Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زن ۳۲ ساله با اشاره به این که «هیچ گربه‌ای برای رضای خدا موش نمی‌گیرد» و من هم به راحتی فریب گرگی در لباس میش را خوردم به کارشناس اجتماعی کلانتری سپاد مشهد گفت: پدر و مادرم وضعیت اقتصادی خوبی نداشتند و روزگارمان به سختی می‌گذشت. من هم بعد از آن که نتوانستم تحصیلاتم را در مقطع دبیرستان به پایان برسانم، به ناچار درس و مدرسه را رها کردم تا این که چند سال قبل جوانی به نام «اکبر» به خواستگاری ام آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من هم بلافاصله به خواستگاری او پاسخ مثبت دادم و پای سفره عقد نشستم، ولی روزگارم از آن جا به بی راهه فلاکت و بدبختی رسید که فهمیدم همسرم به مواد مخدر صنعتی اعتیاد دارد.

دیگر نمی‌توانستم با این شرایط به زندگی مشترک با او ادامه بدهم چرا که همه روز‌های زندگی ام به مشاجره و قهر و دعوا می‌کشید. بالاخره چند سال بعد از او جدا شدم و نزد خانواده ام بازگشتم، اما از این که سربار خانواده ام بودم، احساس شرمندگی می‌کردم به همین دلیل تصمیم گرفتم شغلی در بیرون از منزل پیدا کنم خلاصه با همکاری شوهر یکی از دوستانم در یک کارخانه تولیدی مشغول کار شدم و این گونه زندگی ام آرام آرام رنگ آرامش به خود گرفت.

مدتی بود که بدون هیچ دغدغه‌ای در کنار خانواده ام روزگار می‌گذراندم تا این که حدود یک سال قبل پدرم تصمیم گرفت منزلی را به طور کامل رهن کند تا اجاره‌ای نپردازیم، ولی مبلغ ۱۰ میلیون تومان کم داشتیم در همین روز‌ها من ماجرا را برای یکی از همکارانم بازگو کردم و با او به درد دل پرداختم. من و «شهریار» از مدتی قبل در محیط کار با یکدیگر آشنا شده بودیم و او را مردی مورد اعتماد می‌دانستم. «شهریار» وقتی متوجه مشکلم شد خیلی زود رنگ خیرخواهانه به خود گرفت و مدعی شد این مبلغ را بدون هیچ چشمداشتی در اختیارم می‌گذارد. فقط در قبال آن مبلغ ۱۰ میلیون تومان از من سفته گرفت و پول را به حسابم واریز کرد. اما هنوز یک ماه بیشتر از این موضوع نگذشته بود که شهریار از من خواست مبلغی از بدهی ام را به او بازگردانم، ولی شرایط کاری من طوری نبود که بتوانم به این زودی طلبش را پرداخت کنم.

این گونه بود که روزی شهریار با ابراز علاقه به من پیشنهاد ازدواج موقت داد و گفت: حاضر است در قبال مهریه ۱۰ میلیون تومانی به مدت سه ماه مرا به عقد خودش درآورد. من هم که چاره‌ای نداشتم با این شرط به عقد موقت او درآمدم که این ازدواج پنهان بماند. چرا که می‌دانستم شهریار نیز به مواد مخدر اعتیاد دارد و اگر خانواده ام از این موضوع مطلع شوند مرا سرزنش می‌کنند. خلاصه این ازدواج صورت گرفت و من تا پایان زمان عقد موقت با او زندگی کردم، ولی وقتی فهمید که من قصد تمدید مدت عقد موقت را ندارم، به تهدید و سوء استفاده از عکس‌های خصوصی ام روی آورد او با شگرد کمک به نیازمندان، مقداری قند و چای به منزل پدرم برده و به بهانه کمک‌های بعدی شماره تلفن او را گرفته بود و حالا نه تنها ادعا می‌کند که سفته هایم را به اجرا می‌گذارد بلکه تهدیدم می‌کند که تصاویر خصوصی مرا برای پدرم ارسال خواهد کرد. او در این سه ماه زندگی تصاویر زیادی از من در حافظه گوشی تلفن همراهش ذخیره کرده است و اکنون با به دست آوردن شماره تلفن‌های اقوام و آشنایانم مرا تحت فشار گذاشته است که در صورت تمدید نکردن مدت عقد موقت، این تصاویر زننده را برای همه آن‌ها ارسال می‌کند.

او برای ترساندن من حتی برخی از این تصاویر را برای یکی از همکارانم در کارخانه ارسال کرده است که با دیدن آن تصاویر در گوشی تلفن همکارم رنگ از رخسارم پرید. حالا هم او برای مجبور کردن من به این ازدواج دست به هر کار غیراخلاقی می‌زند به همین دلیل از او شکایت کردم تا حداقل نتواند سفته‌ها را به اجرا بگذارد! تازه می‌فهمم که قدیمی‌ها درست می‌گویند، «هیچ گربه‌ای برای رضای خدا موش نمی‌گیرد». او با شگرد خیرخواهانه قصد سوء استفاده از مرا داشت که ...
شایان ذکر است، به دستور سرهنگ عباس زمینی (رئیس کلانتری سپاد) پرونده شکایت این زن در دایره مددکاری اجتماعی کلانتری و زیر نظر کارشناسان زبده مورد بررسی قرار گرفت.

ماجرای واقعی با همکاری پلیس پیشگیری خراسان رضوی

منبع:خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار حوادث سرگذشت تلخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۶۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!