Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه توسعه سرمایه‌های انسانی ستاد فناوری نانو ایران گفت: یک میلیون دانش آموز و دانشجو کشور در زمینه نانو فعالیت می‌کنند. ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، علی ایرانمنش رئیس انجمن نانو فناوری ایران پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه چهارمین همایش ملی نانو که با حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان و علاقه مندان برگزار شد، با معرفی انجمن نانو فناوری کشور اظهار داشت: این انجمن از سال 81 با هدف گسترش و پیشبرد سطح دانش نانو آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انجمن نانو برنامه‌های کلانی دارد که انجمن در راستای تحقق این اهداف حرکت می‌کند. در حال حاضر بیش از 30 هزار نفر عضو انجمن هستند که 70 درصد اعضای پیوسته و دارای مدرک کارشناسی ارشد و ا هستند.

 ایرانمنش تشکیل کمیسیون‌های تخصصی، تدوین برنامه‌های راهبردی، تاسیس شعبات مختلف انجمن در استان‌های کشور، واژه گزینی در حوزه نانو فناوری و... را از برنامه‌های انجمن عنوان کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی و سلسله همایش‌های بین المللی و علمی از مهم ترین برنامه‌های انجمن است.

ایرانمنش با بیان اینکه انتشار کتاب‌های تخصصی و مجلات علمی به زبان انگلیسی و فارسی که پذیرای مقالات دانشگاهیان است، به بررسی افتخارات انجمن نانو و تشریح برنامه‌های آینده انجمن پرداخت.

رئیس گروه توسعه سرمایه‌های انسانی ستاد فناوری نانو نیز در آیین افتتاحیه این همایش با تاکید بر اینکه ایران در بحث نانو وضعیت قابل قبولی در دنیا دارد گفت: ستاد فناوری نانو 2 برنامه راهبردی 10 ساله داشته است.

شناسایی راه تازه‌ درمان سرطان با استفاده از نانوذرات سیلیکونیموفقیت محققان ایرانی در حذف آلاینده‌های موجود در پساب با نانو کامپوزیت مغناطیسیوزیر علوم: ایران در جایگاه ششم نانو جهان قرار گرفت

وی تصریح کرد: برنامه اول تامین زیرساخت از جمله توسعه منابع انسانی، توسعه تجهیزات و توسعه علم بوده. در برنامه دوم بر کسب و کار و تولید ثروت از نانو تاکید شده است.

سید مهدی رضایت افزود: حوزه‌های اولویت دار فناوری نانو در کشور آب و محیط زیست، سلامت و انرژی است؛ در واقع فناوری نانو برای بهبود کیفیت زندگی مردم تلاش می‌کند.

وی با تشریح روند مقالات علمی منتشر شده در زمینه نانو طی 18 سال گذشته در کشور تصریح کرد: حدود 6 درصد از تولید مقالات ISI مرتبط با فناوری نانو در دست ایران است. همچنین 4 استاندارد حوزه نانو توسط ایران تعریف شده است.

رئیس گروه توسعه سرمایه‌های انسانی ستاد فناوری نانو تعداد شرکت‌های نوپا در مرکز رشد درحوزه نانو را 130 شرکت عنوان کرد و افزود: 300 شرکت نیز در این حوزه فعال هستند و 600 محصول شناسنامه دار در زمینه نانو وارد بازار شده و در همین راستا در بحث صادرات نیز موفق عمل کردیم.

رضایت با اعلام اینکه بیش از یک میلیون نفر در کشور در سطح دانش‌آموزی و دانشجویی در بحث نانو فعالیت می‌کنند گفت: در کشور 82 آزمایشگاه دانش‌آموزی برای نانو داریم که همگی از تجهیزات ساخت کشور استفاده می‌کنند که همه این‌ها نشان از بنیه قوی ایران در بحث فناوری‌های نانو دارد.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: باید برای ۹۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار اینترنت سیار تأمین کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال که در استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: بحث مهم اقتصاد کشور توانمندی نیروی انسانی در حوزه اقتصاد دیجتال است، اصل و اساس توسعه این صنعت فردی است که تولید محتوا و ایده داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه ما نباید مصرف‌کننده باشیم، نوآوری‌ در حوزه‌های مختلف با سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی را بسیار مهم دانست و گفت: امسال طرح رایگان دیجیتال در حوزه آموزش برای 300 هزار نفر دانش‌آموز موسطه اول و دوم کشور در آموزشی اجرا می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: پس از برگزاری این طرح، دانش‌آموزان مستعد و توانمند شناسایی و وارد پروژه کار خواهند شد، پیش‌بینی می‌شود بیش از هزار نفر دانش‌آموز در این قالب وارد اشتغال شوند.

وی با بیان اینکه باید معلمان توانمند و طبق محتوای وزارتخانه آموزش داده شوند، تصریح کرد: در استان کردستان نیز متولیان امر طبق فرم محلی آموزش داده می‌شوند.

عابدی به ضعف بسیار بزرگ مدارس استان اشاره و عنوان کرد: نبود تجهیزات لازم در مدارس کردستان در روند آموزش خلل ایجاد کرده است، مهارت‌های دیجیتالی در قالب تئوری بدون تمرین عملی کار، به جایی نخواهد رسید.

وی تأکید کرد: مدارس کردستان باید به تجهیزات دیجیتالی مجهز و مسئولان استانی پیگیر این موضوع از وزارتخانه باشند، آموزش مهارت‌های منجر به اشتغال با تکلیف 5 ساله هفتم ایجاد شده و در این بخش 500 هزار نفر آموزش تخصصی داده می‌شوند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ذکر اینکه شرکت‌های نوآوری و خلاق در استان کردستان ظرفیت بسیار بزرگ و باید حمایت شوند، عنوان کرد: انتظار می‌رود در کارگروه اقتصاد دیجیتال به افراد خلاق و صنایع استان کمک شود.

وی به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره کرد و افزود: این پروژه در عمده استان‌های کشور حدود 40 تا 50 درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: پروژه فیبر نوری زیرساختی 7 کاناله بوده که یک کانال برای اینترنت پرسرعت و مابقی توسعه صنعتی به‌کار می‌رود که در استان کردستان متأسفانه مجوزات لازم به شهرداری داده نشده است. باید برای 99 درصد روستاهای بالای 20 خانوار نیز اینترنت سیار تأمین کنیم.

عابدی با تأکید بر اینکه ضعف آنتن‌دهی در کردستان باید حل و فصل شود، یادآور شد: تمامی موضوعات گردشگری و آموزشی که در کردستان در حال توسعه است بر پایه ارتباطات بوده و اگر این مهم در استان نادیده گرفته شود، گردشگری گسترش نخواهد یافت.

توسعه مهارت‌های دیجیتال در کردستان

علی نوری، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان نیز در این نشست بر ضرورت ایجاد تحول در حوزه آموزش تأکید کرد و با اشاره به ظرفیت‌های متعدد در حوزه‌های مختلف کردستان گفت: مدیران و کارشناسان کردستان معمولاً کلمه کردستان مظلوم را در جلسات تکرار می‌کنند در حالی اینگونه نیست.

وی افزود: کردستان یکی از 10 استان ثروتمند ایران است ولی کم برخوردار، لذا تلاش داریم رویکرد و نگاه مسئولان عالی کشور به کردستان را تغییر دهیم. خوشبختانه بعداز 8 ماه اکثر وزرا در سطح عالی در کردستان حضور پیدا کرده و از مصوبات سفر دور دوم رئیس جمهور، استان کردستان اولین رتبه را در میزان تخصیص اعتبار داشت.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان با تأکید بر اینکه در حوزه اقتصادی تفکر اصلی مسئولان اقتصادی را باید متوجه بحث زیر ساخت حوزه‌های مختلف به ویژه صنعت، معدن، گردشگری، کشاورزی و تجارت کرد، گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در حل مشکلات حوزه گردشگری و کشاورزی استان که بیش از بیست سال در حد آرزو مانده، اجرایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه ما پیگیر حضور میدانی دانش‌آموزان و دانشجویان و حتی فارغ‌التحصیلان در چرخه تولید در استان هستیم و در هفته آینده نمایشگاهی در همین راستا برگزار خواهد شد.

نوری تصریح کرد: توسعه مهارت‌های دیجیتال حقیقتاً یکی از حلقه‌های تولید و اقتصاد و توسعه در استان بوده، پیگیر ایجاد مراکز دیجیتال در استان هستیم و در این راستا اقدامات اساسی شکل گرفته می‌شود، قطعاً مسئولان باید از مدل‌های توسعه یافته دیجیتال در استان‌های دیگر کشور بازید و الگوبرداری شود.

به گفته وی، توسعه کسب و کار روستایی یکی از مهمترین مسائلی است که امسال به آن خواهیم پرداخت، از روستاها در بحث توسعه اقتصاد و کسب و کار را شروع خواهیم کرد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان یادآور شد: ایجاد و عملیاتی نمودن پلتفرم عمومی و کردی محوریت فعالیت در کشورهای منطقه است، باید بازار و منطقه را بشناسیم نیازمندی‌ها را درک کنیم هرچند خودم معتقد هستم که کار برای انجام دادن در این حوزه بسیار زیاد است، ورود به بازار بدون تجربه امری است که نتیجه مطلوب را در بر نخواهد داشت.

فعالیت 1260 کسب و کار دارای نماد الکترونیکی در کردستان

آرام حیدری، مدیرکل امور ارتباطات و فناوری استان کردستان نیز در این نشست، اظهار داشت: مجموعه وزارت ارتباطات در کنار تأمین زیرساخت‌های ارتباطی؛ توسعه کسب و کارها، افزایش مهارت‌های دیجتالی در میان عامه مردم و قشر دانش‌آموزان و دانشجویان را از وظایف اصلی خود می‌داند.

وی افزود: پارامتر سنجش استان‌ها در حوزه ارتباطات شاخص توسعه فاوا است که طبق آخرین آمار رسمی سازمان فناوری اطلاعات، جایگاه استان کردستان در رتبه 25 و طبق آمار غیر رسمی در چند ماه گذشته به رتبه 23 ارتقا یافته است.

مدیرکل امور ارتباطات و فناوری استان کردستان با تأکید بر اینکه دسترسی مردم به ارتباطات و زیرساخت‌های ارتباطات باید فراهم شود، بیان کرد: دو زیر شاخصی که رتبه 25 را ایجاد کرده، میزان استفاده از ایجاد زیرساخت‌ها در رتبه 29 و طبق آخرین آمار پهنای باند ورودی استان گیگ برثانیه است که بیشتر از میزان استفاده از زیر ساخت ورودی استان است.

وی با بیان به اینکه در زیرشاخص و بحث مهارت رتبه 28 کشور را داریم، گفت: برای حل مشکل مهارت در سطح استان، طرح ملی ایران دیجیتال در سطح ارتباطات با همکاری وزارت آموزش و پرورش ویژه دانش‌آموزان و ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اجرا می‌شود و در این راستا هدف‌گذاری برای آموزش 300 هزار دانش‌آموز در سطح کشور و در استان کردستان سهمیه 10 هزار نفری برنامه‌ریزی شده است.

حیدری عنوان کرد: مهارت آموزش مبتنی بر ارتباطات برای نسل جدید در بخش برنامه‌ریزی توسعه و آموزش هوش مصنوعی ارائه می‌شود تا با این آموزش‌ها، دانش‌آموزان مسیر شغلی خود را تعیین و جذب بازار شوند.

مدیرکل امور ارتباطات و فناوری استان کردستان اعلام کرد: وضعیت اکوسیستم فناوری اطلاعات کردستان از لحاظ نیروی کار نسبت به میانگین کشور در حوزه اشتغال و حوزه فناوری اطلاعات و کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی یکی از شاخص‌های کسب و کار بوده که از 2 هزار و 367 مورد، هزار و 260 مورد فعال است.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • واکنش نوری قزلجه به ادعاهای عجیب کریمی قدوسی درباره برنامه هسته ای ایران