Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیری گفت: بنا بر آخرین آمار وزارت بهداشت تا کنون حدود ۸۵ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که حدود ۶ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند.

کریم امیری معاون بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو اظهار کرد: بنا بر آخرین آمار وزارت بهداشت تا کنون حدود ۸۵ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که حدود ۶ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به توصیه های سازمان دامپزشکی و رعایت دستورالعمل ها، تعداد مبتلایان و فوتی ها نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش چشمگیری داشته است.

امیری ادامه داد: همه ساله با گرم شدن هوا و آغاز فعالیت کنه ها، شاهد شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور هستیم، از این رو سازمان دامپزشکی با افزایش آگاهی و هشیاری مردم در نظر دارد که تعداد مبتلایان را کاهش دهد.

به گفته این مقام مسئول، با توجه به آنکه مردم توصیه های بهداشتی دامپزشکی مبنی بر امتناع از کشتار دام در معابر و منازل را رعایت کردند، بنابراین در مراسم عید قربان اتفاق خاصی رخ نداد که تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت کنه ها تا خنک شدن هوا همچنان ادامه دارد، بیان کرد: براین اساس از افراد تقاضا داریم که همواره با رعایت توصیه های سازمان دامپزشکی تنها گوشت را از فروشگاه های مجاز با مهر دامپزشکی خریداری و از کشتار دام در معابر و منازل اجتناب کنند.

بیشتر بخوانید: ابتلای ۶۰ نفر به تب کریمه کنگو در کشور / گزارشی از شیوع تب کریمه کنگو در تهران نداشتیم

معاون بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی در پایان در توصیه‌ای به دامداران گفت: افرادی که شغل آن‌ها در ارتباط با دام است، باید دقت کنند تا با کنه مواجه نشوند چرا که امکان گزش و انتقال ویروس در محیط وجود دارد، ضمن آنکه دامداران همواره نسبت به سم پاشی اسطبل‌های خود اقدام کنند.

امیری در پایان با اشاره به اینکه گزارشی از شیوع تب کریمه کنگو در تهران نداشتیم، افزود: با توجه به استمرار روند بیماری تا پایان شهریور به افراد توصیه می شود که از مصرف دل و جگر خام پرهیز کنند و هنگام خرد کردن دل و جگر حتما از دستکش استفاده کنند تا موارد ابتلا به بیماری به حداقل خود برسد.

انتهای پیام/

گزارشی از شیوع تب کریمه کنگو در تهران نداشتیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دامداران فرآورده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۹۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند