Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@02:33:34 GMT

زاینده رود تا نیمه دوم شهریورماه جاری خواهد بود

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۵۵۰۱۱

زاینده رود تا نیمه دوم شهریورماه جاری خواهد بود

حسن ساسانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صرفه جویی مفهومی است که در استفاده بهینه از آب در بخش شرب، بهداشت و کشاورزی نهفته است، اگر شهروندان، صنایع و کشاورزان ارزش این کالای مهم را به درستی درک کنند و از آن صحیح استفاده کنند صرفه جویی اتفاق می افتد.

وی افزود: برای رسیدن به استفاده بهینه از آب باید به میزان مصرف استاندارد سرانه آب در سطح جهانی نزدیک شود، ما ملزم هستیم تا از منابع آبهای زیرزمینی کمتر استفاده کنیم و در حفظ این منابع برای نسل های آتی کوشا باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان با تاکید بر آنکه بارشهای کم سابقه بهار امسال به منزله آب مازاد نیست، تصریح کرد: اگر مصرف استاندارد سرانه آب یک نفر در شبانه روز ۱۲۰ لیتر در شبانه روز باشد و معادل میزان مصرف سرانه آب در شهر اصفهان به ۱۵۰ لیتر در شبانه روز برسد می تواند گویای این باشد که ما هنوز با درست مصرف کردن فاصله داریم.

وی بیان داشت: درست مصرف کردن هم ارتباط تنگاتنگی با درک باارزش بودن کالای آب دارد و زمانی که هر شهروند در هر بخشی اعم از شرب و صنعت و کشاورزی خود را مسئول ارزشمندی این کالا نداند صرفه جویی اتفاق نمی افتد.

ساسانی اعلام کرد: ورودی فعلی به سد زاینده رود ۲۸ متر مکعب بر ثانیه و خروجی از آن ۸۴ مترمکعب بر ثانیه و میزان آب ذخیره شده در پشت سد زاینده رود ۶۸۵ میلیون متر مکعب است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان تصریح کرد: با توجه به آنکه در ابتدا در جلسه کمیته ۱۵ نفره که متشکل از نمایندگان این شرکت، اداره کل جهاد کشاورزی و صنوف کشاورزان استان اصفهان است مقرر شد که آب به کشاورزان شرق و غرب هر ۱۵ روز توزیع شود، اما با توجه به گرمای هوا و نیاز و درخواست کشاورزان، با رعایت حفظ ۴۵۰ میلیون مترمکعب آب در پشت سد برای کشت پاییزه و زاینده رود با  دبی حداقلی درنیمه دوم شهریور در زاینده رود جاری خواهد بود.

وی با اشاره به رضایت صنف کشاورزی از همکاری آب منطقه ای و کشت مطلوبی که امسال توسط کشاورزان به ثمر رسیده است، بیان داشت: اگر توزیع آب کشاورزان با دبی حداکثری صورت می گرفت، در پایان شهریور ماه حجم مخزن زاینده رود به کمتر از ۴۵۰ میلیون متر مکعب که مصوبه شورای هماهنگی هماهنگی حوضه آبریز زاینده رود بود می رسید.

ساسانی گفت: تصمیم گیری برای توزیع آب کشاورزان غرب و شرق در سال آبی جدید که از پاییز آغاز می شود بر مبنای نظر شورای هماهنگی حوضه آبریز زاینده رود خواهد بود.

کد خبر 4698666

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای اصفهان زاینده رود بوشهر قزوین شیراز شهرکرد هفته دولت ایلام عید غدیر خم گرگان یاسوج عید سعید قربان اربعین حسینی کهگیلویه و بویراحمد سانحه تصادف استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۱۰ هزار ۱۲۶ تن گندم از کشاورزان شهرستان‌های جنوبی این استان خریداری شده است.
 سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت ۱۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و آماده خدمت رسانی می‌باشند.
سیدحسینی افزود: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

دیگر خبرها

  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان