Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان قم تشکیل و در آن بر هم‌افزایی و هم‌فکری تمامی دستگاه‌های اجرایی استان به منظور مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید شد. ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سومین جلسه کارگروه تخصصی اجتماعی فرهنگی، سلامت زنان و خانواده امروز به ریاست بهرام سرمست استاندار قم و جمعی از مسئولان و مدیران استانی در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه، محمود نوربخش رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم اظهار داشت: ذیل شورای برنامه‌ریزی استان چهار گروه به ما پیشنهاد داده‌شده و ذیل این چهار گروه، چهار گروه کاری نیز تشکیل‌شده است.

در این جلسه، فرماندار قم با انتقاد از نادیده گرفته شدن نقش شهرستان در تصمیم‌گیری‌های استان اظهار داشت: در سطوح پایین‌تر بخش‌ها و شهرستان را نمی‌توان نادیده گرفت و باید  اتفاقاتی که در کف جامعه رخ می‌دهد هم مدنظر قرار گیرد.

مرتضی حیدری افزود: یک نفر باید تصمیمات را در کف جامعه در شهرستان و بخش‌ها جمع‌بندی کرده و تصمیم‌گیری و تصمیم سازی شود، اما به دلیل نپرداختن به مسائل شهرستان و بخش‌ها در امور بانوان و اجتماعی بحث‌ها ناقص می‌ماند.

فرماندار قم ابراز کرد: موضوعات متعددی وجود دارد که در بخش‌ها وادارات مختلف به آن‌ها پرداخته می‌شود اما نقش فرمانداری از ابتدا در چهار کارگروه زن و خانواده نادیده گرفته‌شده است.

انتقاد شدید فرماندار قم از وضعیت بهداشتی در روستاها؛ کم‌کاری‌ها به تحریم ربطی نداردفرماندار قم: وضعیت بدحجابی در قم بحرانی نیستانتقاد فرماندار قم از عدم حضور مدیران اجرایی در جلسه ستاد راهیان نور استان

سپس سرپرست امور بانوان و خانواده استانداری قم با اشاره به تشکیل دفتر امور بانوان ذیل گروه کاری زنان و خانواده اظهار داشت: این گروه کاری شامل گروه کاری اصلی و فرعی است، برای این گروه کاری صاحب‌نظرانی هم پیشنهاد داده‌ایم که به‌عنوان کارشناس از آن‌ها بهره‌مند می‌شویم.

زمانی با اشاره به حضور و فعالیت سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در گروه کاری زنان و خانواده گفت: دانش، بینش و نگرش و یگانه  همراز زندگی دو سمنی هستند که پیشنهاد می‌شود ذیل گروه کاری زن و خانواده حضورداشته باشند.

وی با بیان شرح وظایف کمیته تحکیم خانواده و ازدواج ابراز کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان در زمینه ازدواج و تحکیم خانواده، تقسیم وظیفه بازه زمانی در زمینه آموزش‌های مربوط به ازدواج و تحکیم خانواده، برنامه‌ریزی جهت نکوداشت هفته ازدواج و ارزیابی و نظارت بر فعالیت دستگاه‌های اجرایی ازجمله وظایف این کمیته هستند.

در پایان جلسه سرپرست اداره کل بهزیستی قم با بیان اینکه اعتیاد آسیب نخست استان از دید بسیاری است، اظهار داشت: اولویت‌های اصلی گروه کاری  این شد که آسیب‌های اجتماعی ازجمله خشونت خانگی به‌عنوان اولویت قرار بگیرند.

هادی کریمی اصل افزود: طلاق، اعتیاد، خشونت خانگی، کودکان کار و خیابان و آسیب‌های نوپدید ازجمله اولویت‌های گروه کاری آسیب‌های اجتماعی هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مقابله با آسیب‌های اجتماعی نیازمند هم‌فکری و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های اجرایی استان است.

انتهای پیام/ ت

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: رویکرد این جایزه نسبت به سال گذشته متفاوت است و علاوه بر معرفی دستگاه‌های اجرایی برتر به ستاد ملی جمعیت، مرحله استانی این رویداد با هدف حل بحران جمعیت و هوشیارسازی جامعه برگزار خواهد شد.
مفتح زاده افزود: سال گذشته استان مرکزی در زمره ۱۰ استان برتر در حوزه جمعیت و جوانی کشور قرار گرفت و امید است با همکاری دستگاه‌های اجرایی این رتبه امسال هم محقق شود.
او ادامه داد: این رویداد در هفت محور خانواده برتر، رسانه برتر، دستگاه اجرایی برتر، مدیر برتر، مؤسسات غیر دولتی برتر، نهاد مردمی برتر و نخبگان و متفکران برتر در حوزه جمعیت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده باش تمامی دستگاه های اجرایی برای خدمات‌رسانی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • کم‌کاری دستگاه‌ها دلیلی بر ترک فعل فراجا نیست
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • کم‌کاری و اهمال دستگاه‌ها در خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی قابل پذیرش نیست