Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مراد مرادی در نشست مشترک حامیان حقوق حیوانات درپی فیلم منتشر شده در کشتار سگ‌ها با حضور برخی مدیران شهری، فعالان و انجمن‌های حمایت از حقوق حیوانات و اعضای شورای شهر تهران برگزار شد، با ابراز تاسف از برخورد صورت گرفته با چندین سگ در مرکز نگهداری از این حیوانات، گفت: ویدیو منتشرشده از کشتار سگ‌ها مربوط به قبل بوده و جدید نیست، اما از آنچه که برای این حیوانات رخ داده، صرف نظر از زمان وقوع بسیار متاسفم و امیدوارم با همکاری مشترک میان دستگاه‌ها دیگر شاهد وقوع چنین وقایعی نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی با تاکید بر اینکه براساس آموزه‌های دینی هرگونه رفتار خشونت آمیز با حیوانات امری مذموم و ناپسند است، گفت: باید حقوق حیوانات رعایت شود و کسی حق ندارد آزاری به آنان برساند. در همین راستا نیز طبق قانون، شهرداری مسئول نگهداری و ساماندهی سگ‌های بی صاحب و رها شده در شهر است.


مرادی با تاکید بر اینکه باید اصل پیشگیری در مورد حیوانات رعایت شده و مورد توجه مدیران شهری نیز قرار بگیرد، گفت: امیدوارم که در آینده شاهد تکرار حوادثی که در مورد کشتار سگ‌ها رخ داد، نباشیم.

لزوم نظارت هوشمند بر ساماندهی سگ‌ها


معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در همین راستا پیشنهاد کرد که سامانه‌ای هوشمند برای کنترل و نظارت دقیق برعملکرد متصدیان و پیمانکاران ساماندهی سگ‌ها طراحی و اجرا شود تا براساس آن از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.


به گفته مرادی با بهره گیری از سیستم‌های هوشمند و نظارتی و نصب آن‌ها در محل‌های نگهداری از سگ‌ها به راحتی می‌شد از چنین جنایاتی جلوگیری کرد و به همین دلیل نیز لازم است که این سیستم‌ها در محل‌های نگهداری از سگ‌ها نصب شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیران شهری، فعالان حقوق حیوانات و نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد باید بتوانند از مراکز نگهداری از این حیوانات بازدید کنند، گفت: قطعا افزایش نظارت‌ها نقش مهمی در جلوگیری از حوادث اینچنینی در آینده خواهد داشت.

مرادی در مورد برخورد پلیس با حیوان آزاری نیز اظهارکرد: قطعا پلیس با افرادی که اقدام به حیوان آزاری کنند، برخوردی قانونی خواهد کرد و در صورت اطلاع از چنین مواردی اجازه آزار حیوانات را نخواهد داد. ضمن اینکه باید وضعیت سلامتی روحی و روانی حیوان آزار‌ها نیز مورد بررسی قرارگیرد.

وی با تاکید بر نقش مشارکت‌های مردمی در پیشگیری از حیوان آزاری تصریح کرد: از مردم می‌خواهم که در صورت مشاهده هرگونه حیوان آزاری در فضای حقیقی موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کرده و چنانچه که موردی را نیز در فضای مجازی مشاهده کردند، مراتب را به پلیس فتا گزارش کنند.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت در مورد تجمعات حامیان حیوانات نیز گفت: تجمعات باید نظامند و با مجوز شورای تامین صورت بگیرد و پلیس با تجمعاتی که موجب اخلال در نظم عمومی و اخلال در عبور و مرور و ترافیک شود، برخورد خواهد کرد.

در این نشست شماری از فعالان سازمان‌های مردم نهاد و حامیان حقوق حیوانات دغدغه‌ها و مطالبات خود را مطرح کردند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پلیس پایتخت حیوان آزاری پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۱۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور

حمد جعفرزاده از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگ‌های ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگ‌های دارای مالک صورت می‌گیرد، اما با توجه به اینکه سگ‌های ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگ‌ها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می‌یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان‌هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی‌ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

دیگر خبرها

  • آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • آغاز برخورد پلیس با لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ
  • یک کشته بر اثر حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
  • کشته شدن مردی که با خودرو به موانع امنیتی کاخ سفید برخورد کرد
  • زنگ خطر سگ‌های بلاصاحب و صاحب‌دار در جنوب کرمان به صدا در آمده است
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند