Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-26@16:59:52 GMT

دشمن حتی جرأت تهدید کلامی جمهوری اسلامی را ندارد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۰۱۴۵

به گزارش خبرگزاری بسیج، ناصر دهقانی در مصاحبه با برنامه گفت وگوی روز با بیان اینکه تجهیزات دفاعی بر روابط میان کشورها تاثیرگذار است، اظهار کرد : آنچه که امروز در عرصه بین الملل روابط میان کشورها را تنظیم می کند میزان بهره مندی هر واحد سیاسی از قدرت است و بخشی از تولید قدرت، مرهون داشتن تجهیزات و قدرت دفاعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود : قدرت دفاعی کشور الزاما تامین کننده استقلال سیاسی ، حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور نیست اما بخش قابل توجهی از آن را ضمانت می کند. به عبارت دیگر یک کشور صرف داشتن تجهیزات نظامی نمی تواند یک قدرت در حد دفاع از منافع ملی داشته باشد.

این کارشناس صنعت دفاعی به تجهیزات نظامی ایران پیش از انقلاب اشاره کرد و گفت : در این دوران اگر چه یک قدرت نظامی در سطح منطقه وجود داشت و ایران یک قدرت نظامی نسبت به همسایگان خود محسوب می شد اما چون یک قدرت وابسته بود ، همیشه به آن به چشم یک ژاندارم و نگهبان منافع دیگران نگریسته می شد.

دهقانی در ادامه مصاحبه با رادیو گفت و گو اضافه کرد : مفهوم قدرت دفاع ملی پس از انقلاب اسلامی و در جریان جنگ تحمیلی شکل گرفت و ساخت تجهیزات به تدریج قوت گرفت و امروز به جایی رسیده است که از حد بازدارندگی گذر کرده و ایران به قدرت ضربت متقابل دست پیدا کرده است.

وی یکی از دلایل از دست دادن نیروی انسانی در جنگ را نداشتن تجهیزات نظامی دانست و عنوان کرد : جنگ و تحریم ها ما را بر آن داشت که به تولید تجهیزات نظامی در داخل روی آوریم.یعنی این دو عامل کشور را به ساخت و تولید ابزارهای نظامی در داخل تشویق کرد تا صنعت دفاعی ایران را از حالت وابسته و هزینه بر خارج کند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد : امروز درون زا و ارزان بودن قدرت دفاعی و نظامی ما ، مزیت و برتری خاص است که قابل رقابت با ملل دیگر است چرا که ما به مرحله تهدید ناپذیری نظامی رسیده ایم یعنی کشورهای دیگر حتی در لفظ و کلام نیز اجازه و جرات تهدید نظامی ایران را ندارند.

دهقانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وضعیت کشور نسبت به چشم انداز ۱۴۰۴ چگونه است ، بیان کرد : امروز از نظر بعد نظامی و تجهیزات دفاعی به حد قابل توجهی از افق پیش بینی شده ۱۴۰۴ دست پیدا کرده ایم چون یکی از مولفه های این قدرت ، فراهم آمدن تمام زمینه های نظامی و غیرنظامی در خدمت دفاع از موجودیت کشور است که امروز نیروی نظامی و غیرنظامی آماده توسعه فناورانه هستند.

وی در پایان گفت و گو با رادیو گفت و گو ، به اظهارات مقام سیاسی منطقه در خصوص سقوط پهپاد آمریکایی اشاره کرد و گفت : این اتفاق مبدا تاریخ منطقه نام گرفته است چرا که کشوری که در طول ۴۰ سال تحت شدیدترین تحریم ها بوده است موفق به ساخت سیستم پدافندی شده، امروز در ارتفاع بلند یک پهپاد با تکنولوژی امریکایی را ساقط می کند و توانمندی نظامی خود را رخ دنیا می کشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۰۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد

کارشناس مسائل جنوب آسیا گفت: ایران به لحاظ قدرت بالای پهپادی و موشکی به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده و پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است بنابراین دو کشور توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

محمدرضا منافی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به پاکستان به تشریح دستاوردهای این سفر به ویژه در حوزه امنیت و صلح پرداخت و اظهار کرد: سفر فعلی آیت الله رئیسی به پاکستان به چند دلیل متفاوت از تمام سفرهای قبلی ایشان و سایر سران جمهوری اسلامی ایران به پاکستان بوده است.

وی افزود: یکی از دلایلی که این سفر را متمایز کرده شرایط کنونی منطقه خاورمیانه و اقدام اخیر ایران در عملیات وعده صادق است که فضای افکار عمومی و رسانه‌ای بسیار بی سابقه‌ای را در پاکستان به دست گرفت و افکار عمومی پاکستان به شدت از این موضوع استقبال کردند و همین موضوع باعث شد که سفر آیت الله رئیسی در یک موقعیت زمانی بسیار خوبی انجام شود.

کارشناس مسائل جنوب آسیا تصریح کرد: همچنین می‌توان گفت به دلیل اتفاقاتی که در یکی دو ماه پیش بین ایران و پاکستان رخ داد و در مدت زمان کمتر از ۴۸ ساعت تنش‌های ایجاد شده برطرف شد، سفر آیت الله رئیسی به پاکستان بسیار مهم ارزیابی می‌شود؛ این سفر می‌تواند تمام آثار تنش موقت بین ایران و پاکستان را به کلی از بین برده و خنثی کند.

وی با اشاره به گفت‌وگوهایی که در طول این سفر بین سران و مقامات دو کشور انجام می‌شود، گفت: این موضوع به امنیت مرزهای ایران و پاکستان کمک می‌کند چرا که شاهدیم هر از چند گاهی امنیت مرزهای بین دو کشور دچار فراز و فرودهایی می‌شود و بر همین اساس می‌تواند شکل بهتری پیدا کند؛ همانطور که شاهدیم طی چند سال اخیر شرایط مرزی دو کشور بهبودی زیادی پیدا کرده است.

منافی ادامه داد: متأسفانه شاهدیم عواملی در سمت پاکستان فعال و وارد ایران شده و عملیات‌های ایذایی انجام می‌دهند که باید اینها کنترل و مهار شوند و مقامات دو کشور اجازه چنین اقدامات ایذایی و تروریستی را در ایران ندهند.

وی ایران و پاکستان را از جمله قدرتمندترین کشورهای منطقه عنوان کرد و افزود: ایران به اذعان تمام جهانیان قدرت بالای پهپادی و موشکی بالایی دارد و به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده است و عملیات وعده صادق گوشه‌ای از این توان نظامی را نشان داد؛ از سوی دیگر پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است و ارتش بسیار قدرتمندی دارد؛ بنابراین دو کشور ایران و پاکستان در کنار هم توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

کارشناس مسائل جنوب آسیا با بیان اینکه ایران و پاکستان به عنوان دو کشور همسایه همیشه رابط خوبی با هم داشته‌ اند و در حوزه دفاعی نیز همکاری داشته‌ اند، تاکید کرد: رفت و آمدهای مقامات دو کشور نشان می‌دهد که ایران و پاکستان در حوزه مواضع نظامی و دفاعی همسو هستند؛ همچنین رزمایش‌های مشترک دریایی و زمینی که دو کشور هر سال به صورت منظم با همکاری یکدیگر برگزار می‌کنند حکایت از آن دارد که این دو کشور همسو بوده و هر کجا لازم باشد از جمله در حوزه مبارزه با تروریست و مسائل مرزی به صورت مشترک وارد عمل خواهند شد و اجازه نخواهند داد کشورهای ثالث و گروهک‌های تروریستی مشکلی جدی برای دو کشور ایجاد کنند.

کد خبر 747133

دیگر خبرها

  • اجلاسیه ۲۰۸ شهید ارتشی در گچساران برگزار شد
  • هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد
  • انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین
  • انگلیس درصدد راه‌اندازی گنبد آهنین
  • سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف هوایی محتاج هیچ کشوری نیست
  • دوران تهدید ملت ها به پایان رسیده است/روح تازه در رزمندگان مقاومت
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • ایران؛ ظهور یک ابر قدرت در عرصه بین الملل