها و خواسته مردم مظلوم فلسطین و سایر نیروهای مقاومت قرار دارد. 

وی خاطرنشان کرد: اگر نیم نگاهی به آن سوی کشورها مانند آمریکا بیندازیم، موج جدید مقاومت علی‌رغم تفاوت‌های هویتی و مذهبی شکل گرفته و شاهد آزادی خواهی و دفاع از مردم مظلوم غزه و مسلمانان  هستیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • اثرات مقاومت در آن سوی آتلانتیک
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • اعترافات تکان‌دهنده؛ ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • اعترافات تکان‌دهنده همسرکُش‌ها / ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • اعترافات تکان‌دهنده همسرکُش‌ها | ۳ جنایت خانوادگی در ۲۴ ساعت رخ داد + تصاویر قاتلان و صحنه‌های قتل
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده خودکشی یک زن در سالن تیراندازی
  • ببینید | لحظه تکان‌دهنده خودکشی یک زن در سالن تیراندازی / حاوی تصاویر ناراحت‌کننده