Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش ایسنا، اردشیر نوریان  ۳۱ مردادماه در جلسه مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در شهرکرد، اظهار کرد: جوهر حکومت عدالت است و اگر در رفتار حکومت‌گران عدالت دیده شود، مردم شیرینی آن‌را تجربه می‌کنند و در کنار نظام خواهند ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به آب به عنوان تنها مزیت استان، بیان کرد: عدالت حکم نمی‌کند که برای خوشحالی مردم استان همجوار ۸۵۰ میلیون متر مکعب آب به آنجا تخصیص یابد، حال آنکه ارتزاق مردم حاشیه زاینده‌رود از همین آب تأمین می‌شود.
نوریان با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی، گفت: بر اساس دیدگاه ایشان، اقتصاد کشور باید بتواند در برابر تکانه‌های تحمیل شده از سوی کشورهای خارجی سر پا بایستد.
و ی تأکید کرد: اگر موانع آب حل و اعتبارات تخصیص یابد، بسیاری از مشکلات اقتصادی استان حل خواهد شد و از جمله در حوزه شیلات تا ۴۰ درصد شاهد پیشرفت خواهیم بود.
در ادامه علی کاظمی،  نماینده مردم اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در سال‌های اخیر تلاش‌ها در جهت افزایش اعتبارات تخصیصی استان بوده است که نقش مهمی در کاهش بیکاری داشته اما به دلیل طولانی بودن عمق محرومیت‌های استان، همچنان در صدر استان‌های بیکار قرار داریم.
وی با اشاره به نهضت خوبی که برای اجرای طرح هادی در استان ایجاد شده است، ادامه داد: امیدواریم که به زودی شاهد نهایی شدن این طرح در مناطق محروم استان باشیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان بیان کرد: درصد بسیار بالایی از روستاهای استان در معرض خطر قرار دارند که در صورت ازدیاد بارش‌ها با خطر جدی روبرو خواهیم بود.
کاظمی با اشاره به طرح‌های کشاورزی استان، گفت: اعتباراتی به این طرح‌ها تخصیص یافته که کافی نیست ضمن اینکه اعتبارات به برخی شهرستان‌ها از جمله اردل، تخصیص داده نمی‌شود.
وی با اشاره به طرح‌های مهم با پیشرفت بالا، گفت: پیشرفت  ۹۰ درصدی سد باباحیدر، دو جاده اساسی شهرکرد-ناغان و شهرکرد-بازفت-مسجدسلیمان نیازمند اعتبار برای تکمیل هستند.
کاظمی تصریح کرد: طرح کریدور شمال به جنوب از سامان به سمت مسجدسلیمان و جنوب قطع شده است که امیدواریم احیا شود.
وی در پایان گفت: خواستار ادامه تخصیص قیر رایگان برای پیشبرد کارهای اجرایی هستیم، ضمن اینکه ۲۱ روستا شبکه فاضلاب ندارند و همین امر سبب آلوده شدن آب زاینده رود شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب «تم تم» در شهرستان جوانرود با پیشرفت ۹۵ درصدی در حال تکمیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا داودی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه با اعتبار اولیه ۱۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی قابل توجه این پروژه، افزود: تاکنون کارهای خوبی در پروژه از جمله اجرای ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، متصل نمودن خط برق، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آباد، انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند خواهند شد.

داودی اضافه کرد: عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده توسط شرکت آبفا در سال گذشته در این شهرستان تصریح کرد: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستاهای جوانرود نیز تعویض شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: در سال گذشته هزار و ۷۰۵ متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزار و ۱۲۵ متر لوله‌گذاری در سطح شهر جوانرود و روستاهای تابعه اجرا شده است.

داودی تاکید کرد: برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایزهای ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌متر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب، ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ میلی‌متری نیز ساخته شده است.

وی اضافه کرد: در راستای تأمین و حفظ بهداشت آب شرب شهری و روستایی در جوانرود، سال گذشته ۲۶ هزار و ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزار و ۳۹۴ مورد آزمایشات میکروبیولوژی و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.

داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزار و ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزار و ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستاهای تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده توسط شرکت آب و فاضلاب در سال گذشته در شهرستان جوانرود بوده است.

وی با اشاره به شست‌وشو و گندزدایی ۳۳ باب مخزن و شست‌وشوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهرهای جوانرود، شروینه و روستاهای تحت پوشش، تاکید کرد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت: برای جلوگیری از هدررفت آب، ۸۷ هزار و ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع، ۴۲۹۰ فقره انشعاب نشت‌یابی انجام و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تأمین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی عنوان کرد: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه و روستاهای تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

تعداد کل مشترکان آب در شهر و روستاهای جوانرود ۲۴ هزار و ۶۷ مشترک و تعداد مشترکان فاضلاب ۲۰ هزار و ۲۱۱ مشترک است، به نحوی که ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

کد خبر 750734

دیگر خبرها

  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان