Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علینقی حیدریان ظهر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان به مناسبت هفته دولت برگزار شد، اظهار داشت: در اعتبارات سال ۹۸ در مجموع ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های آبخیزداری استان اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه ۴۰ میلیارد تومان از این اعتبار از محل صندوق توسعه ملی اختصاص‌یافته است، افزود: ۴۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات استانی و ملی است که به‌صورت تعهدی پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکمیل پروژه‌های آبخیزداری تا دهه فجر

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان همچنین گفت:۵۰ درصد از این اعتبار از سوی استانداری و از محل اعتبارات استانی پرداخت و باقی‌مانده آن پس از تحقق تعهدات استانداری از محل اعتبارات ملی تأمین می‌شود.

حیدریان با اشاره به اینکه پروژه‌های آبخیزداری با شرط مساعد بودن هوا در نیمه دوم سال تا ۲۲ بهمن‌ماه تکمیل می‌شود، خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از پروژه‌های آبخیزداری جهش بزرگی در حوزه آبخیز استان و ذخایر زیرزمینی آب ایجاد می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اعتبارات آبخیزداری بر اساس معیارهای مشخصی توزیع می‌شود، تصریح کرد: آرادان دارای ۲۴۱ هزار هکتار حوزه آبخیز است که مناطق سیل‌خیز آن ۷۳ هزار هکتار شناسایی‌شده است.

شاهرود بیشترین حوزه آبخیز و سیل‌خیز

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه دامغان ۸۶۷ هزار هکتار حوزه آبخیز و ۴۵۸ هزار هکتار حوزه سیل‌خیز دارد، اضافه کرد: سرخه ۳۱۶ هزار هکتار حوزه آبخیز و ۷۸ هزار هکتار سیل‌خیز، سمنان ۵۰۱ هزار هکتار حوزه آبخیز و ۱۰۶ هزار هکتار حوزه سیل‌خیز دارد.

حیدریان همچنین درباره سایر شهرستان‌های استان سمنان بیان کرد: شاهرود دارای بیشترین حوزه آبخیز با دو هزار و ۲۵۵ هزار هکتار و بیشترین حوزه سیل‌خیز با ۷۴۸ هزار هکتار است و این در حالی است که گرمسار دارای ۳۱۵ هزار هکتار حوزه آبخیز و ۸۹ هزار هکتار حوزه سیل‌خیز است.

وی اضافه کرد: مهدی‌شهر دارای ۱۹۴ هزار هکتار حوزه آبخیز است که تقریباً تمام آن‌ و معادل ۱۹۳ هزار هکتار از اراضی آبخیز این شهرستان نیز سیل‌خیز است و میامی هم با ۸۳۶ هزار هکتار حوزه آبخیز دارای ۲۸۱ هزار هکتار حوزه سیل‌خیز است.

۲۶۰ هکتار جنگل‌کاری در استان سمنان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه به مناسبت هفته دولت در قالب ۱۸ حوزه آبخیز استان سمنان پروژه‌های آبخیزداری اجرایی می‌شود، یادآور شد: ۷۳ هزار مترمکعب بااعتبار ۱۰۳ میلیارد ریال در سطح استان سمنان پروژه‌های سازه‌ای اجرایی می‌شود.

حیدریان از اجرای طرح‌های بیولوژیکی در راستای تقویت و توسعه پوشش گیاهی در استان سمنان خبر داد و گفت: ۱۴۱ نقطه از استان سمنان با مساحت چهار هزار و ۸۵۰ هکتار در این طرح سامان‌دهی می‌شود.

وی همچنین افزود: با اجرای این طرح ۲۶۰ هکتار جنگل‌کاری در سطح استان سمنان انجام می‌شود که این امر نقش مؤثری در احیا و توسعه پوشش گیاهی ایفا می‌کند.

کد خبر 4699070

منبع: مهر

کلیدواژه: پروژه آبخیزداری بوشهر قزوین شیراز شهرکرد ایلام عید غدیر خم هفته دولت گرگان یاسوج عید سعید قربان کهگیلویه و بویراحمد اربعین حسینی سانحه تصادف روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی

مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی از مهار ۷۰ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا نصرآبادی با بیان مطلب فوق در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون با بارندگی های فروردین ماه و نیمه اول اردیبهشت ماه بیش از ۷۰ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های مختلف آبخیزداری استان کنترل شد.

وی با اشاره به احداث بیش از دو هزار و ۳۰۰ سازه آبخیزداری در استان افزود: در بارندگی های فروردین بیش از ۷ میلیون متر مکعب و از ابتدای اردیبهشت ماه تاکنون نیز در پی بارندگی های مناسب، بیش از ۶۴ میلیون متر مکعب رواناب در استان مدیریت شد.

مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی بیشترین حجم مدیریت رواناب در اردیبهشت ماه را مربوط به شهرستان نهبندان با حجم ۹ میلیون متر مکعب اعلام و افزود: کمترین میزان مدیریت نیز مربوط به شهرستان خوسف با حجم حدود ۳میلیون متر مکعب است.

وی درباره میزان حجم کنترل رواناب در سازه‌های آبخیزداری طبس به عنوان بحرانی ترین شهر استان از نظر پیامدهای خشکسالی گفت: در بارندگی های نیمه اول اردیبهشت در این شهرستان که دارای ۱۹۶ سازه آبخیزداری است حدود ۹ میلیون متر مکعب رواناب مدیریت شد.

نصرآبادی تصریح کرد: سازه های آبخیزداری علاوه بر مدیریت رواناب آبها در کنترل و مهار سیل نیز نقش بسزایی دارند.

کد خبر 750881

دیگر خبرها

  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • آبگیری در بندهای طرح های آبخیزداری دردامغان