Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران ،«دونالد ترامپ» رئیس جمهو آمریکا با انتشار یک پست توییتری در حساب شخصی اش در توئیتر خبر از افزایش تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای چینی داده است. 

ترامپ تأکید کرد که این اقدام در واکنش به سیاست مشابهی صورت گرفته که چین در پیش گرفته است.

جنگ تجاری آمریکا و چین تا کنون آسیب بسیاری به اقتصاد و بازرگانی جهانی وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین شرایطی، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا باردیگر از افزایش تعرفه‌های گمرکی بر روی کالاهای چینی خبر داده است، اقدامی که می‌تواند به این جنگ تجاری ابعاد جدیدی ببخشد.

خبرگزاری آسوشیتد پرس امروز شنبه با انتشار گزارشی به مرحله جدید جنگ تجاری دو قدرت بزرگ بازرگانی جهان پرداخته است. این خبرگزاری واکنش ترامپ به افزایش تعرفه‌های گمرکی کالاهای آمریکایی توسط چین را خشمگینانه توصیف کرده است.

علاوه بر آن، دونالد ترامپ بار دیگر به «جرومی پاول» رئیس بانک مرکزی آمریکا حمله کرده و حتی گفته است که هرگاه او بخواهد از کار خود کناره‌گیری کند، او مانع نخواهد شد. مشاجره ترامپ با رئیس بانک مرکزی بر سر نرخ بهره بانکی است. ترامپ خواهان کاهش بهره بانکی است.

دونالد ترامپ با انتشار یک پست توییتری اعلام کرد که تعرفه‌های گمرکی کالاهای وارداتی از چین را افزایش خواهد داد.

او در این پست توییتری نوشته است که تعرفه‌های گمرکی بر روی ۲۵۰ میلیارد دلار از کالاهای وارداتی آمریکا از چین از روز اول اکتبر از ۲۵ درصد به ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

همچنین تعرفه گمرکی وضع شده بر روی ۳۰۰ میلیارد دلار واردات آمریکا از چین از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد تغییر خواهد کرد.

ترامپ از سیاست «باراک اوباما» در ارتباط با بازرگانی خارجی با چین انتقاد کرده و گفته است که اجرای چنین سیاستی منجر به بی‌عدالتی در داد و ستد با چین شده و هزینه این سیاست‌ خطا، به مردم آمریکا تحمیل شده است.

چین اعلام کرده بود که در واکنش به سیاست‌های بازرگانی آمریکا، بر روی ۷۵ میلیارد دلار واردات خود از آمریکا تعرفه‌گمرکی جدید وضع خواهد کرد.

بنا بر تصمیم دولت چین تعرفه گمرکی این بخش از واردات از آمریکا در دو مرحله افزایش خواهد یافت. مرحله نخست روز اول سپتامبر آغاز می‌شود و مرحله دوم ۱۵ دسامبر اجرا خواهد شد.

ترامپ در پست توییتری خود نوشته است که «چین بهتر بود دست به این کار نمی‌زد.»

در صورت اجرای سیاست جدید بازرگانی آمریکا، تعرفه‌های گمرکی وضع شده از سوی دولت ترامپ تقریبا همه کالاهای وارداتی از چین را در بر خواهد گرفت.

از سوی دیگر،اتاق بازرگانی آمریکا دستور«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به شرکت های آمریکایی برای خروج از چین و یافتن جایگزین را رد کرد و تأکید کرد که «پایبندی سازنده و پیوسته» بهترین راه برای ادامه کار است.

«مایرون بریلیانت» معاون رئیس اجرایی اتاق بازرگانی آمریکا تأکید کرد که:« در حالی که در احساس سرخوردگی با رئیس جمهور مشارکت می کنیم اما ما بر این باوریم که پایبندی سازنده بهترین راه برای ادامه کار است.»

وی افزود: «در حالی که زمان اصل مساله در اینجاست ما بیش از وخامت روابط چین و آمریکا را نمی خواهیم.»

پیش از این ترامپ به شرکت های آمریکایی بزرگ «دستور» داده بود که «فورا» از چین خارج شوند و به دنبال جایگزین باشند و برای سرمایه گذاری به سمت داخل آمریکا روی بیاورند.

ترامپ در توئیتی نوشت:به شرکت های آمریکایی بزرگ دستور می دهم که فورا جایگزینی برای چین پیدا کنند. از جمله این گزینه ها بازگشت شرکت ها به کشور مادر و ساخت تولیدات در ایالات متحده آمریکاست.

وی افزود:به چین نیازی نداریم و رک و پوست کنده بگویم بدون آنها بهتر خواهیم بود.

این در حالی است که وزارت دارایی چین روز گذشته-جمعه- اعلام کرد که از 15 دسامبر آینده بر سویای وارداتی از آمریکا پنج درصد و بر گندم و ذرت وارداتی از آمریکا نیز ده درصد تعرفه اعمال می کند.

این اقدام چین جدیدترین اقدام تجاری انتقامجویانه در رویارویی با آمریکا به شمار می رود.

چین همچنین تعرفه های گمرکی بیشتر به میزان ده درصد بر گوشت گاو و خوک آمریکایی از اول ماه سپتامبر اعمال می کند.

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر دونالد ترامپ آمریکا و چین جنگ تجاری آمریکا با چین قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تولید ناخالص داخلی ضعیف ایالات متحده و افزایش تورم در این کشور به نفع فلز در بحبوحه کاهش تقاضای دلار است؛ به طور کلی، طلا در یک محیط ریسک گریز در برابر دلار آمریکا در حال سود بردن است.

قیمت هر اونس طلای جهانی براساس دلار آمریکا پس از انتشار داده‌های اقتصاد کلان ایالات متحده آمریکا نوساناتی را تجربه کرد. این کشور تخمین اولیه تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول را منتشر کرد که نشان می‌دهد اقتصاد با سرعت سالانه ۱.۶ درصد در سه ماه منتهی به مارس رشد کرده است، که ۲.۵ درصد مورد انتظار را از دست داده و بسیار ضعیف‌تر از ۳.۴ درصد ثبت شده در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ است.

علاوه بر این، دفتر تحلیل اقتصادی (BEA) گزارش داد که شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) با سرعت سالانه ۳.۴ درصد برای سه ماهه رشد کرد که بسیار بالاتر از ۱.۸ درصد قبلی و بزرگترین افزایش در یک سال بود. در چند کلمه، رشد کاهش یافت، اما در حالی که تورم افزایش یافت، اقتصاد به رشد خود ادامه داد. چنین سناریویی کاهش احتمالی نرخ بهره از سوی فدرال رزرو را بیشتر به تاخیر می‌اندازد. در ابتدای هفته گذشته دلار آمریکا افزایش یافت. با این حال، دلار نتوانست حرکت خود را حفظ کند زیرا داده‌های اقتصادی ایالات متحده در طول هفته ناامیدکننده بود.

در حال حاضر هر اونس طلای جهانی ۸ دلار و ۶۲ سنت افزایش قیمت را تجربه کرده‌است و به قیمت ۲ هزار و ۳۳۹ دلار در هر اونس رسیده‌است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899714

دیگر خبرها

  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت