Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@23:25:20 GMT

تماشای تازه ترین روایت «کماکان» از موسیقی بومی جنوب

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۶۴۷۳۲

تماشای تازه ترین روایت «کماکان» از موسیقی بومی جنوب

به گزارش خبرنگار مهر، تازه ترین کنسرت گروه موسیقی «کماکان» روز چهارشنبه ششم شهریور ماه با خوانندگی مهدی ساکی و تعدادی از نوازندگان شناخته شده موسیقی کشورمان در تالار سوره حوزه هنری به همت موسسه «نشر و پخش جوان» برگزار می شود.

«شوفی»، «یوما»، «گم اندرگم»، «نیست دگر»، «دیب دیب»، «حلقه به حلقه»، «شکر»، «یعنی مادر»، «دعوت»، «دست زنان»، «کماکان» و «لبخند» آثاری هستند که به احتمال زیاد در این کنسرت پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در توضیح کنسرت پیش رو که به احتمال فراوان با ترکیب جدیدی از نوازندگان شناخته شده کشورماk روی صحنه می رود، آمده است: «کماکان با شعرهای مولوی، ابراهیم منصفی، حسین منزوی و گمنامانِ موسیقیِ بومیِ جنوبِ غربِ ایران آغاز می‌شود و با آواز های مَهود از دلِ زمین های تَف دیده نوا می‌آورد. از نخلستان های سوخته جان می‌گیرد، با ریتمِ موجِ دریا می‌آمیزد، ما را به موسیقی وا می‌دارد، صدا می‌شود و «کماکان» می‌ماند.»

گروه موسیقی «کماکان» از جمله گروه های شناخته شده موسیقی تلفیقی کشورمان است که اردیبهشت ماه سال ۹۴ اولین آلبوم رسمی خود را به خوانندگی مهدی ساکی منتشر کرد. در این آلبوم ماکان اشگواری از خوانندگان و آهنگسازان صاحب سبک موسیقی به عنوان آهنگساز و سرپرست گروه حضور داشت. این مجموعه موسیقایی پس از انتشار آلبوم که با استقبال نسبی مخاطبان نیز روبرو شد در تالارها و رویدادهای مختلف کشور از جمله جشنواره موسیقی فجر، ویژه برنامه موسیقی شب های جنوب و تعدادی دیگر از پروژه ها به اجرای برنامه پرداخت.

آلبوم «کماکان» رویارویی چند نوازنده جنوب کشور با چند نوازنده تهرانی بود که به گفته ماکان اشگواری روی ترانه های محلی جنوب غرب کشورمان به خوانندگی مهدی ساکی با استفاده از اشعار بزرگان ادبیات پارسی همچون مولانا و دیگر شاعران تاکید شده بود.

کد خبر 4699865 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: موسیقی تلفیقی کنسرت موسیقی تالار سوره حوزه هنری تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی سینمای مستند کنسرت موسیقی کارگردان تئاتر سریال ایرانی جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان شبکه سه سیما فیلم کوتاه نمایشنامه خوانی جشنواره آیینی و سنتی تماشاخانه شهرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۴۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند

خبرهایی از دو عمارت تاریخی، مواجهه با همشهری‌هایی که اهلی شدند، بازیگر شدن «پوتین» با هوش مصنوعی، اهمیت سعدی برای هندی‌ها، خبری از آماده‌سازی مصلی برای نمایشگاه کتاب، درباره کنسرت‌های عصرگاهی بانوان و چند چالش و... از جمله اخبار امروز فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا،‌ با نزدیک‌شدن به موسم حج تمتع، عربستان به بازدیدکنندگان و ساکنان این کشور نسبت به شرکت در حج آینده بدون کسب مجوزهای لازم هشدار جدی داد.

سرنوشت عمارت در اجاره عباس ایروانی چه می‌شود؟

بازداشت «عباس ایروانی» از گروه عظام با حکم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی، سرنوشت عمارت قاجاری مسعودیه در تهران را که در اجاره هلدینگ او بود، با ابهام مواجه کرد. با این وجود، رئیس صندوق حفظ و احیا می‌گوید: «پروژه عمارت مسعودیه ربطی به شخص آقای ایروانی ندارد.»

سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد

کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران از برچیده شدن سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله خبر داد.  

تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است

یک کارشناس میراث فرهنگی گفت:‌ سنگلج حریم دارد و ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج مطابق قانون تخلف است.

مواجهه با همشهری‌هایی که اهلی شدند!

امروز، روز جهانی «کمک به حیوانات» است؛ چیزی که قطعا همه ما آن را دوست داریم اما شاید چیز زیادی از فرهنگ کمک به حیوانات ندانیم. فرهنگ کمک کردن توصیه شده و زیباست اما اصلا بعید نیست که ما با کمک بی‌جا به دیگران آسیب بزنیم!

یادی از شکست آمریکا در طبس

کماندوهای آموزش‌دیده آمریکا در اواخر آذرماه سال ۱۳۵۸ عازم کشور مصر شده و در پایگاهی نزدیک قاهره مستقر شدند. فرمان اجرای این عملیات از سوی کارتر، رییس جمهور وقت آمریکا با اعلام کلمه رمز«بروید» صادر و در غروب روز پنجشنبه چهارم اردیبهشت ۱۳۵۸ این عملیات آغاز شد.

«پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد

فیلم بیوگرافی جدید ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه که شخصیت اصلی آن را توسط هوش مصنوعی به نمایش می‌گذارد، در ماه سپتامبر اکران می‌شود.

چند عکس دیده‌نشده از هنرمندی که «مست عشق» را روی پرده ندید

فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی سرانجام رنگ پرده را دید؛ فیلمی که هفت ماه پس از درگذشت فیلمبردارش مرتضی پورصمدی به اکران درآمده است.

روایت سخنگوی انجمن سینماداران از یک رکورد شکنی

چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟

محمدعلی اسلامی ندوشن با یاد کردن از سعدی به عنوان شادترین شاعر ایران، سال‌ها پیش این پرسش را مطرح کرده که چه شد او طی ۷۰۰ سال، حاضرترین فرد در متن جامعه ایران بود و چه شد که طی ۵۰ سال آن‌طور که می‌بایست، به مقام او توجه نشد؟

اهمیت سعدی برای هندی‌ها

خبری از آماده‌سازی مصلی برای نمایشگاه کتاب

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، بیان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلای امام خمینی(ره) همچون غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از  سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز شده است.

الزام فرهنگ‌سازی برای کتاب‌های الکترونیکی

معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان

فهرست ۶ عنوان کتاب به عنوان مدعیان دریافت جایزه ادبیات داستانی زنان در سال ۲۰۲۴ اعلام شد؛ موضوع بیشتر آثار این نویسندگان مهاجرت است.

ساناز سماواتی و حضور در نقشی کوتاه اما متفاوت در «نون خ»

ساناز سماواتی، بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون که امسال با گروه «نون خ» در چندین قسمت همکاری داشت، می‌گوید: همیشه حضور خوب دلیل بر سکانس‌های طولانی نیست. به نظرم شخصیتی که ایفا کردم (تانیا)، هرچند کوتاه اما توانست در میان مردم دیده شود و همین برایم کافی است.

درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش

بهار ایلچی (سرپرست گروه بانوان «ستاره قطبی (پلاریس)» و نوازنده پیانو و هارپ) در صحبتی درباره مشکلات برگزاری کنسرت‌های بانوان به نکاتی از جمله سانس برگزاری کنسرت‌های بانوان، تعداد نوبت‌های اجرایی که طی سال به این گروه‌ها اختصاص داده می‌شود، خدماتی که سالن‌ها به آنها ارائه می‌دهند، اجاره بهای سالن‌ها، ممنوعیت برگزاری کنسرت در شهرستان‌ها و ... می‌پردازد.

هزینه چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان

رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه از افزایش درآمد وقف در سال جاری گفت و افزود: رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال را دور از دسترس نمی‌دانم. امروز این منافع به هفت همت رسیده و هر روز بیشتر می‌شود. امسال و با توجه به داده‌های سامانه اوقاف بیش از چهار هزار میلیارد تومان برای نیات واقفان هزینه شده تا این‌ نیات به خوبی اجرایی شوند.

پیشنهادهایی برای خواندن:

پیشنهادی برای کم کردن گردشگران تایلند

ماجرای دو روز شکنجه اسرای ایرانی در عراق

در شب قبل شهادت حضرت حمزه(ع) چه گذشت؟

بزرگداشت روشنفکری که متفاوت بود

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • بازیگری پوتین، ۲ عمارت و مسافران تایلند
  • درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها