Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@03:10:58 GMT

مرزخسروی بعنوان مرز چهارم در اربعین

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۸۳۸۲

مدیر اجرایی ستاد اربعین کشور از پرداخت ۱۰۰ دینار ارز به زوار با هماهنگی بانک مرکزی خبر داد و یادآور شد: زائران اربعین هنگام ثبت‌نام در سامانه سماح باید مبلغ ۲۵ هزار تومان بابت بیمه پرداخت کنند. ناطقان:امیر مرادی در جلسه ستاد اربعین حسینی استان گیلان، با بیان اینکه ثبت‌نام در سامانه سماح از روز جمعه، اول شهریورماه ۹۸ آغاز می‌شود، اظهار کرد: براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین ایران و عراق، روادید سفر اربعین حذف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین از اضافه شدن مرز خسروی به عنوان مرز چهارم خروجی زائران اربعین خبر داد و گفت: یکی از شاخص‌های خوب تفاهم‌نامه مذکور افزایش مدت زمان سفر اربعین است و لذا کاروان‌های موکب‌دار می‌توانند از اول تا دهم محرم اعزام شوند. با هماهنگی گمرک مواد غذایی و کالا‌های پلمپ شده در ایران بدون مشکل از مرز عراق عبور خواهند کرد.

مشاور و مدیر اجرایی ستاد مرکزی اربعین کشور حذف روادید را موجب افزایش زوار اربعین دانست و افزود: مواجه شدن با چنین جمعیتی نیازمند مدیریت توسط فرمانداران است، زیرا کشور عراق تنها توانایی پذیرش ۲.۵ میلیون زائر را دارد.

مرادی با بیان اینکه در اربعین گذشته تنها در یک روز ۲۹۰ هزار نفر از مرز ایران خارج شدند، گفت‌: امسال برای جلوگیری از ازدحام جمعیت و حمل و نقل آسان زوار، استان‌های ایلام، همدان، لرستان و کرمانشاه را برای انتقال زوار تعیین کرده‌ایم و زوار از این استان‌ها باز خواهند گشت.

وی با اشاره به جابجایی زائران از مرز مهران به استان‌های مذکور از طریق اتوبوس‌های شهری، اضافه کرد: اعتبارات لازم برای چهار استان همجوار خوزستان در نظر گرفته شده که ۷۵ میلیارد تومان برای ایلام و ۲۵ میلیارد تومان برای لرستان و کرمانشاه است و لذا اعتباری ویژه‌ای برای آستارا و رودبار جهت استقبال از زوار خارجی اربعین تخصیص خواهد یافت.

مشاور و مدیر اجرایی ستاد اربعین کشور ضمن قدردانی از سپاه قدس گیلان جهت ساماندهی زوار خارجی، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم امسال شاهد ورود ۲۰ هزار زائر اربعین از مرز آستارا باشیم.

وی از پرداخت ۱۰۰ دینار ارز به زوار با هماهنگی بانک مرکزی خبر داد و یادآور شد: زائران هنگام ثبت‌نام در سامانه سماح باید مبلغ ۲۵ هزار تومان بابت بیمه پرداخت کنند که این بیمه تا سه میلیون تومان شامل درمان سرپایی، ۴۵ میلیون تومان شامل هزینه‌های درمانی و ۳۰۰ میلیون تومان شامل حوادث غیرمترقبه می‌شود.

منبع: ایسنا برچسب ها: مرز خسروی ، مرزچهارم ، اربعین

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مرز خسروی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۸۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی اکبر حسینی محراب در نشست ستاد اربعین حسینی خوزستان که امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سرسرای استانداری برگزار شد، گفت: مدیران استان باید چندبرابر برنامه‌ها و طرح‌های خود برای موضوع اربعین و آماده‌سازی خوزستان به منظور استقبال از زائران اربعین حسینی وقت و انرژی بگذارند.   وی بر پیش‌بینی و استفاده از امکانات برای ارائه خدمات به زائران در استان به بهترین شکل تاکید کرد و افزود: مسئولان کمیته‌های اربعین حسینی باید طرح‌های هر بخش مربوط به خود را حل کنند.   حسینی محراب با تاکید بر دستگاه‌های استان خوزستان برای استفاده از همه امکانات و تجهیزات خود برای فراهم‌سازی شرایط استقبال از زائران حسینی، ادامه داد: در حال حاضر اولویت استان بحث آماده‌سازی مسیر اربعین حسینی و طرف دیگر آماده‌سازی مرز‌ها برای برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی کشور عراق است.   استاندار خوزستان اضافه کرد: علاوه بر آماده سازی مکان‌های اسکان زائران حسینی در ورودی‌های استان، باید از فضای مدارس، مساجد و یا مواکب در این ایام استفاده شود.   وی موکب‌داران را گرداننده اصلی اربعین حسینی دانست و گفت: مسئولان وظیفه ایجاد زیرساخت برای مواکب را دارند.   ولی الله حیاتی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در ادامه این نشست گفت: در مراسم اربعین حسینی پارسال به همه صنایع و دستگاه‌های استان ابلاغ شد که ناوگان حمل و نقل خود را برای جابه جایی زائران استفاده کنند و برای امسال نیز باید این دستور صادر شود.   وی افزود: روسای کمیته‌های اربعین حسینی برنامه‌ها و طرح‌های مربوط به حوزه کاری خود را زمان‌بندی کنند تا بر اساس زمان باقی مانده اقدامات لازم انجام شود.   حیاتی ادامه داد: همه طرح‌های مربوط به آیین پیاده‌روی اربعین حسینی باید تا یکم مرداد امسال به پایان برسد.   خوزستان از جمله استان‌های کشور است که در ۱۳ سال اخیر میزبان و مسیر تردد زائران حسینی در ایام اربعین بوده است.

دیگر خبرها

  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود