Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در مرقد مطهر امام خمینی(ره) گفت: خداوند بزرگ را شاکریم که در آغاز هفته دولت در شروع کار سومین سال دولت دوازدهم به زیارت امام راحل نائل آمدیم.

حجت‌الاسلام روحانی تصریح کرد: حضور ما در کنار مرقد امام یاد از راه و خط و سیره امام است و تعهد چندباره به مسیر و راهی که او برای ما برگزید و معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از پیشتازی یک نهضت عظیم و بزرگ اسلامی ما را به انقلاب رساند و راهبری آن انقلاب را بر عهده گرفت و پس از پیروزی انقلاب به عنوان معمار جمهوری اسلامی ایران مسیر و راه خدمت به مردم را به ما نشان داد.

رئیس جمهور گفت: این سه مرحله نهضت اسلامی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی در طول یک خط و مکمل یکدیگر هستند. گفتمان انقلاب که امام(ره) برای ما به وجود آورد گفتمانی با سعه صبر بود، همه اندیشه‌ها و اعتقادات و سلیقه‌ها را در خود جای می‌داد و فضا برای کسی تنگ نبود و ما باید این گفتمان را با همین وسعت ادامه دهیم.

حجت‌الاسلام روحانی افزود: در گفتمان جمهوری اسلامی ایران عمدتا مدیریت نظم و نظام اسلامی مطرح است، بنابراین کسانی که فکر می‌کنند گفتمان انقلاب در برابر گفتمان جمهوری اسلامی است راه اشتباه و خطایی را پیش گرفتند، چرا که این دو در طول هم هستند و در عرض هم نیستند.

رئیس جمهور اظهار کرد: دولت سازی مرحله بسیار سخت و بسیاری آن را بعد از فرهنگ و تمدن سازی می‌دانند، در دولت همه توان برای اجرای آرمان‌های انقلاب به کار گرفته می‌شود.

حجت‌الاسلام روحانی گفت: طبق تأکید امام(ره) دولتی موفق است که خادم مردم است و دولتی می‌تواند راه را ادامه دهد که از حمایت مردم برخوردار باشد، امام(ره) بار‌ها تأکید می‌کردند که این دو در کنار یکدیگر است و یکی بدون دیگری راه به مقصد نمی‌برد.

بیشتر بخوانید:
چرا مردم آمارهای روحانی را باور ندارند؟
روحانی با چه لحنی منتقدان را خطاب قرار داده است؟ +جدول


رئیس جمهور با تأکید بر اینکه آنچه امام درباره اینکه میزان رأی مردم است فرمودند؛ یک شعار و تظاهر به دموکراسی نبود، بلکه براساس نظریه فقهی امام بود گفت: نظام جمهوری اسلامی، ایرانی را با قدرت در منطقه حساس خاورمیانه به نمایش گذاشته است، تا زمانی که مردم با انقلاب و انقلاب با مردم هست، این نظام خادم مردم است و به راه خود ادامه می‌دهد.

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه استفاده از نسل جوان در اداره کشور یک ضرورت برای همه ماست، تأکید کرد: نسل اول و دوم انقلاب بار نهضت و اداره کشور را در روزهای سخت بر دوش داشتند و آینده نیز از آن نسل سوم و چهارم است. نسل اول و دوم که ما هستیم باید کم کم خانه را تمیز کنیم و به صاحبخانه آن که نسل سوم و چهارم است، بسپاریم.

او گفت: تا زمانی که انقلاب و نظام به مردم متصل است و با رأی آنها مشروعیت می‌یابد، هیچ گزندی نمی‌تواند این نظام و انقلاب را از پا درآورد و یا حتی تهدید کند.
رئیس جمهور اذعان کرد: سی سال از رحلت امام عزیز ما گذشته است و نظامی که او به ما معرفی کرد و معمارش بود، نه تنها در برابر باد و باران مصون ماند که در برابر طوفان و سیل هم مقاوم ایستاد و امروز می‌بینیم که نظام جمهوری اسلامی ایران، ایرانی با عزت و با قدرت در منطقه حساس خاورمیانه به نمایش گذاشته است.

حجت‌الاسلام روحانی تصریح کرد: امروز در شرایط سخت و پیچیده‌ای قرار گرفته‌ایم و در طول یک سال گذشته مردم در رنج بودند؛ اما همچنان استوار در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادند.

رئیس جمهور گفت: بی‌تردید با وحدت دولت و ملت از این پیچ تاریخی عبور خواهیم کرد و دشمن را مأیوس خواهیم کرد، یأس دشمن هدف بزرگ ماست و امید بر آینده برای مردم هدف مهم‌تر برای ماست و تا این امید باقی است راه ما ادامه خواهد یافت.

حجت‌الاسلام روحانی اظهار کرد: در ماه‌های اخیر احساس آن را داریم که مشکلات علی‌رغم فشار و رنج کاسته می‌شود، آمار دیروز مرکز آمار این واقیعت را نشان می‌دهد که هم تورم ماهانه نسبت به قبل کاهش یافته است، گرچه هنوز ما با مشکلات تورمی مواجه هستیم، در شرایط فعلی همه توانمان رابرای رفاه مردم بر خواهیم داشت، مشکلات گاهی ناشی از قصور، کوتاهی و گاهی ناشی از خطاهاست، اما گاهی مشکلات به دلیل ایجاد شرایط نخواسته از سوی دشمنان است.

او تأکید کرد: انتقاد از دولت بلامانع است و حتی در دولت یازدهم و دوازدهم انتقاد از دولت نه تنها هزینه ای ندارد، بلکه توام با جایزه و تشویق بوده است. در این اشکال نیست و ما از آن استقبال می‌کنیم و این یکی از آثار دولت یازدهم و دوازدهم است و بسیار سخت است که بعد از این بتوانند این را تغییر دهند.

دانلود فیلم

رئیس جمهور  در پایان تأکید کرد: راهی جز وحدت برای تغییر این شرایط ناخواسته نداریم، همه در کنار هم خواهند بود، با تضعیف دولت کسی تقویت نمی‌شود. کپی متن خبر برچسب ها: حسن روحانی رئیس جمهور انتخابات دولت دولت روحانی

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور انتخابات دولت دولت روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود

«محمد ناظمی اردکانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس اظهار کرد: اهمیت دور دوم انتخابات نباید کمتر از دور اول تلقی شود؛ در دور دوم چون فضای کشور چندان انتخاباتی نیست، باید تلاش ویژه‌ای برای مشارکت بیشتر مردم صورت بگیرد. بنابراین رسانه ملی در این‌باره باید با برنامه‌ریزی جامع‌تر نقش بیشتری ایفا کند.

وزیر تعاون در دولت نهم ادامه داد: راهبرد تعیین‌شده رهبر انقلاب برای انتخابات با چهار واژه کلیدی رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت مطرح شده است که مسؤولین ذی‌ربط برای آن باید برنامه‌ریزی داشته باشند.

ناظمی اردکانی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم گفت: اولین اولویت مجلس آینده، مباحث معیشتی است. امروز مردم به شدت از گرانی ناراحت هستند، لذا باید اقداماتی صورت بگیرد که معیشت مردم به ویژه برای قشر حقوق‌بگیر و بازنشسته آسان‌تر شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در راستای تحقق شعار سال که رهبر انقلاب آن را «افزایش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، گام بردارد. مجلس دوازدهم باید تلاش کند تا تاثیر دلار روی اقتصاد ملی را ریشه‌کن کند. اینکه اقتصاد ایران دلاریزه باشد باعث عدم ثبات در اقتصاد کشور شده است.

ناظمی اردکانی با بیان اینکه نظام مالیاتی، نظام پولی و بانکی کشور و قواعد و مقررات بازرگانی باید به نفع تولید و صادرات اصلاح شوند تصریح کرد: تولید در کشور باید به سمت وضعیت انبوه هدایت شود چراکه تولید انبوه است که تکنولوژی به همراه دارد و این موضوع برای کشور مفید خواهد بود.

وزیر تعاون در دولت نهم با بیان اینکه مشارکت مردم برای افزایش تولید زمانی حاصل می‌شود که دولت در اقتصاد، تصدی‌گری نکند گفت: مأموریت تولید ثروت و فضای کسب و کار باید با مردم باشد و دولت صرفاً سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت را عهده‌دار شود. بنابراین اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که در این زمینه کمک حال است، باید با جدیت پیگیری شود.

وی با بیان اینکه وحدت در مجلس دوازدهم برای رفع مشکلات کشور بسیار پُر اهمیت است، گفت: همگرایی میان مجلس و دولت باید جهت مرتفع‌شدن مشکلات و معیشت مردم ایجاد شود.

ناظمی اردکانی با اشاره به لزوم اراده کافی برای اجرای برنامه هفتم توسعه گفت: اجرای برنامه‌های سالیانه کشور حتماً باید مبتنی بر برنامه هفتم باشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران تاکید کرد: طبق نظر سنجی‌ها مردم از عملکرد مجلس یازدهم رضایت نداشتند؛ لذا مجلس دوازدهم با انجام اقدامات مؤثر باید برای افزایش محبوبیت خود در میان مردم تلاش کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6086347 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • انتقاد از رایگان نشدن هزینه سمپاد دهک اول تا چهارم
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید