Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، کاظم پالیزدار روز چهارشنبه در سفر یک روزه خود به فیروزکوه و پس از بازدید از پروژه سد مخزنی نمرود واقع در روستای سُله‌بُن در بخش ارجمند اظهارداشت: با توجه به اینکه بهره برداری این سد منوط به شرایطی مانند انتقال اهالی روستا به منطقه ای دیگر (چزکین) است، مشکلاتی نیز به همراه داشته که متولیان باید اهتمام ویژه ای در برطرف کردن آنها داشته باشند تا پروژه به محض تکمیل به بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اعلام کرد: امروز مشکلات مردم را از زبان خودشان شنیدیدم و در جلسه نیز به بررسی پرداختیم و تصمیماتی اتخاذ شد؛ همچنین مقرر شد دو هفته آینده جلسه ای با هدف برطرف سازی مشکلات موجود با همکاری استانداری تهران برگزار شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران نیز گفت: اهم مشکل پروژه سد مخزنی نمرود تأمین اعتبار برای تکمیل پروژه سد و تملک اراضی حریم سد و اجرای انتقال روستای سله بن به منطقه چزکین است که نیازمند عملیات آماده سازی و اقدامات زیرساختی است.

محمد تقی زاده تصریح کرد: تکالیفی برای دستگاه های متولی مشخص شده که باید در بازه زمانی اعلام شده برآوردها لازم را ارائه دهند.

وی با اشاره به تأمین اعتبارات این پروژه خاطرنشان کرد: طی دو هفته آتی جلسه ای با وزارت نیرو، مدیریت بنیاد مسکن و سازمان برنامه و بودجه کشور در مورد چگونگی تامین و تخصیص اعتبارات برگزار خواهیم کرد.

این مقام مسئول بیان داشت: تلاش می کنیم این پروژه را تا ۱۴۰۰ به نتیجه نهایی برسانیم  زیرا پروژه سد نمرود پروژه ای ملی است و اتلاف زمان بیش از این مشکلات زیادی را از لحاظ اجتماعی و اقتصادی برای استان تهران و کشور به همراه خواهد داشت.

سد نمرود بر روی رودخانه حبله رود در 140 کیلومتری شرق تهران، 18 کیلومتری شمال غربی شهر فیروزکوه و دو کیلومتری پایین دست روستای سله بن قرار دارد.

مطالعات این سد از سال 1340 آغاز و در طرح اولیه 120 متر برای ارتفاع آن در نظر گرفته شده بود که به دلیل مشکلات زمین و دیواره های سنگی کوه های اطراف به 82 متر کاهش یافت؛ سد نمرود از سال 1384 در دست احداث است و اینک به گفته دست اندرکاران بیش از 82 درصد تکمیل شده است.

با کم شدن ارتفاع سد حریم آن نیز کاهش یافت و تنها زمین هایی که در بهره برداری پروژه به زیر آب خواهد رفت در حوزه روستای سله بن است.

جابه جایی روستای سله بن در محلی که مسئولان متولی اعلام کرده اند مورد اعتراض بخشی از اهالی قرار دارد و منطقه ای دیگر را برای محل جدید روستا - محلی نزدیکتر به روستای کنونی- معرفی کرده اند که مورد توافق قرار نگرفته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مفاسد اقتصادی مشکلات مردم مشکلات استانداری تهران مسکن برنامه و بودجه اجتماعی و اقتصادی استان تهران زمین فیروزکوه سد نمرود تملک اراضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد

احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با تقسیمات استان تهران اظهار کرد: تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد.

وی ادامه داد: الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است، اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد یا نه؟ گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

وحیدی در خصوص تعیین تکلیف شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نیز تصریح کرد: بر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد.

موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • وضعیت «شهر ری» در تقسیم استان تهران چگونه خواهد بود؟!
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • بهسازی نهرهای کشاورزی روستای آق قلعه به همت اهالی
  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ