Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرهام پارسانژاد عضو هیئت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو (کندرومالاسی) اظهار کرد: ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو یکی از شایع‌ترین آسیب‌های اسکلتی - عضلانی است که اگر به درمان آن بی‌توجهی شود، فرد را در سنین میانسالی به آرتروز مفصل زانو دچار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: اگر در طول روز و هنگام انجام فعالیت‌های روزمره کشکک در مفصل زانو و روی ریل خود حرکت کند و خط کشش عضله چهارسر ران که در پایین به استخوان کشکک و تاندون آن منتهی می‌شود، طبیعی باشد غضروف زیر کشکک زانو سالم می‌ماند، اما اگر عضله چهارسر ران ضعیف بوده یا اینکه فرد به زانوی ضربدری، پرانتزی یا عقب رفته دچار باشد، عضله چهارسر ران عملکردی مناسب ندارد بنابراین سایش بیشتر کشکک به برجستگی‌های استخوان ران اتفاق می‌افتد.

عوامل مهم در ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو 

پارسانژاد افزود: انجام فعالیت‌هایی که در آن‌ها زانو به شکل مکرر بیش از ۹۰ درجه خم می‌شود مانند بالا و پایین رفتن از پله‌های بلند، استفاده از دستشویی ایرانی به شکل طولانی‌مدت، بالا رفتن از سراشیبی‌های تند یا انجام فعالیت‌های ورزشی که به شکل مکرر نشستن و برخاستن با وزنه سنگین در آن وجود دارد، از عوامل مهم ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو هستند.

بیشتر بخوانید: «نرمی کشکک زانو» بیماری شایع دختران جوان!

این عضو هیئت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران تأکید کرد: اگر عضله چهارسر ران با تمرینات فیزیوتراپی به حد کافی تقویت شود، انجام فعالیت‌های ورزشی ذکر شده به غضروف زیر کشکک زانو آسیب نمی‌رساند، زنانی که در اغلب اوقات کفش پاشنه‌بلند می‌پوشند هم به علت خم بودن زانو هنگام راه رفتن در معرض خطر ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو هستند.

موثرترین تمرین‌های درمانی برای رفع ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو 

او تصریح کرد: در فیزیوتراپی تمرین‌های درمانی موثر برای درمان ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو و پیشگیری از بروز این عارضه وجود دارد که از جمله این تمرین‌ها می‌توان به سفت کردن عضله جلوی ران در حالت به پشت خوابیده به مدت ۶ ثانیه و رها کردن آن اشاره کرد، در تمرینی دیگر از بیمار درخواست می‌کنیم حوله‌ای را لوله کرده و آن را زیر زانوی خود بگذارد سپس در حالی که زانویش را به حوله فشار می‌دهد پاشنه پایش را از روی زمین بلند کند و آن را به مدت ۶ ثانیه در این وضعیت نگه دارد سپس رها کند.

بیشتر بخوانید: چه کسانی در معرض ابتلا به آرتروز زودرس هستند؟

پارسانژاد گفت: برای رفع ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو از فرد درخواست می‌کنیم به پشت خوابیده و زانو‌های خود را صاف کند سپس یک پای خود را به اندازه ۳۰ سانتی‌متر از روی زمین بلند کند و در حالی که پنجه پایش را به طرف خود نزدیک می‌کند، به مدت ۶ ثانیه پایش را بالا نگه دارد سپس آن را پایین بیاورد.

این عضو هیئت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران یادآوری کرد: برای بهبود ساییدگی غضروف زیر کشکک زانو، فیزیوتراپیست به بیمار آموزش می‌دهد که به پشت خوابیده و زانو‌های خود را صاف کند سپس با هر دو دست ساق پای خود را بگیرد و پای خود را تا حد ممکن بالا بکشد تا جایی که عضله پشت ساق و ران به طور کامل کشیده شود، ۱۰ ثانیه پا را در وضعیت کشیده نگه دارد سپس آن را به وضعیت اول برگرداند و برای پای دیگر این تمرین را تکرار کند، هرکدام از ورزش‌های ذکر شده را فرد باید روزانه سه مرتبه و هربار ۱۰ مرتبه انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت فیزیوتراپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری

قائم‌مقام سازمان امور عشایری کشور گفت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی میزبان ‌در آئین اختتامیه جشنواره کوچ عشایر در جعفرآباد مغان اظهار داشت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود.

وی با تاکید بر اینکه سران طوایف عشایر باید نسبت به این فقدان حساسیت نشان دهند، خاطرنشان کرد: استفاده از نماد آلاچیق به عنوان سازه نماد استان اردبیل در همه تریبون‌ها و مراکز رسمی استان باید انجام شود تا با این روش های جلوی فراموشی و نسیان داشته های عشایری را بگیریم.

قائم مقام سازمان امور عشایری ایران با تاکید بر برندسازی محصولات و تولیدات عشایری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: ضروری است تا دستاوردها و محصولات تولیدی عشایر مغان از قبیل لبنیات، تولیدات سنتی و بافته های داری آنها برندسازی شده و به نام این طوایف ثبت شود.

میزبان با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور 656 ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه 60 اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را 251 هزار خانوار و بیش از یک میلیون و 315 هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران 1.4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال 25 درصد گوشت قرمز و 35 درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس و پارادوکس مدافعان میانی؛ ستاره‌های منجی یا پاشنه آشیل؟
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • «نمی‌توانم نفس بکشم»٢ در خیابان‌های آمریکا + فیلم | وقتی تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن جان تایسون را گرفت
  • فیلم| عملیات کمین حزب‌الله در رویسات العلم
  • فیلم/ عملیات کمین حزب‌الله در رویسات العلم
  • (ویدئو) کمین پیچیده حزب الله برای ارتش اسرائیل
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • ایتالیا هم زانو زاد: والیبال ایران در جمع ۴ تیم برتر جهان