Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان  و امام جمعه اراک در خطبه های این هفته نماز جمعه ضمن تبریک ایام دهه امامت و ولایت گفت: حقیقت ولایت، غدیر، عاشورا، انتظار؛ عشق به اهل بیت(ع) و عشق به عدالت، تقوا، حق و خدمت است.

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به برگزاری طرح اطعام غدیر در استان عنوان کرد: به بیش از ۵۰ هزار نفر در اراک طعام غدیر داده شد که باید از زحمات صادقانه همه افراد دخیل در این حرکت تشکر کرد چراکه این طرح خوب، می تواند الگوی مناسبی برای دیگر ایام خاص سال نیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ایام مناسک حج پرداخت و بیان کرد: سفر حج امسال با توفیق و عزت و اقتدار برای نظام اسلامی همراه بود؛ در این مراسم دیدیم که جمهوری اسلامی جایگاه خود را در بین کشورهای اسلامی یافته است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: امسال میزان سخت گیری دولت سعودی نسبت به زائران ایرانی کاهش یافته بود؛ این امر برآمده از موشکها و پهپادهای یمنی، بی اثربودن تحریمها، ماجرای نفتکش انگلیسی، زدن پهپاد آمریکایی و حضور مردم در صحنه بود.

وی تصریح کرد: دشمنان خیال کردند که می توانند کمر ملت ایران را بشکنند اما کمر خودشان خواهد شکست؛ این ملت روز به روز بیدارتر از گذشته پشت سر نظام اسلامی و رهبری خواهند بود و در برابر آمریکا خاضع نخواهند شد بلکه در دهان آنها خواهند زد، همانطور که تا به امروز این چنین بوده است.

آیت الله دری نجف آبادی ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهدای دولت اظهار کرد: در ملاقاتی که مقام معظم رهبری با دولتی ها داشتند تذکراتی در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دادند که امیدواریم دولتمردان توجه بیشتری نسبت به این موارد مبذول دارند. مخصوصا در حوزه اقتصادی و در مسائلی چون کنترل بازار ارز، اشتغال، کنترل قیمت ها و... همت بیشتری داشته باشند.

وی با تاکید بر مدیریت دقیق در عرصه صنعت خودرو و خصوصی سازی عنوان کرد: بارها در این موارد تذکر دادیم که این حوزه ها مدیریت شود، نباید کار به جایی برسد که مسئولِ بخشی را این چنین بازداشت کنند به همین دلیل نیاز است مدیریت دقیق تری صورت گیرد.

امام جمعه ارا‌ک تشریح کرد: دولتمردان باید کار را به دست افراد مدیر و مدبر بسپارند. در انتصابات به جای اینکه بازی های سیاسی مد نظر قرار بگیرد باید شایسته سالاری مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: حکومت اسلامی یعنی توجه به شایسته سالاری و ورود افراد کاردان و امین نه افراد عقده ای و بی شخصیت. همه رده ها باید به افراد کاردان سپرده شود و معنای نظام ولایت، عدالتخواهی، امانت داری، تقوا و شایسته سالاری است و نظام اسلامی متصل به این موارد است.

آیت الله دری نجف آبادی ضمن تاکید بر اینکه مسئله اصلی چپی یا راست بودن افراد نیست، عنوان کرد: مسئله اصلی پاک دست و امین بودن افراد است.

وی تصریح کرد: باید در حوزه اقتصاد به اشتغال سالم و مولد، توسعه صادرات، کنترل نقدینگی، کنترل بازار، مدیریت بازار ارز، حمایت از مردم بالاخص قشر مستضعف و ایجاد بستر برای توسعه صادرات غیر نفتی توجه شود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه می توان با همکاری مردم و دولت از ظرفیت های موجود در راستای ایجاد اشتغال استفاده کرد، ادامه داد : انتظار داریم که ستاد اقتصادی استان بیشتر از گذشته فعال باشد و در حوزه تخصیص اعتبارات و تسهیلات به واحدهای مشکل دار دقیق تر عمل کند چرا که هنوز هم برخی از واحدها مشکلاتشان پا برجاست.

وی افزود: امیدواریم دولت گام بلندتری بردارد. ما نمی خواهیم که دولت شکست بخورد فقط می خواهیم که برای آینده ای روشن تلاش کنند و خدمتگذار مردم باشند.

آیت الله دری نجف آبادی در بخش دیگری از صحبت های خود به روز پزشک و داروسازی اشاره کرد و گفت: باید در حوزه تجهیزات پزشکی و داروسازی بی نیاز شویم؛ بایستی در این حوزه ها گام های بلندی برداریم و در تجهیزات پزشکی به یکی از صادرکنندگان دنیا تبدیل شویم.

وی اظهار کرد: به جای اینکه وارد صنایع سنگین و زحمت شویم می توانیم وارد صنایع حساس این چنینی شویم که دارای ارزش افزوده بیشتری هم هستند.

امام جمعه اراک در همین خصوص تصریح کرد: باید با مسئله فساد در این حوزه ها مقابله کرد چرا که یکی از مواردی که به تولید داخل ضربه می زند وجود دلالی و سوء استفاده و فرصت طلبی در واردات است که صرف واردات را بیشتر از تولید می کند.

وی عنوان کرد: در حوزه تولید باید به سمت انسجام و بهره وری حرکت کنیم و به سمت خط تولیدی برویم که برای ۵۰ سال آینده قابل اعتماد باشد.

آیت الله دری نجف آبادی در بخش دیگری از صحبت های خود به روز مباهله و نزول سوره هل اتی اشاره کرد و افزود: روز مباهله یکی از روزهای مهم تاریخ اسلام است؛ از روز مباهله و نزول سوره هل اتی می توان به عنوان روز عظمت اهل بیت نام برد.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۲۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به شیخ علیرضا پناهیان ادامه می‌دهد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

tags # سید ابراهیم رئیسی ، علیرضا پناهیان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • نورمحمدی: حرفه‌ای گری سرخپوشان برگ برنده بازی با آلومینیوم است/ امیدوارم ۶ بانک از عهده مشکلات برآیند
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • آلگری: شایسته صعود به فینال کوپا ایتالیا بودیم
  • مهم‌ترین دلیل توفیق سپاه، بافت مردمی آن است
  • انتصاب دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران
  • کیومرث هاشمی: اساس نظام جمهوری اسلامی بر پایه مسائل فرهنگی است
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟