Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با یک رسانه غربی تأکید کرد اگر اتحادیه اروپا تصمیم بگیرد که تعهدات برجامی خود را اجرا کند،‌ ایران می‌تواند ظرف چند ساعت به تعهدات گذشته خود در برجام بازگردد. ۰۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۲ بین الملل دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز جمعه در مصاحبه با شبکه خبری یورو نیوز اعلام کرد اگر طرف‌های اروپایی برجام به تعهدات خود عمل کنند، بازگشت ایران به تعهدات پیشین خود در برجام تنها در عرض چند ساعت میسر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظریف در این مصاحبه که پس از دیدار وی با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه انجام شد و یورو نیوز اعلام کرده است که مشروح آنها را به‌زودی منتشر خواهد کرد، اظهار داشت: «اگر اتحادیه اروپا همراه با آمریکا یا بدون آمریکا تصمیم بگیرند که تعهدات خود در برجام را اجرا کنند ما می توانیم در عرض چند ساعت به اجرای کامل برجام بازگردیم.»

ظریف: جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران با تروریسم فرقی ندارد/ اجرای یک‌جانبه برجام دیگر جواب نمی‌دهد

وزیر امور خارجه کشورمان درباره خروج آمریکا از برجام  نیز خاطرنشان کرد: «آمریکا یکی از طرف های توافق هسته ای بود و آن در مورد آن مذاکره کرده بود. این یک توافق اختیاری نبود بلکه توافقی بود که به تائید شورای امنیت سازمان ملل متحد رسیده بود. این توافق یک شبه به سرانجام نرسیده بود و در مورد هر لغت آن بحث زیادی صورت گرفته بود.»

وی افزود: «پس از پشت سر گذاشتن شوکی که سال گذشته در پی خروج آمریکا از برجام [و بازگشت تحریم‌های یکجانبه] به اقتصاد ما وارد شد، پول ملی ما یک‌سوم ارزش خود را بازیافته است. ما سال گذشته خسارات سنگینی را متحمل شدیم و ایالات متحده مسئول خسارات عظیمی است که به اقتصاد ایران وارد شد؛ صدها میلیارد دلار خسارت که روزی ناگزیر خواهند شد آن را بپردازند.»

توئیت ظریف درباره تبعات تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران

ظریف در مورد اینکه آیا فکر می‌کند دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا متن برجام را خوانده باشد، گفت: «فکر نمی‌کنم افراد زیادی متن این توافق را خوانده باشند، به همین دلیل اگر رئیس‌جمهور ترامپ نیز متن توافق را نخوانده باشد او را سرزنش نمی‌کنم. وی فکر می‌کنم او باید این کار را انجام دهد.»

وزیر امور خارجه کشورمان سپس در پاسخ به این سؤال که آیا مایل است شبکه یورو نیوز از طرف وی متن برجام را برای ترامپ ارسال کند، تصریح کرد: «من فکر می‌کنم لازم نیست ترامپ برای پیدا کردن متن برجام راه دوری برود. این توافق، سند شورای امنیت است. شاید رئیس‌جمهور ترامپ این توافق را نپسندد، اما من می‌توانم به او بگویم که این توافق به نفع او و آمریکاست.»

نامزدهای دموکرات آمریکا درباره بازگشت به برجام چه می‌گویند؟

انتهای پیام/.

R1535/P/S8,89,90,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا دونالد ترامپ برجام ظریف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا دونالد ترامپ برجام ظریف اتحادیه اروپا دونالد ترامپ برجام ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا

به گزارش «تابناک»، مصطفی داننده در عصرایران نوشت: بعد از رفتار غیر انسانی پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به جنگ غزه و حمایت مالی از اسرائیل، رئیس دانشگاه شیراز از مصوبه مدیریت این دانشگاه برای بورسیه کردن دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های اروپا و آمریکا خبر داد و گفت: «دانشجویان و حتی اساتیدی که اخراج یا تهدید به اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه شیراز به ادامه تحصیل بپردازند و گمان می‌کنم سایر دانشگاه‌های شیراز و استان فارس هم این آمادگی را داشته باشند.»

اظهار نظری که بیشتر به نظر می‌رسد یک شوی تبلیغاتی است تا یک واقعیت که دانشگاه شیراز بتواند آن را محقق کند. برای راستی آزمایی بهتر است رئیس دانشگاه شیراز را با واقعیت‌های پذیرش دانشجوی خارجی به ویژه آنهایی که سابقه تحصیل در اروپا و آمریکا را دارند روبرو کنیم.

اول: دانشجویان مقطع دکترا در آمریکا حدود دو هزار دلار و در اروپا نزدیک به دو هزار پانصد یا 3 هزار یورو حقوق می‌گیرند و با این پول می‌توانند در بسیاری از شهرهای آمریکا یک خانه اجاره کنند و حتی یک ماشین بخرند. آیا امکان دارد با حقوقی که به آنها می‌دهید، این شرایط را برای‌شان فراهم کنید؟ آنها می‌توانند با حقوقی که به آنها می‌دهید برای خودشان یک زندگی معمولی داشته باشند؟

دوم: دانشجویان لیسانس که احتیاج به حمایت مالی خانواده دارند، احتیاج به یک سیستم بانکی برای انتقال پول از کشور خود به ایران هستند. آیا امکان این انتقال وجود دارد؟ به طور مثال یک دانشجویی که خانواده او در لندن یا پاریس زندگی می‌کنند، چگونه می‌توانند ماهیانه، هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟ به این نکته توجه کنید که هیچ کارت بانکی یا کردیت کارت خارجی در ایران، کار نمی‌کند و بانک‌های خارجی در ایران شعبه ندارد.

سوم: همین دانشجویان در آمریکا از اینترنت پرسرعت بدون فیلتر استفاده می‌کنند. اصلا برای آنها تعریف نشده است که شبکه‌های اجتماعی فیلتر باشد یا رسیدن به سایت‌های علمی احتیاج به فیلتر شکن داشته باشد. آنها اگر بخواهند با خانواده خود صحبت کنند، باید «بله» را نصب کنند؟

چهارم: در مورد حجاب به دانشجویان چه می‌گویید؟ بسیاری از دانشجویان مسلمان ساکن آمریکا از کشورهایی مثل پاکستان، مصر و یا دیگر کشورهای غیر مسلمان، حجاب ندارند. آیا آنها وقتی به دانشگاه ایران می‌آیند، باید حجاب و پوشش اسلامی داشته باشند؟

پنجم: این دانشجویان یاد گرفته‌اند که به مسائل مختلف صنفی، سیاسی و اجتماعی اعتراض کنند؟ شما می‌توانید به آنها اجازه بدهید به مسائل مختلف در دانشگاه اعتراض کنند؟

ششم: برخی از دانشجویان معترض، گرایش‌های جنسی مختلف دارند. بعضی از آنها با پرچم‌های هم جنس گرایانه در کنار پرچم فلسطین، به اسرائیل اعتراض می‌کنند؟ با آنها چه رفتاری خواهید داشت؟

حالا از شب زنده‌داری‌ها و خوردن نوشیدنی‌های مختلف توسط همین دانشجویان در آخر هفته بگذریم.

اگر رئیس دانشگاه شیراز این سوال‌ها را پاسخ داد، می‌توانیم ببینیم که می‌توانیم دانشجویان ساکن آمریکا و اروپا را پذیرش کنیم یا نه؟

دیگر خبرها

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • فاشیسم با یک سلاح جدید بازگشته است: نظریه توطئه!
  • ورود هیئت حماس به قاهره و آغاز مذاکرات فشرده با میانجیگران مصری
  • ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد، اما ...
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق