Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، «سید سلمان سامانی» با اشاره به اقدامات وزارت کشور با هماهنگی سایر دستگاه‌ها در زمینه توانمندسازی شهرداری‌های کم‌درآمد و دهیاری‌های کشور گفت: در طول دو سال گذشته اقدامات بسیار خوبی برای کمک به توانمندسازی شهرداری‌های کم‌درآمد و دهیاری‌های کشور با پیگیری وزارت کشور به عمل آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبق آخرین گزارش دریافتی تعداد ۱۲۶۲ دستگاه انواع ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی خریداری و بین شهرداری‌های کم‌درآمد و دهیاری‌های کشور توزیع شده است.

سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه شهرداری‌های زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت برای تامین و خرید قیر با توجه به محدودیت‌های منابع مالی با مشکلاتی مواجه هستند، اظهار داشت: دولت برای حل این مشکل و در جهت کمک به این نهاد خدماتی، اقدام به تامین ۱۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال قیر رایگان جهت کمک به آسفالت معابر شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت کرده است.

سامانی با بیان اینکه دولت یازدهم ۷۹ هزار میلیارد ریال اعتبارات استانی و ملی به دهیاری‌های کشور تخصیص داده و این روند با قوت بیشتری در دولت دوازدهم ادامه دارد، تصریح کرد: در دولت دوازدهم نیز برای سه هزار و ۳۲۲ روستای واجد شرایط مجوز تاسیس دهیاری صادر شده است که این اقدام موجب تقویت رکن شورایی و تصمیم‌گیری واحد و جذب اعتبارات و رشد و تقویت خدمات در روستاها می‌شود.

وی از اصلاح نظام اداری صدور پروانه ساختمانی و رسیدگی به تخلفات ساختمانی در روستاها خبر داد و خاطرنشان کرد: حدود ۵۸۵ طرح و ۱۹۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت برای اجرای طرح‌های درآمدزای دهیاری‌های کشور به تصویب رسیده است که اجرای این طرح‌های کوچک در اقصی نقاط کشور می‌تواند زمینه اشتغال حدود ۱۵۶۰ نفر را فراهم کند.

سخنگوی وزارت کشور از راه‌اندازی سامانه پایش عملکرد شهرداری‌ها در اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری خبر داد و ابراز داشت: در راستای نظارت بر فعالیت‌های مالی شهرداری‌ها ضمن ایجاد سامانه حسابرسی شهرداری‌ها، تشکیل کارگروه‌های استانی حسابرسی شهرداری ابلاغ شده است. 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور بازآفرینی شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۷۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شوراهای اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: 2 میلیون و 700 هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بناهای ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

وی با بیان اینکه 224 هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بناها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر 10 میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهرهای کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحدهای مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحدهای مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی 70 درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از 50 درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا 100 درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه 92 درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط 8 درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر 3 ماه برای مردم صادر شود.

شورای شهر مشهد کمبود پارکینگ اطراف حرم را به سرانجام برساند

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شوراها در توسعه شهرها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شوراهای اسلامی شهرها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • ثبت عملکرد دستگاهها برای برگزاری کنگره شهدا در سامانه دولت
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور