Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رازی، کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد با حضور ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، جغتائی رییس کنگره و رییس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی،آفرین رحیمی موقر، دبیر علمی کنگره و استاد روانپزشکی و مدیر مرکز ملی مطالعات اعتیاد، منتظر المهدی معاون اجتماعی ناجا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در افتتاحیه همایش دانش اعتیاد گفت: استفاده از مواد افیونی به یکی از مشکلات جدی در دنیا تبدیل شده است به طوری که بنا بر امار جهانی تعداد مصرف کنندگان مواد مخدر در سال ۲۰۱۹ به ۵۳ میلیون نفر رسید؛ شیوع مصرف این مواد در هند و نیجریه افزایش بسیاری داشته است و اعتیاد به آن در یک سال گذشته ۵۶ درصد افزایش پیدا کرده است.
وی با اشاره به تولید ۷۸۰۰ تن تریاک در افغانستان ادامه داد: اعتیاد باید به عنوان بیماری تلقی شود؛ امروزه در بسیاری از نقاط دنیا به یک معتاد باید مانند یک فرد دیابتی نگاه می‌کنند و آنها را بیمار میدانند؛ نباید معتاد را مجرم دانست بلکه باید با توجه به پیشگیری این مسئله را از دوران نوجوانی کنترل کنیم.
ملک زاده گفت: متاسفانه درمان موثری برای درمان اعتیاد وجود ندارد و باید منتظر درمان مناسب بمانیم؛ امروزه متادون درمانی شیوع بسیاری پیدا کرده است که متاسفانه به نحوی فرد را معتاد نگه می‌دارد؛ مطالعه‌ای که در شمال شرقی کشور و با جمعیت تحت پوشش ۵۰ هزار نفری و در ۳۳۶ روستا بر شد که نشان میداد ۱۷ درصد این جمعیت معتاد هستند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر حدود ۱۰ درصد افراد بالای ۴۰ سال کشور از تریاک استفاده می‌کنند؛ متاسفانه ایران مسیر عبور مواد مخدر به سایر دنیا از افغانستان است و همین مسئله باعث افزایش خطر استفاده از مواد مخدر در کشور می‌شود.
وی تاکید کرد: برخی تصور می‌کنند مصرف مواد مخدر برای کاهش قند خون مفید است؛ اعتقاد به اینکه تریاک برای سلامت مفید است یکی از اعتقادات غلط در طب سنتی قدیم است که متاسفانه هنوز برخی به آن باور دارند.
ملک زاده گفت: متاسفانه مرگ ناشی از اوردوز در دنیا در حال افزایش است؛ در ۱۰ سال گذشته در آمریکا ۳۰۰ هزار نفر جان خود را بر اثر اوردوز از دست دادند و پیش بینی می‌شود که این عدد به ۵۰۰ هزار نفر برسد .
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با ارتباط مصرف تریاک و افزایش خطر ابتلا به سرطان‌ اشاره کرد و گفت: در شمال ایران سرطان مری و در جنوب سرطان مثانه شیوع بسیار بالایی دارد که با شیوع بالای مصرف تریاک در این مناطق مرتبط است؛ شمال شرق ایران بالاترین آمار ابتلا به سرطان مری در دنیا را دارد و جالب است بدانید کمربند ابتلا به سرطان مری در نقاطی که کشت تریاک بالا بود، شکل گرفته است. مطالعات متعددی درباره ابتلا به سرطان و مصرف مواد مخدر انجام شده است که و نشان می‌دهد مصرف تریاک با بسیاری سرطان ها مرتبط است.

وی بیان کرد: تریاک کمی قندخون را کاهش می‌دهد اما جالب است بدانید مرگ و میر در دیابتی‌های تریاکی دو برابر بیماران عادی است، سکته مغزی و قلبی، مرگ ناشی از سرطان گوارشی و ریه در ۸۶ درصد تریاکی‌ها افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/

300 / 31 دانشگاه علوم پزشکی رازی ملک زاده وزارت بهداشت دانش اعتیاد مطالعات اعتیاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی رازی ملک زاده وزارت بهداشت دانش اعتیاد مطالعات اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت

سرهنگ سید رضا صادقیان فرمانده انتظامی تفت بیان داشت: در راستای اجرای طرح آرامش در شهر عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشرافیت کامل اطلاعاتی و انتظامی و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها درهفته گذشته اقدام به اجرای طرح آرامش و پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر از وجود معتادان متجاهر در سطح شهر و روستا‌های حوزه استحفاظی خود کردند.

وی بیان داشت: اقدامات صورت گرفته پلیس در راستای اجرای طرح سراسری آرامش در شهر با انجام کار اطلاعاتی منجر به دستگیری قاچاقچی و خرده فروش حرفه‌ای مواد مخدر در کمربندی یزد به تفت و کشف ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم مواد مخدر از نوع حشیش و تریاک شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تفت در پایان، ضمن خرسندی مردم و شهروندان از اجرای این طرح، مقابله اثربخش با مقوله مواد مخدر را نیازمند عزم همگانی همه دستگاه‌های مسئول، همچنین مردم و نهادینه سازی مشارکت‌های عمومی در بین اقشار مختلف جامعه دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • کشف ۱۸۵ کیلو مواد افیونی در دو عملیات ضربتی پلیس هرمزگان
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • دستگیری قاچاقچی با ۲ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک و حشیش در تفت
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!