Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@03:23:55 GMT

جانشین البغدادی از مریدان سابق صدام

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۴۲۱۲

منابع خبری اعلام کردند «عبدالله قرداش» جانشین معرفی شده ابوبکر البغدادی، سرکرده از کار افتاده گروه تروریستی داعش از مریدان سابق صدام بوده است.

اخبار بین الملل_ روزنامه سان چاپ انگلیس در گزارشی به قلم مارک هاج نوشت: ابوبکر البغدادی سرکرده از کار افتاده گروه تروریستی داعش هدایت این گروه را به یکی از مریدان سابق صدام واگذار کرده که به "استاد" مشهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری اعماق متعلق به داعش پیش از این اعلام کرده بود البغدادی که پنهان شده و در حال توطئه برای بازسازی این گروه است، عبدالله قرداش را به منظور نظارت بر روند بازسازی گروه داعش منصوب کرده است.

این تغییر قدرت سبب گمانه زنی‌های زیادی در این باره شده که سرکرده این گروه تروریستی در حمله هوایی سال ۲۰۱۷ به شدت زخمی شده است.

قرداش، افسر سابق ارتش صدام است که به شدت به البغدادی ۴۸ ساله نزدیک بود به ویژه زمانی که هر دو توسط نیرو‌های آمریکایی به سبب ارتباطشان با القاعده در بصره زندانی بودند.

در زندان عراق بود که البغدادی به یک جهادی عوام فریب تبدیل شد و صد‌ها تن از زندانیان را پیرو رویکرد بیمارگونه خود از خلافت خودخوانده اش کرد.

گفته می‌شود قرداش که مشخص نیست چند سال دارد، از آن زمان به بعد در کنار البغدادی فعالیت داشته است.

این تبعه عراقی قبل از انتخاب به عنوان سرکرده گروه داعش به عنوان قانون گذار ارشد این گروه فعالیت می‌کرد. «استاد» لقب اوست و به عنوان یک سیاست گذار بی رحم در این گروه مشهور است.

قرداش همچنین یکی از افراد نزدیک به ابوعلا العفری، معاون سابق البغدادی است که در حمله یک بالگرد آمریکایی در سال ۲۰۱۶ کشته شد.

گفته می‌شود البغدادی تنها شمار کمی از افراد وفادار را در کنار خود دارد و به دیابت و فشار خون بالا مبتلاست.

همچنین گفته می‌شود او در حمله هوایی در ماه مه سال ۲۰۱۷ به شدت زخمی و از کار افتاده شده و در بیابان‌های شرق سوریه پنهان شده است.

در بیست و نهم ماه آوریل ویدئویی منتشر شد که البغدادی را برای نخستین بار طی پنج سال نشان می‌داد. کارشناسان می‌گویند او پس  از بین رفتن گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق، قرداش را برای مدیریت بازسازی این گروه تروریستی انتخاب کرد.

از زمان سقوط باغوز در ماه مارس که آخرین پایگاه داعش بود، توان این گروه کاهش یافته و به سطح مقاومت در دو کشور نزول کرد.

فاضل ابورقیف، تحلیل‌گر سابق امنیتی در دولت عراق در سخنانی گفت: "البغدادی از سمت خود کنار کشیده است. قرداش اختیاراتی ویژه در امور لجستیکی و تحرکات این گروه دارد. "

او همچنین گفت: "سه دلیل احتمالی برای واگذاری اختیارات وجود دارد: برای پوشش دادن خلاء‌ها در این گروه، متحد شدن با قرداش که در میان دیگر اعضای داعش محبوب است. او همچنین ممکن است در تلاش برای آماده کردن قرداش برای هدایت داعش در آینده باشد. "

روزنامه تایمز گزارش داد قرداش با اختلافاتی در ارتباط با تصدی سرکردگی این گروه مواجه است و برخی از افراد رویکرد و راهبرد او را رد می‌کنند.

در حالی که اعضای داعش در هسته‌هایی در بیابان‌های گسترده بین عراق و سوریه پراکنده شده اند، سه جناح اصلی ظهور کرده اند و در اطراف رهبرانی تونسی، سعودی و عراقی جمع شده اند.

نیرو‌های امنیتی در سراسر منطقه هشدار داده اند شبکه‌های باقی مانده داعش برای انجام دادن حملات به اندازه کافی قدرتمند هستند و آماده پر کردن هر گونه خلائی می‌باشند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: صدام حمله هوایی داعش ابوبکر البغدادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره ایرانی‌ها

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 9 پس از آنکه در نیمه دوم سال 1366 تا تیر 1367 که ایران قطعنامه 598 را پذیرفت، متاثر از افزایش تسلیح عراق توسط شوروی، استفاده گسترده از سلاح شیمیایی، کمک‌های اطلاعاتی غرب به ویژه آمریکا به صدام حسین و توسعه جنگ به خلیج فارس در چارچوب جنگ نفتکش‌ها، موقعیت ایران در صحنه نبرد متزلزل شد و ایران در تصمیمی عاقلانه قطعنامه 598 را پذیرفت. کاهش حضور مردم در جبهه‌ها نسبت به سال‌های نخست جنگ نیز شرایط را پیچیده‌تر کرده بود و تصور می‌شد مردم از جنگ خسته شده‌اند. پس از پذیرش قطعنامه از سوی ایران، صدام تصور کرد ایران در آستانه از دست دادن همه جبهه‌هاست و بر حملاتش شدت بخشید. اینجا بود که ملک فهد به صدام حسین با اشاره به روحیه ایرانی‌ها یک توصیه کلیدی کرد که باعث شد صدام حسین نیز چند هفته بعد قطعنامه را بپذیرد. پس از آن نیز حملاتی انجام شد که این بار مردم در جبهه حضور گسترده یافتند و مشخص شد پادشاه عربستان درک درستی از روحیه ایرانی دارد. روایت ظریف را از آن روزها و توصیه‌ای که پادشاه عربستان به صدام کرد، می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • رضا عطاران صدام می‌شود
  • خواب جدید داعش برای طرفداران ؛ به افغانستان بیایید !
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره ایرانی‌ها
  • داعش فراخوان داد/ به جای فلسطین در افغانستان جهاد کنید!
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • ببینید | جمله خاص پادشاه عربستان درباره غرور ایرانی‌ها به صدام به روایت ظریف
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید