Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، این نشست  با حضور ابراهیم امینی نایب رییس شورای شهر تهران، ناهید خداکرمی عضو کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر تهران، حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران، حجت نظری رییس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد شهر تهران، شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، سرهنگ مراد مرادی معاون اجتماعی پلیس فاتب و مجید مجیدی نماینده شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست تعدادی از اعضای انجمن ها به بیان نظرات خود درباره اتفاق اخیر پیرامون از بین رفتن سگ ها و ایجاد نارضایتی میان شهروندان پرداختند.

در ادامه حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید براینکه اتفاق به وقوع پیوسته باعث تأسف و تاثر شده است، اظهار کرد: در پی بروز این اتفاق بیشترین موضع گیری ها از سوی شورای شهر بوده است و ما این حرکت را محکوم می کنیم و معتقدیم این نوع رفتارها به هیچ وجه با حیوانات زیبنده نیست.

وی با اشاره به لزوم زندگی مسالمت آمیز حیوانات و انسان ها گفت: تا به امروز دوبار از مجموعه کهریزک بازدید کرده ام که در یکی از بازدیدها به همراه آقای مسجد جامعی از مجموعه نقاهتگاه نگهداری سگ ها بازدید کردم و به ظاهر مشکلی در آنجا وجود نداشت و برخی از حامیان آنجا حضور داشتند.

خلیل آبادی تاکید کرد: از اتفاقاتی که مقابل شهرداری به وقوع پیوست متاسفم و از نیروی انتظامی و دادستانی خواستار رفع بازداشت دستگیر شدگان هستیم.

ایده استفاده از سگ ها برای دیده بانی از محلات

ناهید خداکرمی عضو کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر تهران در ادامه جلسه ضمن ابراز مخالفت با عقیم سازی سگ ها تصریح کرد: این کار دست بردن در چرخه طبیعت است و ما باید در ابتدا به این نتیجه برسیم آیا نسبت سگ های بلاصاحب در تهران زیاد است یا خیر؟

وی پیشنهاد کرد که از این سگ ها به عنوان دیده بان محلات استفاده شود و گفت: شاید رهاسازی سگ های تربیت شده برای این موضوع باعث ایجاد آرامش در اجتماع شود و شهرداری به جای صرف هزینه برای جمع آوری سگ ها از همین هزینه برای تربیت آنها استفاده کند.

عضو شورای شهر تهران برون سپاری برخی از اقدامات توسط شهرداری تهران را امری دیگر عنوان کرد و گفت: شرایط احراز پیمانکاران باید متفاوت باشد و افرادی انتخاب شوند که دوست دار حیوانات هستند.

شینا انصاری، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه از واگذاری و احاله فرایند نظارت بر این موضوع به اداره کل محیط زیست شهرداری تهران خبر داد و گفت: از انجمن های حیوانات و نمایندگان آنها می خواهیم نظرات خود در این فرایند نظارتی و احصا گلوگاه ها را حتما با ما در میان بگذارند تا با انسجام در سطح تصمیم گیری ها به یک وحدت رویه برسیم.

جای خالی سایر دستگاه های متولی

در ادامه این جلسه مجید مجیدی نوا نماینده شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ضمن ابراز تأسف از انتشار این فیلم تصریح کرد: اگر چه بر اساس قانون شهرداری ها بخشی از کنترل حیوانات شهری بر عهده شهرداری ها است، اما جای خالی سایر سازمان ها از جمله سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های متولی دیده می شود.

وی با اشاره به قطع همکاری با پیمانکار مذکور اضافه کرد: کلیه پرسنل این نقاهتگاه تغییر کرده اند و تا اطلاع ثانوی کار به صورت امانی انجام می شود و سازمان بازرسی پیگیر تخلفات پیمانکار است.

مجیدی نوا با اشاره به مشاوره با مشاورانی در این زمینه برای تصمیم گیری در خصوص تعداد مراکز نگهداری سگ ها اضافه کرد: شرکت ساماندهی از دو ماه قبل این برنامه را آغاز کرده و تصمیم بر این است تا با هوشمندسازی از ابتدای زنده گیری تا واکسیناسیون و قرنطینه سگ ها در این سامانه ثبت و اعلام شود.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر این موضوع به اداره کل محیط زیست شهرداری تهران واگذار شده است، گفت: براساس قانون باید سگ ها پس از پایان قرنطینه در همان محل زنده گیری رها شوند اما این امر موجبات شکایت شهروندان را فراهم می کند و در برخی از موارد شهرداری مجبور به پرداخت دیه شده است. هم اکنون سگ ها در سه نقطه تلو، سرخه حصار و دهکده مهربانی در منطقه ٢٢ رهاسازی می شوند.

حجت نظری، عضو شورای اسلامی شهر تهران، در پایان این جلسه با اشاره به اینکه بروز این اتفاق مورد خوشایند مدیریت شهری و شورای شهر تهران نبوده است، گفت: به منظور حل مشکلات این بخش پیشنهاد می کنم کارگروهی متشکل از ٢ پناهگاه دار، ۲ NGO فعال در این حوزه، ٢ حقوقدان ، شرکت ساماندهی مشاغل، اداره کل محیط زیست شهرداری تهران، سازمان پسماند و ستاد توان افزایی تشکیل شود و در این کارگروه حمایت از حیوانات در ستاد توان افزایی بتوانیم از ظرفیت تمام دستگاه ها استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: اگر لازم باشد می توانیم خروجی این جلسات را اطلاع رسانی کنیم و در صورت لزوم پیشنهادات را در قالب طرح به مجلس شورای اسلامی ارایه و به تصویب برسانیم.

به گفته رییس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد شهر تهران بازدید از نقاهتگاه ها ، پیگری موضوعات محیط زیستی از فراکسیون محیط زیست مجلس و بررسی موضوعات مرتبط در کمیسیون محیط زیست شورای شهر می تواند بخشی از اقدامات این کارگروه باشد.

وی اضافه کرد: نمایندگان سازمان های مردم نهاد می توانند پیشنهادات خود را به شورای شهر ارایه کنند تا در کمیته تنقیح مصوبات مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 4699206

منبع: مهر

کلیدواژه: ابراهیم امینی ناهید خداکرمی حجت نظری زنده گیری سگ ها شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه سازمان حج و زیارت اربعین حسینی نیروی انتظامی پلیس راهور پیروز حناچی سازمان هواشناسی حج تمتع 98 سیدابراهیم رئیسی سید جواد حسینی مترو شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۳۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

نماینده شورای شهرستان عسلویه، محیط زیست را از آخرین اولویت پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها دانست و گفت: صدها فلر این صنایع، آب، خاک ، هوا و سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه محسن محمدزاده عصر امروز در نشست با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر یکی از مشکلات مهم زیست محیطی در عسلویه را آلودگی دانست و اظهار داشت: حفاظت از محیط زیست مسئله‌ای بسیار جدی و حیاتی است و این مهم نگرانی بین مردم ایجاد کرده است.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی بیان کرد: محیط زیست از آخرین اولویت‌های در نظر گرفته شده از جانب پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های منطقه پارس جنوبی بوده است.

نماینده شورای شهرستان عسلویه، نیازها و مطالبات مردم شهرستان عسلویه را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با توسعه صنایع پارس جنوبی به ویژه آلایندگی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها و صدها فلر این صنایع آب، خاک ، هوا و سلامتی مردم عسلویه و مناطق جنوبی استان بوشهر را نشانه گرفته است.

محمدزاده با اشاره به افزایش بیماری‌های ریوی ، حساسیت‌های پوستی و سرطان‌های مختلف در سراسر شهرستان عسلویه افزود: هیچگونه نگرانی از جانب مسئولان این صنایع در سال‌های اخیر احساس نشده است به گونه‌ای که روزانه  بر حجم و تعداد این فلرهای نابودگر اضافه می‌شود.

وی یکی دیگر از مطالبات مردم شهرستان عسلویه را عدم پرداخت 3 ساله عوارض آلایندگی دانست و اضافه کرد: باید محیط زیست استان بوشهر و شهرستان عسلویه به‌عنوان متولی اصلی کمیته تعیین عوارض آلایندگی نقش فعال در شناسایی و معرفی صنایع آلاینده داشته باشند اما متاسفانه تا امروز این مهم تحقق نیافته است.

نماینده شورای شهرستان عسلویه، در ادامه به بررسی راهکارهایی برای حفاظت و بهبود وضعیت محیط زیست عسلویه پرداخت.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • مداوای بچه کفتار توسط مرد دوست دار محیط زیست
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است