Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@07:00:41 GMT

پشت پرده فیلم‌های سیاه انرژی درمانی

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۲۱۹۳

پشت پرده فیلم‌های سیاه انرژی درمانی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شگرد عجیبی را انتخاب کرده بود، اما عجیب‌تر از آن، طعمه‌هایی بودند که به راحتی در دام این مرد شیاد گرفتار می‌شدند. مردی که به بهانه روان‌درمانی و انرژی‌درمانی زنان و دختران را به شکنجه‌گاهش می‌کشاند و پس از آزار و اذیت و تهیه فیلم سیاه، دست به اخاذی می‌زد. اما این تنها شگردش نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرد تبهکار در یک روش دیگر زنان و دختران را به پارک‌های خلوت می‌کشاند، آن هم با کیفی پر از طلا؛ به بهانه این‌که طلا انرژی مثبتی دارد و درمانی برای افسردگی است، قربانیانش را در پارکی خلوت خفت می‌کرد و دست به زورگیری می‌زد.

این روانشناس قلابی با این شگرد‌ها توانست ده‌ها زن و دختر را در خلوتگاه‌های ترسناکش هدف زورگیری و اخاذی قرار دهد. او تنها با یک خانه اجاره‌ای در مرکز تهران و تماس تلفنی می‌توانست قربانیانش را به خلوتگاه بکشاند. او که حالا از سوی پلیس دستگیر شده است، در گفتگو با خبرنگار جزییات نقشه‌های هولناکش را روایت کرد.

چند سال داری؟
٢٨ سال.

از چند وقت پیش تصمیم گرفتی که این سرقت‌ها را انجام دهی؟
چند ماه پیش بود که شروع به انجام این کار کردم.

چه شد که تصمیم به انجام این سرقت‌ها گرفتی؟‌
می‌خواستم روشی پیدا کنم که بتوانم از زنان و دختران سرقت کنم؛ کلی فکر کردم تا این نقشه به ذهنم رسید. یک‌بار چند وقت پیش بود که از طریق تماس تلفنی یک مرکز مشاوره به من تبلیغ شده بود. برای همین تصمیم گرفتم خودم همین کار را انجام دهم.

یعنی از طریق تماس تلفنی با طعمه‌هایت آشنا می‌شدی؟
بله؛ تلفن را برمی‌داشتم و به صورت اتفاقی شماره‌گیری می‌کردم اگر مرد تلفن را جواب می‌داد، به بهانه این‌که اشتباه گرفته‌ام قطع می‌کردم، ولی اگر زنی تلفن را جواب می‌داد، خود را روانشناس تلفنی معرفی می‌کردم و می‌گفتم اگر مشکلی دارید، بفرمایید تا شما را راهنمایی کنم. می‌گفتم اولین مشاوره تلفنی رایگان است. آن‌ها هم مشکلات خود را بیان می‌کردند و بعد از کمی صحبت و جلب اعتمادشان، می‌گفتم بقیه صحبت‌ها و مشاوره‌ها باید حضوری باشد. می‌گفتم موسسه خیریه دارم و از این طریق آن‌ها را به خانه می‌کشاندم.

وقتی به خانه‌ات می‌آمدند، چه اتفاقی می‌افتاد؟
در خانه‌ای که از قبل اجاره کرده بودم و خالی از وسایل بود، دوربین کار گذاشتم. وقتی به خانه‌‎ام می‌آمدند با تهدید آن‌ها را آزار و اذیت و فیلم‌شان را تهیه می‌کردم. بعد از آن با تهدید این‌که فیلم‌ها را به شوهر یا بستگان‌تان نشان می‌دهم، از آن‌ها طلا می‌گرفتم.

چقدر طلا گرفتی؟
یادم نمی‌آید؛ ولی معمولا اگر متاهل بودند، سرویس طلای عروسی‌شان را به من می‌دادند، ولی یادم نمی‌آید چقدر طلا گیرم آمد.

از چند نفر با این شیوه سرقت و اخاذی کردی؟
فکر می‌کنم بالای ١٠ مورد بود.

فقط با همین روش دست به سرقت می‌زدی؟
نه شگرد دیگری هم داشتم. گاهی اوقات وقتی زن‌ها می‌گفتند که افسردگی دارند، به آن‌ها می‌گفتم هر چه طلا دارند داخل کیف‌شان بگذارند و به یک پارک یا فضای سبز خلوت بروند. به آن‌ها می‌گفتم طلا انرژی بسیار مثبتی دارد و اگر در کنار طلا و فضای سبز باشند، تمام انرژی‌های منفی درون‌شان از بین می‌رود. به همین بهانه وقتی آن‌ها به پارک می‌رفتند از آن‌ها آدرس می‌گرفتم تا به آن‌جا بروم و انرژی‌درمانی کنم. وقتی به آن‌جا می‌رفتم با تهدید چاقو تمام طلای‌شان را می‌بردم.

سابقه داری؟
نه اولین‌بار است؛ مشکلات مالی باعث شد که دست به این سرقت‌ها بزنم.

درس خوانده‌ای؟
نه؛ مدرکم زیر دیپلم است.

یعنی از روانشناسی اصلا سر درنمی‌آوری؟
کتاب روانشناسی خوانده بودم؛ برای این کار باید کمی بر آن مسلط می‌شدم تا قربانی‌ها به من اعتماد کنند.

شاغل هم بودی؟
نه شغلی نداشتم. خیلی به دنبال کار گشتم، ولی فایده‌ای نداشت. به خاطر مشکلات مالی هم بود که تصمیم به انجام این کار گرفتم.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار حوادث حوادث فیلم سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • آزار زنان در مراسم ترحیم؛ متهم به مادرمرده هم رحم نکرد | مرد موطلایی از طعمه‌ها فیلم سیاه می‌گرفت
  • نقشه سرایدار سابق برای سرقت میلیاردی از خانه ۲ ایرانی مقیم کانادا
  • نقشه سرایدار برای سرقت میلیاردی از خانه ۲ ایرانی مقیم کانادا
  • برق خورشیدی بالکنی راهکار نوین آلمان برای انرژی سبز